30
marec

10-tedenski program LJUBEZEN

Organizira: Mojca Gotlib
Kdaj: 30. marca ob 18:00 do
12. junija 2018 ob 18:00
Kje:
Prispevek:397 € ali 3x145 €
Organizira:Mojca Gotlib
Kontakt:mojca@duhovnoVodstvo.com, 031 359 922

843 ogledov

POT DO LJUBEZNI

10-tedenski ženski program za vstop v svet ljubezni, uspeha in lahkotnosti

Odpri se za ljubezen. Zaupaj vase. Ostani odprta in ljubi, ljubi, ljubi.

S programom LJUBEZEN se odpira nov svet zate. Nova dimenzija življenja. Vrata so odprta. Vstopi v svet LJUBEZNI, Vstopi v svet USPEHA. Vstopi v svet LAHKOTNOSTI, kjer ni napora, kjer ni laži in sprenevedanja. Vstopi v svet, ki si si ga vedno želela.

Lidija Repes je zapisala: »Ljubezen je naš življenjski eliksir, največja zdravilna moč in najmočnejša gonilna sila. Vsi jo imamo v sebi in vsi jo potrebujemo. Kadar je ne moremo dobiti ali pa doživljamo razočaranja, ki jih ne moremo razumeti, se velikokrat zapremo pred to veliko močjo ljubezni. Ker je ne moremo več sprejeti, se ta moč ljubezni spremeni v njeno nasprotje; sovraštvo, maščevanje, nezaupljivost, zavist, ljubosumje, užaljenost, jezo, ... To so močna čustva, ki so najgloblji vzrok za vse druge negativne življenjske dogodke.«

V svojem življenju sem izkusila prav to

Sama sem v svojem življenju izkusila delovanje z zaprtim in odprtim srcem in zelo dobro poznam eno in drugo delovanje. Moje srce se je močno začelo odpirati za brezpogojno ljubezen pet let nazaj, ko sem bila po očetovi smrti popolnoma izključena iz dedovanja in je vse premoženje takrat prejela sestra.

Moje srce se je takrat močno odprlo za ljubezen, da sem kljub vsemu dogajanju zmogla brezpogojno ljubiti svojo mamo in sestro. Moja ljubezen se je še krepila, ko sva se s  partnerjem pred letom in pol ločila po trideset letih skupnega življenja. Razšla sva se v miru, ljubezni in spoštovanju in sva ostala prijatelja.

Veliko iskrene ljubezni sem močno občutila tudi v začetku letošnjega leta. Poslavljala sem se od mame, katere bolezen je hitro napredovala. V mesecu dni od diagnoze do smrti se je v meni in mami prebujalo toliko ljubezni, da so jo čutili vsi okoli naju in slovo je bilo lahkotno in ljubeče.

Najtežji trenutki v življenju lahko prebujajo veliko LJUBEZNI v tebi ali pa njeno nasprotje. Kaj si želiš ti?

Namen in potek programa

Namen programa LJUBEZEN je da se skozi naše 10-tedensko druženje odpreš za ljubezen in vzljubiš vse dele sebe in svojega življenja. Vse to te bo popeljalo do uspeha, ki si ga želiš in lahkotnosti, po kateri hrepeniš.

Želim, da se tvoje srce tako močno odpre ljubezni, da ne boš potrebovala težkih življenjskih izkušenj za odpiranje srca. Hkrati pa jih boš zmogla z ljubeznijo sprejeti, če jih boš doživela.

Program je sestavljen iz petih skupinskih srečanj in enega osebnega srečanja. Skupinska srečanja bodo potekala v obliki ženskih krogov, to je pogovora, druženja in meditacije z osebnim pristopom. Na vsakem srečanju boš prejela osebno vodstvo do najboljših korakov zate. Meditacija bo prilagojena celotni skupini, saj bo imela skupina, ki se bo oblikovala, posebno skupno energijo in več skupnih točk in po dosedanjih izkušnjah tudi skupno zgodovino.

Peljala bom 10 žensk skozi 10-tedenski proces 5-ih skupinskih srečanj in enega osebnega srečanja proti enemu skupnemu cilju, LJUBEZNI

1.    Srečanje: Odpirala in zdravila boš svoje srce

2.    Srečanje: Prebujala boš ljubezen v sebi

3.    Srečanje: Pošiljala boš ljubezni vsem ljudem in okoliščinam v svojem življenju

4.    Srečanje: Vzljubila boš svoje življenje in vse detajle v njem

5.    Srečanje: Stopila boš na pot srečnega, zadovoljnega in izpolnjenega življenja, prežetega z ljubeznijo, ki jo boš širila tudi v svet

Osebno srečanje bo v obliki unikatne energijske terapije in osebnega dušnega mentorstva. 

Program bom vodila Mojca Gotlib, mag. ek. in posl. ved, certificiran NLP praktik, energijska terapevtka, osebna dušna mentorica in raziskovalka življenja in njegove duhovne dimenzije, a hkrati pozitivna ženska, ki verjame, da je vsak človek v svojem bistvu dober. Moj namen je, da s svojim znanjem in izkušnjami pomagam ljudem da ponovno najdejo stik s sabo, da postanejo bolj pristni in ljubeči do sebe, za vzljubijo sebe in svoje življenje.

Skozi 10-tedenski program bom peljala 10 žensk v Novem mestu in 10 žensk v Ljubljani.

V Novem mestu se bomo srečale v mojem templju na Novem trgu 

Četrtek, 29.3.18 ob 18.00 Odpirala in zdravila boš svoje srce

Ponedeljek, 16.4.18ob 18.00 Prebujala boš ljubezen v sebi

Ponedeljek, 14.5.18 ob 18.00 Pošiljala boš ljubezni vsem ljudem in okoliščinam v svojem življenju

Ponedeljek, 28.5.18 ob 18.00 Vzljubila boš svoje življenje in vse detajle v njem

Ponedeljek, 11.6.18 ob 18.00 Stopila boš na pot srečnega, zadovoljnega in izpolnjenega življenja, prežetega z ljubeznijo, ki jo boš širila tudi v svet

V Ljubljani se bomo srečale na Rudniku

Petek, 30.3.18 ob 18.00 Odpirala in zdravila boš svoje srce

Torek, 17.4.18 ob 18.00 Prebujala boš ljubezen v sebi

Torek, 15.5.18 ob 18.00 Pošiljala boš ljubezni vsem ljudem in okoliščinam v svojem življenju

Torek, 29.5.18 ob 18.00 Vzljubila boš svoje življenje in vse detajle v njem

Torek, 12.6.18 ob 18.00 Stopila boš na pot srečnega, zadovoljnega in izpolnjenega življenja, prežetega z ljubeznijo, ki jo boš širila tudi v svet

Cena za 10 -tedenski program LJUBEZEN je 397 eur. Možno je plačilo v treh obrokih (marec, april, maj) po 145 eur.

Imaš pa še eno možnost

Lahko greš z menoj na morje za cel vikend in se prepustiš procesu LJUBEZNI. Prednost tega je, da se umakneš iz svoje okolice in si tako pokloniš izjemno priložnost za veliko spremembo v kratkem času. V času našega druženja se boš prerodila in stopila na pot LJUBEZNI.  Vikend na morju bo potekal v času od 20.4. do 22.4.18 v idilični istrski vasici v okolici Pule na Hrvaškem. Osebno energijsko terapijo boš prejela pred odhodom na morje.

Cena za morski vikend program LJUBEZEN je 452 eur.

Odpri se za ljubezen. Zaupaj vase. Ostani odprta in ljubi, ljubi, ljubi.

S programom LJUBEZEN se odpira nov svet zate. Nova dimenzija življenja. Vrata so odprta. Vstopi v svet LJUBEZNI, Vstopi v svet USPEHA. Vstopi v svet LAHKOTNOSTI, kjer ni napora, kjer ni laži in sprenevedanja. Vstopi v svet, ki si si ga vedno želela.

Želiš vstopiti vanj in se mi pridružiti? 

TAKOJ mi piši oziroma se prijavi na spodnji obrazec ali na mail mojca@duhovnoVodstvo.com s pripisom, kje se mi pridružiš, v Novem mestu, Ljubljani ali na morju. Javim se ti v najkrajšem možnem času.

DOGODEK JE ŽE PRETEKEL!

ORGANIZATOR

VSE JE MOGOČE ZATE! Sem Mojca Gotlib in stojim za zgornjimi besedami. Sem mentorica za manifestacijo in s svojim delom inspiriram, vodim in pomagam ženskam uresničiti njihove želje...

  |  mojcagotlib.com/

Nalagam...