17
avgust

Access Bars® delavnica

Organizira: Ana Plešec
Kdaj: 17. avgusta ob 8:00 do
17. avgusta 2019 ob 16:00
Kje:
Prispevek:240,00 €
Organizira:Ana Plešec
Kontakt:040284011

406 ogledov

Je čas, da končno zaživiš svojo resnico in svet pričneš barvati po svoje? Z barvami, ki so ljube tebi? Je čas, da se osvobodiš projekcij drugih in opustiš prepričanja ter sodbe ki si jih povzel/a iz okolice?

Vabim te, da s pomočjo Access Consciousness® orodij vstopiš v svoj svet in opustiš zastarele vzorce.


Access Bars® je tehnika, ki nam daje možnost, da spremenimo vse, kar ne deluje v našem življenju. Z rahlim dotikom 32 točk na glavi možgani po 15 minutah seanse preidejo v theta stanje, kar nam omogoči sprostiti naboj, ki se je tekom življenja nabral v zvezi z denarjem, zdravljenjem, mirom, telesom, kreativnostjo, kontrolo, obliko, strukturo, radostjo, žalostjo, zavestjo… Z Access Bars® pobrišemo vse nekoristne “datoteke”, ki se nahajajo v našem umu in nam omejujejo, da bi v življenju videli več možnosti.


Access Bars® delavnica je enodnevni dogodek, kjer se boste naučili prijemov 32 točk na glavi, s pomočjo katerih rahljamo električno napetost in prepričanja znotraj nas, odstranjujemo kar nam več ne služi. Z rahlimi prijemi zaznavamo energijska polja in celicam ter resničnemu vedenju zopet dajemo prostor. Ob zaključku delavnice prejmete certifikat Access Bars praktika, kar vam omogoča izvajanje tretmanov na družinskih članih (tudi otrocih), prijateljih ali pri strankah (poslovno). Predvsem pa boste največ od delavnice odnesli vi, če se boste odprli spremembam in dovolili, da končno zaživite resničnost svojega Bitja.

Kaj dobite?
2 seansi Bars-ov boste izvedli sami, 2 boste prejeli. Priročnik z vprašanji, tehnikami in magičnimi orodij za spremembe. Mednarodni certifikat s katerim boste postali Access Bars® praktik in boste usposobljeni, da boste seanso Bars-ov nudili naprej tudi drugim.

Tretma vam omogoči več:
– zabave, lahkotnosti, radosti in pomirjenosti na vseh življenjskih področjih,
– ljudje ali situacije, ki so vas prej spravljali ob živce, vas ne ganejo več,
– zmanjšanje depresije (lahko izgine že z eno seanso), stresa in anksioznosti,
– več lahkotnosti za OTROKE in ODRASLE v stiku z ostalimi, v akademskih in čustvenih situacijah.

Po zaključku delavnice prejmete certifikat Access Bars® praktika, kar vam omogoča izvajanje tretmanov na družinskih članih (tudi otrocih), prijateljih ali pri strankah (poslovno).

Cena (zaradi priprave gradiv in izdaje certifikata je potrebna rezervacija in predplačilo na poslovni račun: SI56 0202 1349 0867 631, namera: Access Bars delavnica).

240 € – redna cena
120 € – za ponavljanje in za 16. – 18. letnike
brezplačno – do 15. leta v spremstvu odrasle osebe, ki pride na delavnico

Če si želimo drugačno prihodnost, je potrebno najprej začeti pri sebi.

Več info in obvezne prijave preko e-maila: anahata@anaplesec.si ali telefona 040/284-011.

Več o meni.

 

Veselim se soustvarjanja in se sprašujem kaj vse je še mogoče? :)

 

Z ljubeznijo,

 Ana

DOGODEK JE ŽE PRETEKEL!

ORGANIZATOR

Ime mi je Ana. Sem učiteljica ter večna učenka joge, Access Bars facilitatorica, pisateljica, ljubiteljica narave in vsega onkraj vidnega. Sem večna popotnica ter raziskovalka življenja.

Nalagam...