15
junij

Reading Akaških Zapisov + Bars Tretma

Organizira: Delectus
Kdaj: 15. junija ob 8:00 do
15. junija 2019 ob 16:00
Kje:
Prispevek:88 €
Organizira:Delectus
Kontakt:delectus.net@gmail.com, 040 669 737 - Sanja

24 ogledov

Kaj je Akaša?

Akasha v sanskrtu pomeni prostor, eter ali nebo. Naš um lahko ta prostor dojema kot ogromno eterično knjižnico, ki je v bistvu superračunalnik univerzuma. Vsaka tvoja misel, čustvo, dejanje, upanje, izkušnja, se zapiše kot energijski odtis v akaški zapis. Zapisi izvirajo in vseh časov in vseh prostorov, kar pomeni tudi iz prejšnjih življenj, sedanjosti in potencialov za prihodnost. Zapisi so eterična, holografska zbirka informacij zavesti.

Akaša je magična knjižnica, ki vsebuje zapise vseh znanj in modrosti in je dragocen in neskončen vir informacij. Z njimi lahko ponovno odkriješ svoje darove in potenciale, ki si jih skrival življenja pred seboj. V njih najdeš tudi zapise pogodb, urokov, magije in prekletstva, ki so bila kadarkoli dana nate.

Zapisi so odlično orodje, s katerim se lažje zavedaš kaj se skriva za problemom ali določeno energijo, ki je neprijetna ali celo nevzdržna, zakaj se pojavlja in kako jo lahko spremeniš. Že med branjem zapisa se opuščajo energije, ki so shranjene v tem zapisu, z raznimi tehnikami pa ta energijski naboj opuščamo še globje.

Med readingom oba sodelujeva s tvojimi vodniki Akaških zapisov. Lahko jih vprašaš od kje izvira določena bolečina, žalost, neprijetni občutki… lahko pogledaš v zapis nekega odnosa, zakaj ne deluje oziroma kako bi lahko deloval bolje? Možnosti je neskončno…..

Seansa poteka v sproščenem in varnem okolju.

Da bo sprememba po opuščanju starih energij še bolj ekspanzivna, pa prejmeš še darilo, 60 minutne BARSE. Kako je lahko še boljše kot to? :)

POSEBNA PONUDBA!
Reading Akaških zapisov + Barsi, samo 88 eur.
Čas skupne seanse je 2 uri.

Kaj so barsi? To je tisti negovalen proces za tvoje telo, ki razblini omejitve in ti da prostor, da si to kar ti si. Barsi so energijski tretma, ki brišejo misli, čustva in občutke, s tem pa omejitve in blokade spreminja v možnosti in lahkotnost! Z njimi odkrivaš samega sebe in v ospredje se zrinejo tvoje kapacitete & sposobnosti. Tvoje zaznavanje, vedenje in prejemanje pa se eksponentno poveča, s tem pa se kakovost tvojega življenja izboljša. Je popolna kombinacija z branjem Akaških zapisov. ♥  Si pripravljen odkriti darilo sebe? :)

Barsi: https://youtu.be/X2HWH9fG_40

 

Reading in Bars tretma izvaja Sanija Selmani, bralka Akaških zapisov & Access Consciousness Bars & Body process facilitator, CFMW in ESSE praktik.

Za rezervacijo termina pokliči na telefon 040 669 737 ali piši na delectus.net@gmail.com


Sobota, 15. 6. 2019, od 8ih do 16ih.

Lokacija: Center 4me,
Pot na Gorjance 5, Novo mesto
www.4me.si


Kaj drugi pravijo o branju Akaških zapisov s Sanijo?

"Priporočam branje, da dobiš globlji vpogled v svoj problem ali težavo in to lahko na hiter ter enostaven način razrešiš prej kot v 1 uri. Globoka izkušnja razsvetljevanja. Hvala!!!" Barbra, Ljubljana

"To moraš probat! Bila je enkratna izkušnja. Stvari, ki jih nisem razumela so zdaj veliko bolj jasne." Pavla, Krško

"Zelo sem hvaležna za branje zapisov s Sanjo. Dobila sem vse odgovore, ki sem jih želela. Med branjem so padale sence, okostnjaki in bolečine iz telesa, po tem procesu se je v moje telo naselila lahkotnost. Sanja vrhunsko, kvalitetno in z globokim uvidom v energije bere zapise iz Akaše. Vsakemu priporočam obisk pri njej. Hvala, hvala, hvala! Z ljubeznijo, Magdalena Jankovec"

"O Akaši sem slišala že večkrat, celo na različnih delavnicah poskušala pokukati noter. Ampak kako to ti delaš sam ostala brez besed. Wau! Ženska se pogovarja z mojimi vodniki kot, da je z njimi na kavi, mi je šla misel skozi glavo. Zelo lahkotno in zaupanja vredno. Priznam da sem bila presenečena nad potekom 'branja'. Očitno nisem še pripravljena na vse odgovore. Je pa razplet vseeno bil zanimiv. Dobila sem namige in pojasnila zakaj se določene stvari vrtijo kot se. Verjamem da mi bi branje pomagalo ma mojem poslovnem področju, ker sem imela težave z avtoritetami. Sedaj sem pripravljena sama biti avtoriteta in lider. Seveda na drugačni način kot sem to doživljala sama. Z veseljem bom to izkušnjo poskusila še kdaj in jo priporočila tudi mojim prijateljem. Lepo je vedeti, da so mi vodniki resnično vedno ob strani in skrbijo za mojo rast. Še enkrat ti hvala za to čudovito izkušnjo." Monika Krt

"Noro dobra izkušnja! Čiščenje in osvoboditev… Spoznala sem kako pomembna je preteklost, kako prejšnja življenja in zaobljube vplivajo na sedanjost. Pomembno je oprostiti, spustiti, sprejeti. Sanja je čudovita bralka akaških zapisov, čarovnica. Priporočam, odlična izkušnja." Barbara, Brežice

"Celo branje je bilo fascinantno. Definitivno se me je najbolj dotaknilo dejstvo oziroma nekaj, kar razčiščujem že 22 let, pa se vedno znova vrača. Tokrat mislim, da nam je uspelo. Sam proces je težko opisati z besedami, to moraš preprosto doživeti. Res priporočam vsakemu." Simona, Brežice

DOGODEK JE ŽE PRETEKEL!

ORGANIZATOR

Delavnice, osebna srečanja, akaški zapisi, access barsi in telesni procesi, čiščenje entitet in demonov, meditacije, thetahealing,...

Nalagam...