30
april

4-dnevni svetovni dogodek Stargate 2020: SIDRANJE KODE OBILJA - zaživimo svobodno! - PRESTAVLJEN

Organizira: Sandra Lamut
Kdaj: 30. aprila ob 10:00 do
3. maja 2020 ob 18:00
Kje:
Prispevek:$333 (za zgodnje prijave do 15. marca), nato $444
Organizira:Sandra Lamut
Kontakt:sandra.lamut@gmail.com | +386 31 767 545

1122 ogledov

DOGODEK JE ZARADI TRENUTNE SITUACIJE PRESTAVLJEN!

Nov termin bo znan naknadno!

Si želiš:

  • žaživeti svobodno in v OBILJU,
  • razrešiti osebno karmo,
  • poskrbeti za ravnovesje fizičnega telesa,
  • imeti bolj jasno razumevanje in poglobljene uvide,
  • doseči globoko sprostitev in opustiti stres,
  • aktivirati jasnovidne in zdravilske sposobnosti,
  • navezati stik z vodniki in višjimi svetovi,
  • podkrepiti osebne in kolektivne spremembe,
  • zavestno ustvarjati iz kvantnega polja?

Potem vabljen/-a na svetovno srečanje Zvezdnih vrat!

PRIJAVITE SE tukaj  

Ko se srečamo v živo, skupaj ustvarimo velik zagon energije, ki dviguje našo osebno vibracijo in ustvarjalnost. Leta 2020 bo ta podpora ogromna!

Nič ti ni treba “narediti”, dovolj je le tvoja namera. Do vseh teh sprememb pride ob vodenih meditacijah, ko se vibracijska frekvenca posameznika dvigne. Speči delci večdimenzionalne DNK se stimulirajo in prebudijo, rezultat pa je večje zavedanje in vse večja duhovna prisotnost znotraj jaza.

Dogodek bo v živo spremljal svetovno priznani skladatelj duhovne glasbe in umetnik Robert Haig Coxon!

Lani se je na dogodku "Sidranje kode za novo človeštvo" zbralo več kot 500 duhovnih avanturistov in več kot 1100 udeležencev je dogodek spremljalo v živo online. Nekaj utrinkov z dogodka si lahko ogledate na videu spodaj.

SIDRANJE KODE OBILJA - zaživimo svobodno na naši življenjski poti

Prihaja naslednji korak - Predstavljajte si, da živite obilje na vseh ravneh. To je obilje, ki podpira svobodo v vašem življenju.

Predstavljajte si, da v svojo prihodnost pošiljate ljubečo, usmerjeno energijo, ki bo ustvarjala sinhronosti in vas pospešeno podprla na višji in globlji življenjski poti.

Predstavljajte si, da se v vas prebudijo neznani potenciali – čakajo na vas!

Na Svetovnem srečanju Stargate Slovenija 2020 bo zagotovljeno simultano tolmačenje v 10 jezikov!

 "Pokazati vam želimo, kako ustvariti obilje na vseh ravneh. Na našem dogodku v Sloveniji vam bomo prikazali, kako lahko uporabljate energijo, kako lahko uporabljate kvantno polje, kako lahko z ljubeznijo do sebe in s svojo namero spreminjate svoj lastni, osebni svet.” - Alcazar, vodnik Zvezdnih vrat

 

VIZIJA dogodka STARGATE

Pomagali vam bomo razumeti, kako si lahko dejansko začnete ustvarjati realno sliko o tem, kako bo videti in čutiti obilje v vašem življenju, onkraj vsega, kar si zdaj lahko predstavljate kot svoj potencial. Podpreti vas želimo na vaši življenjski poti. Kaj je ta pot?

Vaša življenjska pot je tisto, kar ustvarjate iz trenutka v trenutek z vsako odločitvijo, z vsakim dejanjem, vsako mislijo. In tako vas želimo podpreti, da se boste še dosti bolj zavedali tega ustvarjalnega procesa.
Pomembno je namreč spoznanje, da je odgovornost za obilje, ki ga boste z našo podporo vnesli v življenje, v vaših rokah in je odvisno od vaših misli, dejanj in občutenj.

In tako je za mnoge od vas nujno, da opustite misli manjvrednosti, mnenje o sebi, da niste dovolj dobri, da je na svetu preveč pomanjkanja in mnoge druge predstave in koncepte. Tako bomo že vnaprej več mesecev delali na tem, še posebej okrepljeno pa v Sloveniji, da se bo začela sidrati energija zavedanja, ustvarjanja in končno sprejemanja obilja in svobode na vaši življenjski poti.

Veselimo se že, da vam bomo predstavili te korake.

Mi smo skupina, imenovana Alcazar in ljubimo človeštvo.

Zvezdna vrata so sveta geometrijska struktura, ki pospešuje širjenje zavesti človeka

Voditeljica Branka Božič se v oddaji pogovarja o tem, kako delujejo Zvezdna vrata in kakšen je potencial za izjemna prebujenja in fizične ozdravitve, kako se preko njih lahko aktivirajo jasnovidne in zdraviteljske sposobnosti, višja zavest in poglobljen uvid ter kaj o izkušnji z Zvezdnimi vrati pravijo nekateri obiskovalci dogodkov, imenovanih Stargate experience. 

 Spontane ozdravitve in potencial za pomlajevanje

Branka se tokrat pogovarja o potencialu kvantnega polja Zvezdnih vrat v smislu pomlajevanja in spontanih ozdravitev. Kako Zvezdna vrata posredujejo pomoč na posamezniku najbolj ustrezen način, kaj moramo storiti za izkušnjo izjemnih prebujenj in fizičnih ozdravitev ter duhovne prisotnosti znotraj jaza pa tudi, kakšna so pričevanja ljudi, ki so že preizkusili moč raziskovanja superzavesti in samoozdravitvenih sposobnosti z Zvezdnimi vrati. Ne zamudite ogleda posnetka, vabljeni pa tudi na veliki Stargate dogodek: Načrt za novo človeštvo, ki bo 18.−21. aprila v Portorožu.

 
Priprave so se že začele in bodo trajale vse do aprila, ko se bomo v velikem številu zbrali na svetovnem srečanju!

Z webinarji in mini serijami si bomo širili razumevanje in se energijsko pripravljali na velik premik v osebni in planetarni evoluciji.

Webinarji in mini serije so prevedeni v slovenski jezik. Ohranjena sta slika in zvočni zapis v angleškem jeziku.
Vabimo vas, da si vse prispevke ogledate v nadaljevanju.

Webinar: "Superpolnjenje obilja" (Supercharging Abundance) 

Prageet in Julieanne, The Stargate Experience

Prageet Harris je angleškega porekla, je mednarodno priznan kanal, ki že trideset let ljudem pomaga pri njihovi duhovni rasti. S svojim vodnikom Alcazarjem je Prageet oblikoval in zgradil strukturo Zveznih vrat Stargate, ki skupinam in posameznikom pomaga pri procesu razumevanja in spoznavanja sebe, pri procesu prebujenja. Vse svoje življenje je usmeril v razumevanje, kako delujemo kot človeška bitja, kako na nas vpliva nezavedni um in čustva ter kako se lahko premaknemo iz vzorcev, ki nas ovirajo. Več o Prageetu najdete tukaj.
 

Julieanne Conard je pri delu z Zvezdnimi vrati Stargate začela sodelovati  leta 2012, saj je odkrila globoko povezavo z Zvezdnimi vrati in vodnikom Alcazarjem, ki ga tudi kanalizira. Prvotno je nameravala študirati alternativno medicino, zdaj pa je njeno delovanje popolnoma predano osebni preobrazbi človeka in pospešenemu procesu samozdravljenja  s pomočjo visokih vibracijskih frekvenc Stargate. Vodnik Alcazar jo je usmeril v razvoj nove oblike energijskega samozdravljenja, poimenovanega Esenca življenja, kar Julieanne zdaj poučuje po vsem svetu. 

O Robertu Haig Coxonu: Svetovno priznan skladatelj in umetnik Robert Coxon že skoraj 30 let izvaja koncerte po vsem svetu, namen pa je zdravljenje in preobrazba. Znanstveno je dokazano, da njegova glasba zdravi določena obolenja, mnogi udeleženci koncertov pa poročajo o čudežnih ozdravitvah.

"Njegovo globoko zdravilno ustvarjanje seže v srce… zdravilni učinek pa traja še dolgo po tem, ko glasba potihne. Glasba Roberta Coxona je nepogrešljiva v naboru skladb za vse na duhovni poti, običajne poslušalce in zdravilce" - Lee Carroll - The Kryon Series

Slovenski izvajalci dela z Zvezdnimi vrati

Branka Božič, Danijel Trstenjak in Sandra Lamut izvajajo meditacije Zvezdnih vrat skupaj kot edinstven tim. Kot gostitelji delavnic Prageeta in Julieanne v Sloveniji so se navdušili nad rezultati tega dela in se udeležili njunih dogodkov tudi v Evropi in ZDA ter se usposobili za delo z Zvezdnimi vrati. Vsak nosi svojstveno energijo, pri njihovem skupnem delu pa se ustvari energijski trikotnik, ki omogoči edinstven pretok moške in ženske energije, kar udeležencem omogoči globoko izkušnjo na njihovih meditacijah.

Sandra se je srečala z Zvezdnimi vrati prvič leta 2013 preko osebnega srečanja s Prageetom in Alcazarjem na daljavo. Po močni in transformcijski izkušnji ji je bilo takoj jasno, da je po dolgoletnem iskanju odkrila svojo pot. Številne delavnice z Zvezdnimi vrati so ji popolnoma spremenile življenje. Kot sodelavka je bila kasneje povabljena v ožji krog mednarodnega tima za delo z Zvezdnimi vrati in prevzela vlogo globalne koordinatorke za mednarodne dogodke Stargate v Evropi. Z Danijelom, življenjskim partnerjem, se udeležujeta delavnic po Evropi in ZDA. Sandra je medij za božansko žensko energijo, ter prevodnik za prenos energije esence življenja, ki pride skoznjo na meditacijah Zvezdnih vrat. Za kontakt kliknite tukaj.

Danijelova prva izkušnja z Zvezdnimi vrati je bila leta 2013 v osebnem srečanju s Prageetom in Alcazarjem. Izkušnje visokih vibracijskih frekvenc Stargate so mu postopoma odprle čutenje pretoka subtilnih zemeljskih energij in sposobnost interpretacije le-teh skozi linijo in barvo na posebej izbrane in pripravljene kamne. Iz tega je razvil osebne, personalizirane simbole, ki v podobah in razmerjih svete geometrije odražajo harmonijo posameznikove višje zavesti. Alkazar, vodnik Zvezdnih vrat, je skozi Prageeta povedal, da so ti poslikani kamni pretvorniki energije, ki lahko človeku nemudoma pomagajo pri želeni spremembi. Zvezdna vrata so tudi njemu predstavljala osebno preobrazbo. Za kontakt kliknite tukaj.

Branka se je Zvezdnim vratom prav tako priključila leta 2013 kot tolmačka Prageeta in Julieanne na njunih delavnicah v Sloveniji. Tolmači tudi na avdio webinarjih za Slovenijo. Obenem je pevka in avtorica inspirativne glasbe. Na eni od delavnic s Prageetom in Julieanne je z močnim vonjem vrtnic skoznjo prišla energija Matere Marije in božanska pesem Marija. Ima dolgoletne izkušnje s področja duhovnosti, največ modrosti pa je prejela pri delu z Gerom Lyonsom. Z njim, Prageetom in drugimi gosti se je pogovarjala v oddaji Klepet ob kavi. Za kontakt kliknite tukaj.

Podrobnosti: 4 dnevni Svetovni dogodek Stargate 2020 -SIDRANJE KODE OBILJA

30. april – 3. maj
10:00 – 18:00 vsak dan

V GRAND HOTELU BERNARDIN
Grand Hotel Bernardin se nahaja neposredno ob morju med Portorožem in Piranom.

Ponuja čudovit wellness center Paradise Spa s savnami in ponudbo različnih masaž, ima pokrit bazen z ogrevano morsko vodo.

Vsaka soba ima svoj balkon s pogledom na morje.

Dogovorili smo se za posebne cene, ki bodo veljale za kompleks Bernardin, ki vključuje Grand Hotel Bernardin (5 zvezdic), Hotel Histrion (4 zvezdice), Hotel Vile Park (3 zvezdice).
 

CENA: 

Za prevod v slovenski jezik bo poskrbljeno. Če potrebujete prevod, ob prijavi to dopišite!

1. ZGODNJA PRIJAVA - 3 obroki
Zgodnja prijava je možna do 15. marca, 2020
$111
3 MESEČNI OBROKI PO $111

2. ZGODNJA PRIJAVA POLNA CENA
Zgodnja prijava je možna do 15. marca, 2020
$333
ENKRATNO PLAČILO

3. POLNA CENA DOGODKA
Cena se bo dvignila po 15. marcu, 2020
$444
ENKRATNO PLAČILO

V kolikor potrebujete dodatne informacije, se lahko obrnete na  Sandro Lamut, sandra.lamut@gmail.com 
 
Cena prevoda za vse štiri dni: $111
ENKRATNO PLAČILO - Plačilo prevoda na dan dogodka ne bo mogoče!

Dogodek bo simultano tolmačila Branka Božič.

O izkušnji z Zvezdnimi vrati

Zvezdna vrata - Stargate so večdimenzionalni prehod, katerega fizična izgradnja je bila zaupana Prageetu leta 1989.

Stargate je večplastna struktura tako imenovane svete geometrije, ki omogoča sidranje višje zavesti v materialno raven bivanja. Ustvarja močno večdimenzionalno energijsko polje. To podporno energijsko polje deluje na zelo edinstven način. Vsakemu posamezniku Zvezdna vrata Stargate posredujejo pomoč na njemu najbolj primeren način v danem trenutku.

To lahko pomeni zdravljenje in ravnovesje za fizično telo, bolj jasno razumevanje in poglobljen uvid za mentalno telo in globoko sprostitev ter opuščanje stresa za čutno (čustveno) telo. Razreši se lahko osebna karma, aktivirajo se lahko jasnovidne in zdravilske sposobnosti, obudijo se lahko spomini na prejšnja življenja.
Mnogi udeleženci svoje vodnike zaznajo zelo otipljivo, pogosto se zgodi, da jih tokrat začutijo, slišijo in vidijo prvič. Najbolj pa udeležence presune, da se te spremembe lahko zgodijo preprosto le tako, da je človek prisoten v energijskem polju Stargate.

Nič ni treba “narediti”, dovolj je le vaša namera. Do vseh teh sprememb pride ob vodenih meditacijah, ko se osebna vibracijska frekvenca posameznika dvigne. Speči delci večdimenzionalne DNK se stimulirajo in prebudijo, rezultat pa je večje zavedanje in vse večja duhovna prisotnost znotraj jaza.

Peberite še več na uradni strani dogodka: https://www.thestargateexperienceacademy.com/slovene-global-stargate-experience-gathering-in-slovenia-2020  

"Naučili so nas, da je pomembne stvari težko uresničiti in da niso dragocene, če niso težko uresničljive. Ampak zame je ideja Zvezdnih vrat, ki pravi "ničesar ni treba početi, potrebno je le biti sproščen in dovoliti energiji, da opravi, kar je potrebno", revolucionarna. Ta ideja je dobesedno razširila moj um. Ustvarila je prostor, kjer lahko dopustim možnost, da je življenje lahkotno in radostno." Janja

"Lani sem, po prvih izkušnjah z energijami zvezdnimi vrati v živo, naredila veliko korakov naprej," pravi. "Pred tem sem načrtovala številne projekte, toda nisem imela poguma, da bi jih začela uresničevati. Po meditacijah v energijah zvezdnih vrat in v skupini, kjer sem se čutila povezano z drugimi, so se projekti z lahkoto premikali naprej in se manifestirali. Izkušnja mi je pomagala opustiti številne omejitve in zdi se, da se stvari v mojem življenju in delu že odvijajo hitreje in se še pospešujejo. " - Neja

DOGODEK JE ZARADI TRENUTNE SITUACIJE PRESTAVLJEN!
Nov termin bo znan naknadno!

DOGODEK JE ŽE PRETEKEL!

ORGANIZATOR

Zvezdna vrata so sveta geometrijska struktura, ki pospešuje širjenje zavesti človeka. Odkrijte izjemna prebujenja in fizične ozdravitve, ki so mogoče že samo tako, da se sprostite v energijsko...


Nalagam...