Sonia Sofia Trošt

AKCIJA: Koledar MANDALA ART 2024

22. december 2023    1175 ogledov

Ob slikanju mandale se manifestira tisočero svetov. Mandala predstavlja popolnost trenutka, izvir življenja. Povsod v naravi lahko z budnim očesom prepoznamo vzorce mandal. V kristalih soli in snežink lahko pod mikroskopom vidimo nešteto mandal. Tudi planeti potujejo po nebu in skozi določeno časovno obdobje ustvarijo prave geometrijske vzorce, mandale.

V koledarju so prikazane tudi določene jantre, ki jim pravimo kraljice mandal. Izvirajo iz starodavne pet tisoč let stare vede o umetnosti: Vastu Shastre. Predstavljajo univerzno obliko kozmosa, iz katere se na zemljo širi energija, ki prinaša svetlobo, ljubezen in moč vsem elementom zemlje. Z njimi izboljšate svojo duhovno prakso in v svoje življenje vnesete telesno zdravje ter pozitivno energijo. 
Mandale niso le simboli Vzhoda. Tudi v umetnosti in arhitekturi zahodne kulture, se že skozi tisočletja pojavljajo kot vitraži, rozete, rože vetrov, svarice...mandale Peruna.

Naj vas MANDALE in pozitivna energija spremljajo v letu 2024. Koledar je bil narejen z Zavestjo in Ljubeznijo.

Naroči  

KOLEDAR art MANDAL slikarke in magistre umetnosti Sonie Sofie Trošt nam prinaša v ŽIVLJENJE vso tisto pozitivno energijo, ki jo potrebujemo v letu 2024. S svojimi vibracijami bodo mandale v našem prostoru vplivale na naše zavest, um in telo ter tako v naše življenje s svojimi pozitivnimi frekvencami in energijo prinašale harmonijo, blagostanje, ravnovesje, mir, zdravje, srečo in ljubezen.

Primer koledarja MANDALA ART 2024

 

Mandale koledarja 2024

December 2024: MODROST - ROŽA ŽIVLJENJA

Na mandali se poraja 12 mističnih sekvec. Predstavlja 12 zaključenih ciklov in odkrivanje življenskega poslanstva. Je modrost, na dan prihaja naša prava narava. Sklenjeni krogi , ritmi, ki jih piše učitelj - najvišji pesnik stvarstva. Iskanje resnice, poti. V roži življenja je sklenjen krog kot najpopolnejša oblika našega uma. Odkrivajmo sebe in svoje darove. Prinašajmo človeštvu ob zaključku leta in ob prihajajočem novem letu modrost, energijo in veselje.

 

Februar 2024: KOZMIČNI DIH

V mandali se prepletajo vse sfere bivanja. Središčno polje z rožo življenja se odpira višjim svetovom - iz popka zemlje v kozmičnem ritmu čez morje do neba, obsijanega s soncem.

Marec 2024: KOLO ŽIVLJENJA

Kolo življenja, center zaščite, prikaz centralne osi. Vse se vrti in se spreminja ... vendar človek v centru je bit, je on sam. Tam je tvoja duša, ki naj diha v teh sekvencah in ritmih življenja.

April 2024: SPIRALA - VRTINEC UNIVERZUMA

Spoznanje ob odkrivanju čudesnih oblik sveta. Mandala navdihuje s poglobljenim odkrivanjem lepote vse okrog nas - znotraj in zunaj. Vodi v spoznanje, kako si človek velik in majhen. Vse je povezano in utripa v istem.

Maj 2024: FLOWER OF LIFE - ROŽA ŽIVLJENJA

Univerzalna mandala se je v svojem bistvu povezala s cvetom kamilice, ki se ujema s postavitvijo 21 in nato 13 zavojev.

Poleg številčne rasti je ta čudovit vzorec mandale popoln primer Fibonaccijevega zaporedja. To je magična roža življenja.

Junij 2024: PAVJE PERO

Simbolizira vse barve življenja v povezavi z duhovno vsebino. Bog Krishna v svojih laseh nosi pavje pero, ta ptica je njegov večni sopotnik. Mandala predstavlja moč , simbolizira nesmrtnost in je povezana z najvišjimi svetovi. Prinaša veselje, prosvetljenje. Motivi pavov v umetnosti predstavljajo nesmrtnost in vstajenje.

Julij 2024: SRI YANTRA - IZVOR KOZMOSA

V centru mandale je Sri Yantra, ki ji pravimo tudi kraljica mandal. Izvira

iz starodavne 5000 let stare vede o umetnosti: Vastu Shastre. Predstavlja univerzalno formo kozmosa, iz katere se na zemljo spušča mavrica, ki prinaša svetlobo, ljubezen in moč vsem elementom zemlje (na sliki je pozicija planeta Zemlje v danem trenutku kreacije).

MANDALA je sveti krog, je center in središče vsega. Iz nje vse izhaja, se širi in se vanjo vrača, v njen simbol najmanjšega atoma, ki nima konca. 

Vse okoli nas je energija, ljudje smo energetska bitja, imamo veliko kapaciteto energije.
Uživam, ko raziskujem, kako barva, simboli, MANDALE, vibracija in zvok vplivajo na človeško zavest, um in telo.

Človek ni samo skupek celic in organov, temveč duhovno bitje, ki kreira svojo usodo in v vsakem trenutku ustvarja novo realnost vesolja. V simbiozi z drugimi bitji je povezan v krog, pravo MANDALO ŽIVLJENJA. – Sonia Sofia Trošt

 

Osnovni tehnični podatki:

Dimenzija: 33 cm x 48,5 cm

Cena koledarja:

  • Naročilo 1 koledarja: 29,80 € + poštnina *

Možnosti plačila: predhodno nakazilo

*Poštnina znaša 4€ za naročilo 1 koledarja, za naročilo 2 ali več koledarjev je poštnina brezplačna. Pošiljko dostavlja Pošta Slovenije. Rok dobave je 1-5 delovnih dni po plačilu.

Koledar ART MANDALA 2024

34,00 € 29,80 €
NAROČI
Deli svoje mnenje! 0
  Bodi prvi in podaj svoj komentar ter prejmi 3 žarke!

Naročilnica

  Registrirani uporabniki z naročilom prejmejo 10 žarkov. Registriraj ali prijavi se!
Za naročilo najprej izberi izdelek. Izbereš ga enostavno s klikom na gumb
NAROČI, ki se nahaja ob vsakem izdelku.

IzdelekKoličinaZnesek
 SKUPAJ 0,00 €
+ POŠTINA
 
  Ob naročilu enega koledarja poštnina znaša 4€, ob naročilu dveh ali več koledarjev je poštnina brezplačna. Pošiljko dostavlja Pošta Slovenije. Rok dobave je 1-5 delovnih dni po plačilu.

Izberi način plačilaVpiši svoje osebne podatke


V kolikor znaki niso berljivi, klikni nanje za zamenjavo.


Nalagam...