28
oktober

ALKIMISTIČNI KROG ZA ŽENSKE: Stvarjenje

Organizira: Višja Vibracija
Kdaj: 28. oktobra ob 18:30 do
28. oktobra 2023 ob 20:30
Kje:
Prispevek:40 EUR
Organizira:Višja Vibracija
Kontakt:https://www.kvantnozivljenje.si/dogodki-alkimisticni-krog-za-zenske-stvarjenje

27 ogledov

Vabljena na alkimistični krog za ženske, ki ga bom izvedla v petek, 29. septembra 2023 ob 19.30 uri v prostorih Višje Vibracije v Ljubljani.  

Kaj je alkimistični krog

Alkimistični krog za ženske je obredno srečanje namenjeno globjemu utelešanju, vzpostavljanju večje energijske pretočnosti, prebujanju in notranjem obvladovanju ustvarjalne energije, spoznavanju svoje arhetipske ženske narave ter utelešanju različnih aspektov svoje božanskosti. 

Ženska, ki je globoko povezana s svojim telesom in se je naučila uravnovešati in preobražati notranjo energijo je ženska, ki je postavljena v svoji božanski moči ker ostaja energijsko pretočna, povezana z izvorom življenja ter odprta za ustvarjalni navdih ter proces zavestnega stvarjenja.  

Alkimistične kroge za ženske izvajam, da nas kolektivno podprem v procesu spominjanja svoje božanske ženske narave, predam naprej sveta učenja, ki jo meni pomagajo utelešati ter soustvarim prostor v katerem se lahko v svoji božanskosti ponovno povežemo v celoto.

Kako poteka alkimistični krog za ženske

Najprej ustvarimo energijsko podporen prostor v katerem se lahko globje povežeš s svojim telesom in prebudiš svojo notranjo energijo ter preko različnih energijskih vaj vzpostaviš notranje ravnovesje nato pa te vodim v proces zavestnega stvarjenja. 

Povežem se s teboj preko višjega jaza ter te preko uporabe različnih alkimističnih principov vodim globje v čustveno telo z namenom preobrazbe čustvene energije tako, da se ji naučiš držati prostor ter jo zavestno preobražati, kar je temelj notranje alkimije. 

V nadaljevanju odprem prostor, da se tudi ti povežeš z višjo zavestjo in prejmeš vizije, ki se poskušajo uresničiti skozi tebe nato pa te preko arhetipskih zgodb vodim skozi proces utelešanja vizij tako, da postaviš sebe v energijo, ki je v resonanci z vizijo tvoje stvaritve. 

Prostor energijsko podprem tako, da se proces manifestacije pospeši in v prostoru postavim energije tako, da se po zaključku utelešanja vizij vrneš nazaj v stanje notranje poravnanosti vendar na globji ravni utelešenosti kot prej.

Kaj vključujejo alkimistični krogi:

Prebujanje notranje energije
Premikanje notranje energije z gibom in dihom
Uravnovešanje notranje energije z glasom in zvokom
Sproščanje energijskih blokad z dotikom
Utelešanje arhetipskih energij preko simbolov
Prenos mističnih učenj preko energijske transmisije
Več o alkimističnih krogih za ženske si preberi tukaj: 

https://www.kvantnozivljenje.si/dogodki-alkimisticni-krog-za-zenske-stvarjenje

Prijava na alkimistični krog

Prispevek za udeležbo alkimističnega kroga za ženske je 40 eur.

Prijavo na alkimistični krog oddaš preko spletnega obrazca, ki se nahaja na moji spletni strani https://www.kvantnozivljenje.si/dogodki-alkimisticni-krog-za-zenske-stvarjenje nato pa prejmeš napotke za plačilo s katerim dokončno potrdiš prijavo na dogodek ter si rezerviraš mesto na dogodku.

Napotke za udeležbo alkimističnega kroga prejmeš pred dogodkom. 

V božanski ljubezni, 

Jaša Gala 

DOGODEK JE ŽE PRETEKEL!

ORGANIZATOR

Višja Vibracija ponuja podporo pri duhovni rasti posameznikom in izvajalcem dogodkov. Ponujamo prostor za izvedbo vaših dogodkov v Ljubljani (Pržan), imamo pestro trgovino z izdelki za osebno in...

  |  visja-vibracija.si/

Nalagam...