Sandra Lamut

Zvezdna vrata: spontane ozdravitve in pomlajevanje

piše: Sandra Lamut
22. februar 2019    1769 ogledov

Odkrijte kvantna energijska polja, ki se vas s svojo vibracijo dotikajo na celični ravni, stopnjujejo možnost ozdravitve in celo sprožijo pomlajevanje. Kateri je ta mehanizem, ki omogoča fizično zdravljenje in sproža proces pomlajevanja? Kako je to mogoče samo s sproščanjem v energijsko polje?

Vloga Zvezdnih vrat je pomoč pri hitri širitvi človeške zavesti.

Zvezdna vrata so višjedimenzionalna zavest, priklicana z našo namero v fizični prostor. Z njo lahko sodelujemo v njeni eterični obliki ali pa si pomagamo s fizično strukturo, zasnovano po načelih svete geometrije, kamor se ta eterična zavest sidra podobno, kot se človeška zavest sidra v fizično telo. Vloga Zvezdnih vrat je pomoč pri hitri širitvi človeške zavesti. 

Zvezdna vrata (v izvorni angleški obliki imenovana The Stargate) predstavljajo meddimenzionalni prehod, ki oddaja močno, visokovibracijsko energijsko polje.

Te energije podpirajo zdravljenje na vseh ravneh, prebujanje spečih delcev fizične in večdimenzionalne DNK in s tem prebujanje širšega zavedanja o sebi in svetu, v katerem živimo.

Vse je vibracija

Vodilna znanost se že nekaj časa zaveda, da je vse, kar poznamo, samo vibracija na različnih frekvencah. Človeštvo je sicer v fazi pospešenega razvoja v višjo zavest, a še vedno smo obremenjeni s starimi prepričanji in omejevalnimi vzorci navad.

Zvezdna vrata so namenjena hitremu odstranjevanju teh nizkih, obremenjujočih frekvenc in jih nadomeščajo z vibracijo višje zavesti. Omogočajo transformacijo tako našega fizičnega telesa kot naše celotne izkušnje življenja.

Zavest je ključ do pomlajevanja

Ali si dovolimo sprejeti možnost, ki se številnim zdi neverjetna, da je največja bolezen človeka na našem planetu hitro staranje in umiranje?

Ali lahko v sebi sprejmemo, da je to proces, ki ga ne potrebujemo?

Fizična telesa so zasnovana tako, da živijo zdravo življenje več stoletij. Tudi stari zapisi  govorijo o ljudeh, ki so živeli dlje, kot si mislimo, da je mogoče, pri tem pa ohranili mlado in zdravo fizično telo.

Zakaj smo torej izgubili to sposobnost dolgoživosti in ustvarili tako kratko življenjsko izkušnjo? Gre za raven zavesti.

Obsojanje postopoma izključi popolno delovanje telesa

Večina nas že kot otroci, zaradi pogojevanja, ki smo ga bili deležni od starejših generacij, bodisi staršev ali drugih, verjame, da bomo ostareli in umrli. In če imamo srečo, bomo dočakali 60, 70, 80 let. Torej se s to zamislijo začnemo pogojevati tudi sami. Opazujemo se v ogledalu in nemalokrat obsojamo to čudovito telo, v katerem smo. Sodba zaustavi popolnost telesa in to ne deluje več tako popolno, kot bi lahko.

Podobno se obsojamo na različnih ravneh zaradi nezadovoljstva s seboj in vse to vpliva na nas. Ne moremo biti bolj zdravi in živeti dlje, če ne vključimo večje stopnje zavedanja v naše splošno stanje bivanja.

Energije ljubezni, hvaležnosti, življenja s poslanstvom so visoka vibracija. Ko čutimo hvaležnost za svoje telo, kakršno je, izražamo tudi hvaležnost za svoj obstoj. Pogojeni smo, da se osredotočamo na negativno, na strah. Z osredotočanjem na lepe stvari pa se osredotočamo na ljubezen in ta začne spreminjati našo vibracijo, frekvenco in zavest. Ko spremenimo svojo vibracijo, pa se odzove tudi naše telo.

Možno je obrniti proces staranja

Proces staranja je mogoče obrniti, ko spoznamo, da je tudi naše fizično telo zavest. Fizično telo v resnici posluša naše misli in besede ter sledi procesom razmišljanja in našim občutkom.

Vsaka celica v telesu ima zavest. Ko smo sposobni spoštovati življenje na celični ravni, ko se zavemo, da je življenje prisotno v vsaki celici, se lahko začnemo resnično pogovarjati z njimi. V tem komunikacijskem ravnotežju lahko dosežemo zdravje in krepitev telesa. In tako lahko telesu povrnemo mladost.

Če torej damo poudarek na bolj ozaveščen, bolj ljubeč, bolj zavesten odnos do sebe, nam bo tudi fizično telo začelo kazati, kaj potrebuje.

Zvezdna vrata in mladost

Zvezdna vrata so pospeševalnik visokih vibracij zavesti. S sevanjem frekvenc in energij delujejo na posameznika točno na zanj primeren način. Te energije lahko razkrojijo omejevalne programe in nezavedne navade v nas. Hitreje nas premaknejo v stanje zavedanja, kjer lahko postanemo veliko bolj odgovorni do sebe.

Zvezdna vrata nas nato lahko popeljejo globlje v kraljestva našega notranjega jaza in višje v večdimenzionalne stvarnosti kvantnega polja. Biti mladosten je odskočna deska v prekrasne čudeže tega vesolja in v skrivnosti tega, kdo v resnici smo.

Kaj so o izkušnji z Zvezdnimi vrati povedali udeleženci

“Meditacije z Zvezdnimi vrati so bile zame čudovite in močno doživete. Ko sem se naslednje jutro prebudil, sem imel občutek, da sem v drugem telesu. Energije Zvezdnih vrat so med najbolj izpolnjujočimi energijami, ki sem jih izkusil doslej. Vse dobro vsem vam, ki ste se pripravljeni odpreti temu procesu!” Lars“Dogajali so se čudeži. Bila sem popolnoma prisotna v stanju tukaj in zdaj. Bilo je izjemno. Potem sem srečala prijateljico, ki mi je rekla: ‘Kako dobro si videti, pomladila si se!’ V petek sem šla k zdravnici. Pogledala me je in mi rekla: ‘Kako dobro ste videti, pomladili ste se!’ Sinoči sva se dobila s prijatelji, ki naju že nekaj tednov niso videli, in eden mi je rekel: ‘Kako dobro si videti, mlajša, sveža!!’ To je res čudovito.” Ellen

“To je bila zame najmočnejša izkušnja v meditaciji doslej! Čutila sem, kako sem se dvignila v kozmos …” Marysia

Mednarodni dogodek Stargate experience v Sloveniji!

Od 18. do 21. aprila 2019 se nam v Portorožu obeta globalni štiridnevni dogodek Stargate na temo Koda za novo človeštvo ob podpori treh velikih struktur Stargate. Vabimo vas, da se nam pridružite! 

VIZIJA kode za novo človeštvo:

  • svetovno srečanje za povezovanje in soustvarjanje kode za novo človeštvo;
  • vrhunec popotovanja Zvezdnih vrat;
  • povezovanje z višjimi svetovi s pomočjo kanalizirane glasbe v živo (Robert Coxon) in jezika svetlobe (Lilly Wong);
  • katalitična energija bo podkrepila osebne in kolektivne spremembe;
  • nova stopnja evolucije, ki predstavlja popolno nadgradnjo vaše biti;
  • kode in modeli iz višjih svetov;
  • zavestno ustvarjanje iz kvantnega polja;
  • planetarni trenutek, ki ga doslej še nismo doživeli;
  • pridite in se vključite v to novo kreacijo, novo energijo, ki prihaja na naš planet.

Preberite več o dogodku tukaj  

Pomembno: PRIJAVA JE MOŽNA LE PREK URADNE STRANI STARGATE, zato ste z našega portala preusmerjeni naravnost na uradno stran STARGATE Slovenija.

PRIJAVITE SE tukaj  

Za vse dodatne informacije v zvezi z dogodkom in če na dogodku potrebujete simultani prevod, kontaktirajte Sandro Lamut na sandra.lamut@gmail.com.

Vir: soavtor Prageet Harris, The Stargate Experience International
Deli svoje izkušnje! 0
  Bodi prvi in podaj svoj komentar ter prejmi 3 žarke!
Nalagam...