Teja  Makoter

AKCIJA: Afirmacijske karte za otroke Tvoj čarobni svet

prodaja: Teja Makoter
29. november 2016    2648 ogledov

AKCIJA JE POTEKLA, KARTE TRENUTNO NISO VEČ NA VOLJO.

Si lahko predstavljate lepše darilo za vašega otroka, kot zanimive karte, ki mu bodo pomagale pri osebni in duhovni rasti, karte ki mu bodo pomagale ohranjati pomembne vrednote?

Tvoj čarobni svet: afirmacijske karte za otroke

Afirmacijske karte za otroke, z naslovom 'Tvoj čarobni svet' so neke vrste 'angelske karte'. Namen je ozavestiti tisto informacijo, ki je na posamezni karti. Z njimi se torej ne igra nobene igre, ampak so odlično pomagalo za ohranjanje pomembnih vrednot, ki jih otroci dandanes premalo poznajo.

Na prvi strani kart je kratka rima (afirmacija), na zadnji strani je daljša razlaga. Afirmacije so iz različnih področij (zdravje, lepo vedenje, sobivanje z drugimi, sočutje ...) Teksti so napisani z velikimi tiskanimi črkami, kar omogoča otrokom, da jih lahko čimprej prebirajo sami. Uporabljajo jih lahko otroci od tretjega leta naprej; najprej s starši ali vzgojitelji, kasneje že sami.  V kompletu je 31 kart, ki so odlično pomagalo za ohranjanje pomembnih vrednot, ki jih otroci dandanes premalo poznajo.

Redna cena enega kompleta kart je 12 € + poštnina.

Teja Fidler Makoter je mamica treh otrok, in že od nekdaj zaljubljena v gibanje in ustvarjanje z besedami. Kot trenerka in mentorica pomaga ostalim mamicam zopet najti njihovo fizično in notranjo moč.

AKCIJA JE POTEKLA: KARTE TRENUTNO NISO VEČ NA VOLJO, zato jih ni možno naročiti niti preko spodnje naročilnice, niti pri avtorici kart Teji.

 

Deli svoje mnenje! 0
  Bodi prvi in podaj svoj komentar ter prejmi 3 žarke!
Nalagam...