6
oktober

3-mesečni Qigong ONLINE

Organizira: Društvo Tolmun
Kdaj: 6. oktobra ob 18:30 do
6. oktobra 2022 ob 20:00
Kje: Preko spleta
Prispevek:80€
Organizira:Društvo Tolmun
Kontakt:info@taichi-sola.si

77 ogledov

3-mesečna ONLINE Qigong DELAVNICA 

Dotik pozornosti skozi meditacijo v gibanju
vsak četrtek ob 18:30 do 20:00

od 6.10. do 22.12.2022

Vabimo, da se pridružite 3-mesečnemu vodenemu izvajanju Qigonga, ki bo potekal ONLINE preko aplikacije Zoom. Predznanje ni potrebno. Izvajanje premikov je primerno za vsakogar, tudi za osebe, ki težje stojijo, saj se te vaje lahko izvaja tudi sede na stolu.

Delavnica je primerna za popolne začetnike in tudi za osebe, ki že dlje izvajajo Qigong.

 

Prvo srečanje v četrtek 6.10. od 18:30 do 20:00 je brezplačno. Lahko poskusite in se za tem odločite.

 

Delavnico bo vodil Bogdan Bajc, Qigong certificiran učitelj, ki poučuje sprostilno meditativne in gibalne veščine kot so Sheng Zhen, Zhineng in RP-Qigong.

 

Qigong je starodavna kitajska umetnost za zdravje, ki uri gojenje univerzalne življenjske energije, Qi. Pri izvajanju se uporablja dihanje, gibanje in vizualizacija. Tehnike so v uporabi že več kot 3000 let z namenom, da se izboljša telesno in čustveno počutje, da se razvije notranja moč za povrnitev in ohranjanje zdravja ter za usklajevanje telesa, uma in duha.

 

Kot pravi Qigong mojster in zdravilec Robert Peng: » Tak način omogoča, da se poglobi lastno  sposobnost za modrost, ljubezen in vitalnost.«

 

Izvajali boste sklop enostavnih Qigong vaj za zmanjšanje stresa in izboljšanje počutja. Podrobneje se bomo seznanili z osnovami in bistvom Qigonga. Zlata nit bo obnavljanje in razumevanje naše življenjske energije ter prizadevanje, kako ponovno zliti um, občutke in Qi v neko celoto. Povdarek ne bo na učenju novih form, temveč na izvajanja.

 

Ob postavitvah se boste seznanili s temelji meditativnih oblik in z vajami za prebuditev in uravnoteženje treh energetskih centrov, ki neposredno vplivajo na telo, čustva in um ter na nezavednem nivoju razvijajo modrost, ljubezen in vitalnost. S spremljanjem dihanja se čvrsti in ozavešča prebujanje energij. To je veščina, ki je nujna za gradnjo notranje harmonije in močne povezave z energetskimi viri sveta okoli vas. Izvajanje meditacije stoje z določenimi gibi in premiki je posebna izkušnja, ki omogoča poglabljanje znanega in čutnega preko subtilnih pretokov  energij, vrača moči in zadovoljstvo ter direktno polni z zdravimi pretoki vitalnih energij.

 

URNIK DELAVNICE:  ob četrtkih od 18:30 do 20:00

CENA DELAVNICE: Plačilo na društven TR: po osebi mesečno 30 €   - ali-   3-mesečni paket 80 €

PREDVIDENA LOKACIJA:  online – ZOOM aplikacija

INFORMACIJE IN PRIJAVE: e-mail: solanotranjemoci@gmail.com

ali tel/SMS   040-155 646 Bogdan

 

DOGODEK JE ŽE PRETEKEL!

ORGANIZATOR

Smo rekreativno in izobraževalno društvo za miselno in gibalno kulturo ter osebnostni razvoj

  |  taichi-sola.si/

Nalagam...