23
november

Access Bars ® delavnica s Polono Plešec

Organizira: Polona Plešec
Kdaj: 23. novembra ob 9:00 do
23. novembra 2019 ob 17:00
Kje:
Prispevek:240 €, ponavljanje 120 €, otroci do 15. leta brezplačno
Organizira:Polona Plešec
Kontakt:041-276-884, polona@polonaplesec.si

50 ogledov

Access Bars so orodje, ki omogoča drugačen način delovanja na tem planetu. Triljone let je človek deloval iz gostote svojih misli, občutkov in čustev. Ljudje so se z njimi poistovetili in jih naredili dragocene.

Kaj pa če mi nismo naše misli, čustva in občutki? In kaj če 99% naših misli, čustev in občutkov sploh ne pripada nam?

Z izvajanjem barsov se prične razprševati električni naboj polarnosti, ki je shranjen v vaših možganih. Stvari se začnejo razpletati tam, kjer delujete na avtopilotu namesto z zavedanjem, z zavračanjem namesto s prejemanjem.

Barsi so 32 točk na glavi, kjer ste shranili vse svoje misli, ideje, prepričanja, čustva in drže do stvari, za katere ste v kateremkoli življenju menili, da so pomembni. Ko vam zaženejo Barse je tako, kot da bi na računalniku pritisnili gumb za brisanje. Pravzaprav so Barsi trdi disk vašega računalnika. To je dobesedno material, ki ste ga shranjevali življenje za življenjem. Z izvajanjem Barsov pobrišemo datoteke, tako da teh stvari ni več v vašem sistemu in se ne pojavljajo avtomatično. Vsako izvajanje Access bars tretmaja lahko sprosti 5 – 10 tisoč let omejitev na področju življenja, ki je povezano s točko, ki se je dotikamo.

Možganski valovi se z izvajanjem Barsov upočasnijo in dopustijo dostop do vedenjskih vzorcev, sistemov prepričanj in pogledov, ki jih uporabljamo od otroštva ali še iz preteklih življenj. V resnici postajamo bolj prisotni v svojem življenju in ne projiciramo več preteklosti v sedanjost. Na ta način spreminjamo verjetnost svojih možnosti v prihodnosti. Zato ljudje po Barsih poročajo o spremembah na prav vseh življenjskih področjih. Obstaja točka za denar, kreativnost, spolnost, telo, zdravljenje, radost, žalost, zavedanje, komunikacijo, čas, prostor, moč, kontrolo, manifestacijo…

Tule lahko pogledate izsledke in znanstvene dokaze o spremembi možganov med Bars seanso.

Z Barsi se odprete tudi vsesplošnemu ozdravljenju. Znanstveniki pravijo, da pod vplivom misli, čustev in občutkov naše celice postajajo bolj elipsaste, kar je prvi korak do nelagodja. Z izvajanjem barsov se ta učinek na celice odstrani in jim omogoči, da se povrnejo v bolj kroglasto obliko, kar pripomore k boljšemu celostnemu zdravju in počutju.

Ljudje po Access Bars seansah poročajo o:

 • večji zbranosti, jasnosti in lažjem reševanju problemov
 • izboljšanju depresivnih in anksioznih stanj (obstajajo tudi znanstveni dokazi za to),
 • veliko večjem občutkov sreče in izpolnjenosti,
 • manj bolečin in hitrejših okrevanjih po operacijah,
 • odstranitvi določenih vzorcev obnašanja in delovanja,
 • premagovanju raznih odvisnosti in psiholoških ne-harmonij,
 • manj notranjih bojev in konfliktov z ostalimi ljudmi,
 • manj stresa in travm,
 • manj negativnih reakcij na neprijetne situacije in več notranjega miru,
 • več sproščenosti in boljšem spancu.


Kaj dobite na delavnici?

 • 2 tretmaja Bars-ov izvajate,
 • 2 tretmaja Bars-ov prejmete,
 • priročnik z vprašanji, čistilnimi izreki in dodatnimi orodji za spremembe,
 • mednarodni certifikat,
 • neprecenljiva orodja, ki lahko vam, vašim domačim in strankam totalno transformirajo življenje.


Video oziroma kaj o Bars-ih pravi ustanovitelj Gary M. Douglas poglejte tule.

Blog prispevek, kaj se je zame spremenilo po delavnici pa je tule.

Na delavnico se nujno prej prijavite preko e-maila: polona@polonaplesec.si ali telefona 041-276-884.

Poleg tega, da sem Access Bars facilitatorka (plus Access Facelift facilitatorka in facilitatorka AC telesnih procesov), sem tudi učiteljica joge, strastna raziskovalka življenja onkraj omejitev, ki nam jih vsiljuje družba in osebnostne rasti. Zanima me celosten pogled na življenje in človeka, vključno z energijskim svetom. Energija je začetek vsega in je neuničljiva. V največje zadovoljstvo mi je opazovati spremembe in napredek udeležencev mojih delavnic. Access Bars-i so tako meni kot njim in že tisočim ljudem po celem svetu pomagali do veliko več lahkotnosti v življenju, telesu, odnosih in v poslu, zato z velikim navdušenjem te izkušnje in znanje delim naprej.

Kakšno bo vaše življenje v roku 5 let, če se udeležite te delavnice? In kakšno bo, če se je ne? ;)

DOGODEK JE ŽE PRETEKEL!

ORGANIZATOR

Delavnice in osebne seanse za vzpostavitev harmonije v telesu, umu in življenju. Komunikacija s telesom in razvoj intuicije, z namenom postati vladar svojega življenja, z jasnim védenjem, kaj...

  |  polonaplesec.si/

Nalagam...