Mandala art in feng shui arhitektura, Mag. SoniaSofia Trošt, slikarka. , eko - feng shui arhitektura

AKCIJA: KOLEDAR 2021 Art MANDALA slikarke Sonie Sofie Trošt

17. december 2020    3279 ogledov

KOLEDAR art MANDAL slikarke in magistre umetnosti Sonie Sofie Trošt nam prinaša v ŽIVLJENJE vso tisto pozitivno energijo, ki jo potrebujemo v letu 2021.

S svojimi vibracijami bodo mandale v našem prostoru vplivale na naše zavest, um in telo ter tako v naše življenje s svojimi pozitivnimi frekvencami in energijo prinašale harmonijo, blagostanje, ravnovesje, mir, zdravje, srečo in ljubezen.

Naroči  

MANDALA je sveti krog, je center in središče vsega. Iz nje vse izhaja, se širi in se vanjo vrača, v njen simbol najmanjšega atoma, ki nima konca.

Vse okoli nas je energija, ljudje smo energetska bitja, imamo veliko kapaciteto energije.
Uživam, ko raziskujem, kako barva, simboli, MANDALE, vibracija in zvok vplivajo na človeško zavest, um in telo.

Človek ni samo skupek celic in organov, temveč duhovno bitje, ki kreira svojo usodo in v vsakem trenutku ustvarja novo realnost vesolja. V simbiozi z drugimi bitji je povezan v krog, pravo MANDALO ŽIVLJENJA. – Sonia Sofia Trošt

Primer koledarja ART MANDALA

 

Mandale koledarja 2021 

Januar 2021

Prva mandala nas s svojo nežnostjo ovije v polje ljubezni. Predstavlja ples Zemlje in Venere okoli sonca, ples ženske energije okoli izvorne moške.

Skoznjo na nas sončno sijejo vibracije boginje Kali, ki nam prinaša neustrašno moč in vero vase. Spodbuja nas k zavedanju, da naj bo še tako temno, vedno imamo možnost, da sijemo kot sonce.

Februar 2021

Mandala prikazuje Zemljo v položaju osvetlitve univerzuma. Vidimo lahko morje in puščavski pesek, ki se prepletata v nenehni izmenjavi energij.

Mavrica vesolja vibrira in sije na Zemljo ter nas nežno zaziblje v brezpogojno zaupanje v univerzum. Sporoča nam, da smo točno tam, kjer moramo biti, in da naj zaupamo višjemu načrtu.

Marec 2021

Mandala žari kot diamant oceana. V naš prostor prinaša očiščevalno energijo morja in spokojnost sončnega zahoda.

Prikazuje rojstvo dragulja, ki se skriva v vsakem izmed nas. Prinaša nam svobodo in obilico energije, da lahko v polnosti živimo sebe.

April 2010

Mandala prikazuje kolo življenja in nas opominja na edino stalnico v našem življenju – spremembo. Vse v življenju se nenehno spreminja in vrti – ničesar ne moremo ujeti in obdržati za večno. Edino lepoto in pravo življenje najdemo le v sedanjem trenutku.

Zgolj človek, globoko zasidran v svojem zavedanju, je lahko miren center, od koder izhajajo vse spremembe.

Maj 2021

Mandala prikazuje ravnovesje jina in janga v živih barvah življenja.

Prinaša nam energijo sinhronizacije in ekspanzije našega centra. Vabi nas, da si vzamemo čas in začutimo svojo pravo frekvenco.

Junij 2021

Roža življenja, simbol svete geometrije, nas bo vedro ponesel v prve poletne dni.

Prinaša nam mir, vznesenost nad novimi dogodivščinami ter odpiranje lepoti in notranjemu pravljičnemu svetu. Dovolite si sanjati – naj vas vibracije mandale ponesejo tja, kamor si že dolgo želi vaše srce.

Julij 2021

Mandala je sestavljena iz odtisov rože življenja v zemlji. Ob pogledu vanjo je, kot da se gledaš v ogledalo. Želi te povabiti, da se ustaviš v tem kaotičnem svetu in pogledaš vase, sebi v oči.

Ne pozabi, da je vse, kar se dogaja okoli tebe, zgolj tvoj odsev in tvoja manifestacija. Kaj ti sporoča okolica?

Vzemi si čas in sestavi to sestavljanko.

Avgust 2021

Mandala tega meseca je kraljica mandal – vabi te, da tudi ti v sebi najdeš svojo kraljico/kralja in da zavestno zasedeš prestol v svojem življenju.

Raziskuj: kaj bi zate to pomenilo? Kaj bi moral/-a spremeniti?

September 2021

Pred vami je kardinalska mandala.

Barva ciklame ji daje mističnost in še bolj poudari izžarevanje energije ljubezni in srčnosti, ki jo seva v vaš prostor.

Dovolite ji, da vas ob pogledu nanjo ponese v center vašega bitja in da očisti vašo svetlobno avro.

Oktober 2021

Mandala ponazarja ples Jupitra in zvezde Severnice.

V vaše življenje prinaša zaščito in brezpogojno podporo kozmosa. Obdaja vas z nežno podporno in ljubečo energijo matere ter vseprisotno, zaščitniško energijo očeta – kozmosa. Varni ste, točno takšni kot ste, ste popolni.

November 2021

Mandala ponazarja angela, ki se je spustil na Zemljo, da nam prinese harmonijo in zaščito.

V naša življenja prinaša milino, nežnost, razumevanje, sočutje, podporo in zaupanje.

December 2021

Mandala zadnjega meseca v letu nam prinaša zaščito in mir. Ponazarja Metatronovo zaščito, ki se je iz nebes spustila na Zemljo, da nam vlije moč in vero.

Ponazarja planetarni izliv energije in mavrico, ki povezuje nebesa in Zemljo, z namenom zaščite in blagostanja.

Dodatek – pobarvanka

Trinajsti list je namenjen tebi, da se sprostiš ob barvanju mandale ter s svojim navdihom in kreativnostjo ustvariš lastno mojstrovino.

Predlagamo ti, da si vzameš prost večer, prisluhneš dobri glasbi, prižgeš kakšno svečko in se prepustiš ustvarjanju mandale – to te bo sprostilo, saj je barvanje mandal globoka aktivna meditacija. Uživaj!

Osnovni tehnični podatki:

Dimenzija: 33 cm x 48,5 cm

Cena koledarja: 27 €*

Možnosti plačila: PAYPAL ali predhodno nakazilo

*Poštnina vključena v ceno. Dobava je 1–5 dni (Slovenija).

Deli svoje mnenje! 1
  Podaj svoj komentar in prejmi na svoj račun 3 žarke (za tvoj 1. komentar)!
Marija mojca
  komentiral 3 leto nazaj
nepomljivo lepo
Nalagam...