28
september

Access Bars® delavnica s Snežo in Kajo Ulčar v Ljubljani

Organizira: Aurora center
Kdaj: 28. septembra ob 9:30 do
28. septembra 2019 ob 17:30
Kje:
Prispevek:240 eur
Organizira:Aurora center
Kontakt:center@aurora.si / 051 675 750 / https://aurora.si

11 ogledov

Access Bars® delavnica in tretmaji nam vračajo zavedanje o življenju, nas opolnomočajo, da preko znanja in Access Consciousness® orodij prepoznamo svojo moč in postanemo bolj zavestni v svojem delovanju.


Access Bars® je učinkovita metoda, pri kateri lahko dosežemo globoko sproščeno stanje (theta stanje) in tako delujemo tudi na nezavedno. Je tehnika s katero lahko sami aktivno odstranjujemo omejitve, strahove, žalost, depresijo, stres, skrbi, bolečine, nespečnost… Prinaša več energije, lahkotnosti, zavedanja in miru v tvoje življenje in telo.


Gre za 32 točk na glavi, ki jih aktiviramo z nežnim dotikom. Možgani po 15 minutah tretmaja preidejo v theta stanje – stanje globoke relaksacije, kjer se spreminjajo vzorci, misli, prepričanja, čustva.


V najslabšem primeru se boste počutili, kot da ste pravkar prejeli najboljšo masažo v življenju. V najboljšem pa se bo vaše celotno življenje s popolno lahkoto spremenilo v nekaj večjega. Življenje postane bolj dinamično, lahkotno in odpre se več možnosti.


Na delavnici prejmete skripto, bars sheme in certifikat Bars praktika. Vključeni so tudi prigrizki.


Kdaj in kje?
Sobota 28.9.2019, 9:30-17:30, v Aurora centru, v Ljubljani.


Cena: 240 EUR.


Otroci do 16. leta: brezplačno v spremstvu odrasle osebe, ki se delavnice udeleži.
Najstniki stari 16. ali 17. let in vsi, ki delavnico ponavljate: polovična cena 120 EUR. (Cene so enotne po vsem svetu glede na standard države.)


Delavnico vodi zdravnica Sneža Ulčar, certificirana facilitatorka Access Consciousness, Maestro, ki že 5 let raziskuje in vodi različne delavnice in seminarje v sklopu Access Consciousness-a in se na tem področju redno izobražuje v tujini.
In biopsihologinja Kaja Ulčar, Access Bars facilitatorka, ki študij nadaljuje na magistrskem programu iz psihologije, poleg Barsov izvaja Facelift, telesne procese in se 5 let redno udeležuje Access Consciousness izobraževanj tako doma, kot tudi v tujini.


Za prijavo kliknite na: Prijava.

Kaj izbirate danes, kar bo omogočilo več zavedanja, lahkotnosti, sproščenosti, radosti in …?

ORGANIZATOR

Aurora center v Ljubljani je novodobno središče za kakovostno življenje pod vodstvom zdravnice Snežane Ulčar. V hiter tempo življenja vnašamo lahkotnost, radost, vse več prisotnosti s telesom in...

  Registrirani uporabniki s prijavo na dogodek prejmejo 10 žarkov. Registriraj ali prijavi se!
Nalagam...