25
april

9-dnevni Detox izziv z Aloe vero Clean 9 - TRETJIČ!

Kdaj: 25. aprila ob 20:00 do
9. maja 2021 ob 20:00
Kje: Preko spleta
Prispevek:125 eur + poštnina
Organizira:Društvo Pot srca - Joga
Kontakt:041 821 401, drustvopotsrca@gmail.com

17 ogledov

Si želiš celostno očistiti in razstrupiti črevesje in jetra ter celo telo in misli?


Dobrodošel/la, da skupaj začnemo 9-dnevni Detox izziv z Aloe vera izdelki programa Clean 9 na izbran odličen datum z maksimalno podporo narave pri doseganju naših ciljev.


Če si zamudil/a 1. in 2. rok za prijavo, lahko sedaj ujameš 3. odličen datum za začetek detoxa, ko te narava pri tvojih namerah in ciljih podpre!


V marcu in aprilu nas je detox naredilo že kar 33 oseb, ki smo z rezultati nadvse zadovoljni!

Skupina, ki se je ustvarila, ima neverjetno lepo energijo in v njej se že nahaja ogromno receptov in drugih nasvetov, ki jih boš lahko uporabil/a med detoxom.


ZAKAJ RAZSTRUPLJANJE Z ALOE VERO?
Aloe vera je čudežna rastlina, ki ima močno očiščevalno moč, hkrati pa naš organizem nahrani.
Poleg Aloe vera gela - napitka program Clean 9 vsebuje druge Aloe vera izdelke, s katerimi telesu zagotovimo vsa potrebna hranila - vitamine, minerale, beljakovine in vlaknine, da kvalitetno funkcionira in ne zapade v stanje stresa. Zato učinki ostanejo tudi po končanem programu.


KAJ LAHKO PRIČAKUJEŠ PO KONČANEM IZZIVU:
- prečiščeno črevesje
- razstrupljena in razmaščena jetra
- izgubo od 3-6 kilogramov (če to želiš)
- preoblikovano telo
- izgubo maščobnih oblog na pravih mestih (pas, trebuh, boki, stegna, zgornji del rok)
- izboljšana mišična struktura
- bistrost glave
- jasnost misli
- čistost ciljev, vizije in korakov naprej
- izboljšan imunski sistem
- odlično počutje
- lahkotnost
- več energije
- konstantnost učinkov in doseženih rezultatov


Hkrati boš spremenil/a slabe navade v dobre in spremenil/a vzorce, ki ti v življenju ne služijo. S pravo mero odločnosti boš na lahkoten način spremenil/a svoje življenje na bolje.


Pred začetkom detoxa bom s tabo delila vse pomembne informacije za izvajanje programa in bom na voljo za vsa vprašanja. Prav tako bom podporo nudila med izzivom in po njem.


V času izvajanja Detox izziva se bomo udeleženci družili v FB podporni skupini, kjer vas bom vsakodnevno motivirala, spodbujala in vam nudila podporo. Vsi boste povabljeni k sodelovanu s spodbujanjem, postavljanjem vprašanj, deljenjem izkušenj, receptov, poročali bom o napredku... Nudili si bomo podporo in se spodbujali!


Tudi po končanem programu bomo ostali v stiku in se medsebojno podpirali.


Izzivu se lahko pridružiš ob nakupu paketa Clean 9 (cena: 125 eur + poštnina).


Rok za prijavo: 22.4.!

 

Za naročilo in pridružitev podporni skupini se PRIJAVI TUKAJ ali na drustvopotsrca@gmail.com in navedi tvoje podatke, da ti lahko pošljem račun s podatki za plačilo ter pošljem paket.


PRIJAVI SE ZDAJ!


Se že veselim, da skupaj že tretjič začnemo 9-dnevni Detox izziv!

 

Učinki so res fenomenalni - udeleženci prvega izziva so takole opisali svojo izkušnjo: 

"Jaz moram reči, da sem vesela, da sem se odlocila za ta izziv in sem ponosna na nase, ker prvič vztrajam in se imam fajn in res uživam.. prav tako mineva 9 dni brez kave (sem jo nehala piti ze tisto sobote pred izzivom - drugače obožujem kavo), nimam potrebe po sladkem in OH.. skratka, uživam na polno.. aja, pa uvedla sem redno jutranjo 30min fit burn vadbo in potem pop/zvecer še mojo tradicionalno 10km hojo.. jaz sem ponosna nase in res sem carica!" (Tjaša, Kranj)

"Jaz sem pozitivno presenečena, nad seboj, da mi je tole neznansko všeč, ne pogrešam prav ničesar, celo kave ne, česar res nisem pričakovala. Zelo sem vesela za moža, da zvečer ne posega več po prigrizkih, in poooznih večerjah. Ponosna na oba! Hvala!" (Petra, Piran)

"Jaz se zahvaljujem vsem v skupini za podporo in prijetno vzpodbudno vzdušje, ki sta pripomogla k temu, da je bilo teh 9 dni prava mala pustolovščina; in seveda: v prijetni družbi je vedno vse lepše in lažje. Predvsem pa hvala Mojci, ki je vse tole res prijazno in lepo izpeljala, predvsem pa navdušila mojega Marka najprej s prijetno jutranjo vadbo joge in nato za 9 dnevni detox. Ko mi je navdušeno predlagal, da bi se oba pridružila programu C9, sem bila pozitivno presenečena, saj je gurman in obožuje tudi slastne manj zdrave prigrizke in v zadnjem letu se je obema nabralo nekaj nezdravih kilogramov preveč (meni tudi kot posledica prezgodnje kirurške menopavze). Pobudo sem seveda z veseljem sprejela in brez težav in gurmanskih skušnjav sem v 9 dneh izgubila 10 cm okoli pasu in 5kg teže (brez telovadbe, saj sem zaradi kroničnih zdravstvenih težav pri gibanju zelo omejena); Marko pa še precej več. Tako zadovoljnega in poskočnega ga že dolgo nisem videla! Res bo v teh pomladnih dneh pravo veselje obleči kako številko manjše kavbojke, predvsem pa je krasen občutek, da smo se telesu (in morda tudi umu) pomagali osvoboditi odvečne nesnage, ga okrepili in pripravili na nove dogodivščine! HVALA iz srca, Mojca Tavčar, in srečno vsem v skupini!!! " (Mateja, Grosuplje)

"Tako, jaz sem se odločila, da z odzivom malo počakam, saj mi izkušnje govorijo, da je takoj po končanem kakšnem takem podvigu navdušenje največje - ker je tedaj tudi rezultat največji. Zato sem dala C9 (in sebi) možnost, da se dokaže(va) v naslednjih dneh.   Najprej: najbolj vesela sem dobrega počutja, jasnih misli in občutka razbremenjenosti, počutim se lažjo in bolj gibčno. V času C9 sem gibala manj, kot bi bilo po programu treba, s prehrano se nisem pretirano obremenjevala - kakšen dan sem lahko kuhala "po pravilih", kakšen dan ne in sem iz hrane, ki je bila na voljo, izbirala prilagojene in v manjši količini - ker svojega že sicer prenatrpanega urnika (in s tem sebe) nisem želela še dodatno stresirati. Pa vendar je moj cilj dosežen: povsem sem se "razsladkorila" in cukra več ne pogrešam; zmanjšala sem porcije; pozno zvečer več ne jem; lažja sem za 3,5 kilograma...   Spat pa še vedno poskušam(!) iti prej, a mi včasih uspe, včasih pa tudi ne... Končen rezultat: zadovoljna! Mojca, hvala!" (Tanja, Trzin)

"Haj, haj... Tehtanje včeraj zvečer, da je enak čas kot prvič: - 5,5 kg (danes zjutraj pa - 6 kg).  
Žal sem moral po 3 dneh popolnoma omejiti gibanje, tako da je razlika pridobljena večinoma v prvih treh dneh in kasneje zaradi spremembe prehranjevanja. Prsi - 1cm, biceps + 1cm, pas - 5cm, boki enako, stegna - 2cm, meča enako.  
Z rezultati sem zelo zadovoljen! Hvala za vodenje in skupinsko podporo!" (Marko, Grosuplje)

"In da se še jaz malo pohvalim  . 2 kg manj, in v pasu 2 cm manj. V bokih 1 cm manj. Glede na mojo velikost 178cm in 65 kg mislim in da je to ravno prav, saj sem že tudi 50+..najbolj pa sem vesela, da sem nehala hlastati po čokoladi, uvedla redno telovadbo in pitje vode. Sebi v darilo za uspeh, sem si kar kupila nove knjige glede kuhanja. Lahko samo toplo priporočam!" (Anita, Voličina)

 

PRIJAVI SE ZDAJ!

 

Se kmalu vidimo v 3. Detox izzivu! 


Z ljubeznijo,
mag. Mojca Tavčar

Dao vaditeljica in učiteljica Hatha joge

ORGANIZATOR

S programi za osebno rast in preobrazbo pomagam do harmoničnega, zadovoljnega in izpopolnjenega življenja.


  Registrirani uporabniki s prijavo na dogodek prejmejo 10 žarkov. Registriraj ali prijavi se!
Nalagam...