Sandra Lamut
The Stargate Experience Slovenija

Connected, Sandra Lamut s.p.

Vetrinjska ulica 10
2000 Maribor

1 zahval     1493 ogledov

Kaj so zvezdna vrata?

Zvezdna vrata so sveta geometrijska struktura, ki pospešuje širjenje zavesti človeka. Odkrijte izjemna prebujenja in fizične ozdravitve, ki so mogoče že samo tako, da se sprostite v energijsko polje visokih vibracij Zvezdnih vrat.

Zvezdna vrata so prehod, ki nam omogoči, da na dan pridejo naši darovi! "Ko smo v njihovem energijskem polju, delujejo na vseh ravneh ter tako uravnovešajo in uravnavajo naše energije. Energija Zvezdnih vrat na lahkoten in preprost način razgradi omejujoče misli in čustvene blokade, zato so eden najboljših pripomočkov za hitro širjenje človeške zavesti in uresničevanju najvišjega potenciala," pravita Prageet in Julieanne (povzeto iz članka objavljenega v reviji Jana, št. 25, 23. 6. 2015).

Obenem so Zvezdna vrata prehod v druge dimenzije. V fizični obliki so struktura, ustvarjena po načelih svete geometrije, z lastno zavestjo in so močan pripomoček, ki pomaga posamezniku pri premagovanju njegovih omejitev ter pri uresničevanju najvišjega potenciala!
Dovolite si vnesti še več radosti in veselja v svoje življenje!
Ste pripravljeni odkriti novega sebe? ZDAJ JE ČAS!

Preberite več o zvezdnih vratih v članku TUKAJ. >>

Sandra Lamut

Sandra se je srečala z Zvezdnimi vrati prvič leta 2013 preko osebnega srečanja s Prageetom in Alcazarjem na daljavo. Po močni in transformcijski izkušnji ji je bilo takoj jasno, da je po dolgoletnem iskanju odkrila svojo pot. Številne delavnice z Zvezdnimi vrati so ji popolnoma spremenile življenje. Kot sodelavka je bila kasneje povabljena v ožji krog mednarodnega tima za delo z Zvezdnimi vrati in prevzela vlogo globalne koordinatorke za mednarodne dogodke Stargate v Evropi.

Z Danijelom, življenjskim partnerjem, se udeležujeta delavnic po Evropi in ZDA. Sandra je medij za božansko žensko energijo, ter prevodnik za prenos energije esence življenja, ki pride skoznjo na meditacijah Zvezdnih vrat.

SANDRA LAMUT: Moja osebna izkušnja z zvezdnimi vrati / stargate

Tudi zame je srečanje z Zvezdnimi vrati pomenilo življenjsko prelomnico. S pomočjo  delavnic, kjer je poudarek na posebnih vodenih meditacijah, sem zamenjala življenjsko paradigmo, s katero se mi je začel odpirati nov svet dojemanja sebe, sveta v katerem živimo in tudi drugih svetov onkraj našega uma. V vsakdanjem življenju sem naredila korenite spremembe, pustila redno in varno zaposlitev, zamenjala življenjski prostor in kar je najbolj pomembno, začela sem opuščati stare vzorce in programe, ki so mi prej onemogočali, da bi živela notranje svobodno, radostno življenje, v obilju na vseh nivojih obstoja.

Odločila sem se, da bom zaupala sebi in življenju! Kot bi rekel Alcazar, vodnik Zvezdnih vrat in mojster mojstrov Univerzuma: “Tja kamor usmerjaš svojo pozornost, tja usmerjaš energijo in to si ustvarjaš!” Še kako drži!

Za več informacij o Zvezdnih vratih vas vabimo, da si ogledate slovensko spletno stran STARGATE: https://www.thestargateexperienceacademy.com/slovene ali mednarodno spletno stran Stargate International: https://www.thestargateexperienceacademy.com/ in si ogledate predstavitveni video The Stargate Experience:

Kontakt: sandra.lamut@gmail.com , 031 767 545

Nam želiš kaj sporočiti? 0
  Bodi prvi in podaj svoj komentar ter prejmi 3 žarke!

Pošlji sporočilo  |  Connected, Sandra Lamut s.p.

  Registrirani uporabniki s poslanim sporočilom prejmejo 10 žarkov. Registriraj ali prijavi se!
V kolikor znaki niso berljivi, klikni nanje za zamenjavo.
Nalagam...