28
junij

Ananta Intenziv s Šamani iz Peruja

Organizira: Ananta Center
Kdaj: 28. junija ob 9:00 do
3. julij 2020 ob 16:00
Kje:
Prispevek:AKCIJSKA CENA za celoten intenziv do 31.5.2020 (200 EUR popusta) je 1.690 EUR v dvoposteljni sobi
Organizira:Ananta Center
Kontakt:031 447 463 (g. Aleksander), info@ananta.si

851 ogledov

NAJMOČNEJŠI ANANTA INTENZIV ZDRAVLJENJA NA SVETU S QERO ŠAMANI IN LICENCIRANO ZDRAVILKO ALEXANDRO DEBEVEC
 

EDINSTVENO!

V SLOVENIJO PRIHAJAJO ŠAMANI. ALI VEŠ ZAKAJ?
 
Pritegnila me je njihova preprostost in veličina, zaradi neizmerne modrosti razumevanja Resnice in neverjetno močne sposobnosti uporabe naravne, izvorne in univerzalne moči zdravljenja.
 
QERO ŠAMANI s katerimi sem prišla v stik in bila deležna zdravljenja in čiščenja v Peruju, ohranjajo starodavno Inkovsko magično znanje. Ko, pa sem izvedela, da je njihovo edino poslanstvo delitev Resnice v Času Preobrazbe in Zedinjenja - Harmonije na Zemlji in poudarjajo kako moramo prebuditi svojo Duhovnost in Ljubezen v sebi, da nas bodo srca združila z istimi poslanstvi preobrazbe. Sem takoj začutila, da bi jih povabila v Slovenijo.
 

"Name je naredilo velik vtis, ko sem izvedela, da so zadnji, ki prenašajo Inkovsko modrost, ki so to znanje podedovali in še vedno ohranjajo Inkovske pristine zdravilne, izviren način zdravljenja in dela z energijo. Pri potovanju na Ananta Intenzivni program v Peru sem iskala Inkovsko Resnico in pripeljalo me je do njih, neizmerno ganljiva sreča, ko sem se srečala z njimi in takoj sem vedela, da imamo nekaj skupnega. Nekaj prečudovitega, ko srečaš človeka in vidiš njegovo globino, sposobnosti, modrost in je enaka kot jo imaš sam. Vsakomur iz srca želim, da to doseže sam". 

MOJSTRICA ALEXANDRA DEBEVEC

potrjena zdravilka s strani ministrstva za zdravje na področju zdravilskega sistema tradicionalno Kitajsko zdravilstvo, kjer že 30 let dela s klienti.

Dela z Ljubeznijo do vsega Stvarstva in Narave, lahko se povezuje z nivoji, kjer izvira Najčistejša Zdravilna Energija, Magična Moč, ki ti jo lahko posreduje preko govora in rok pri zdravljenju, individualno ali v skupini. Pri tem se tvoje iluzije in problemi začnejo topiti, vse vrste bolezni zdraviti in ustvarja se prostor za svetlobo in pogoji za povezovanje s tvojo Močjo. Alexandrino Ananta Zdravljenje pomaga pri zdravljenju zmede in duševnih pretresov, zdravi vaše srce skrbi in strahov, sprošča tesnobo, glavobole, stiske, poveča koncentracijo in obnovi vitalno življenjsko energijo, tako se okrepi vaše zdravje, uredijo vaši odnosi in partnerstvo in dosežete karierni uspeh in finančno blaginjo, še najdragocenejše pa je dvig zavedanja resnice in osebne moči, kar ti spremeni način razmišljanja in prinese mir in srečo v tvoje osebno življenje, kar je ključnega pomena za čas v katerem živimo, čas transformacije in izpopolnjevanja.

Elektromagnetna Energija Stvarnika, v obliki Svetlobe in Ljubezni, ki jo na terapiji Alexandra posreduje preko rok, govora in celega telesa, pomaga v tvojem telesu svetlobno kodirane DNK povezati med seboj, združevati in preurejati raztresene dragocene podatke, ki jih nosiš v sebi. S tem ti pomagam ustvariti razvitejši živčni system možganskih celic, ki so do sedaj mirovale. Tako se aktivira oziroma obudi celo fizično telo, ker do sedaj je deloval samo del njega. Alexandrina sposobnost in moč je ustvariti močno Zdravilno Moč, ki ti pomaga odpuščati tvoje najgloblje žalosti, bolečine, zamere, strahove, vedenja in skrivnosti, bolezni, ki jih nosiš celo svoje življenje. S tvojo predanostjo, zaupanjem in da mi popolnoma verjameš, te popeljem na ljubezniv način, po poti prevrednotenja in reorganizacije tvojih temeljnih domnev v življenju. Tako se ti odprejo nova področja, ki ležijo pred teboj. S pomočjo modrosti, ti pomagam razumeti, da se ti absolutno ničesar ni potrebno bati s prihajajočimi spremembami, ker ti pomagam zelo močno ozavestiti, da si čaščen tak kot si in ko boš začel častiti tudi sam sebe, si boš lahko ustvaril priložnosti, ki presegajo tvoje sedanje zamisli.  

QERO ŠAMANI

QERO ŠAMANI se nahajajo v visokogorju Peruja, kjer se Nebo poljublja z Zemljo, kjer človek hodi s Pumo in njegov um leti, kot Kondor, kraj kjer je kozmično znanje še živo v ljudeh.
 
Qero Šamani ohranjajo starodavno in magično znanje iz Inkovskih časov, njihovo edinstveno poslanstvo delitve TARYPAY PACHA (Čas preobrazbe in Zedinjenja na Zemlji), kjer moramo razvijati svojo duhovnost in svojo ljubezen, da nas bodo srca združila z istimi poslanstvi preobrazbe.
 
Znani so tudi kot zadnji Inki, ki so to znanje podedovali in še vedno ohranjajo pristne zdravilne tehnike, pri čemer ohranjajo izviren način zdravljenja in dela z energijo, kot so delali njihovi predniki.
 
Nove generacije, domačine in tujce želijo naučiti spoštovanja narave, poiskati odnos do nje, stopiti v stik z Pachamamo (Mati Zemljo) in kako nam lahko pomaga v našem vsakdanjem življenju, pomagati, da se TARIPAY PACHA uresniči in končno postanejo bitja čiste svetlobe in s prakso postanejo kot CHAKARUNAS (povezovalci in nosilci svetlobne energije).
 

V SLOVENIJI BOSTA ŠAMANSKA ZDRAVLJENJA VODILA MOJSTER AGUSTIN MACHACA IN MOJSTER NICOLAS FLORES


MOJSTER: AGUSTIN MACHACA

Mojster Agustin prihaja iz skupnosti Qero iz majhne vasi Hatun Qero, star je 56 let. Prišel je iz rodu Qolqe Chumpi, v katerem varujejo podedovano znanje o Chumpisu in mavričnem energijskemu delu, je zelo prijazen in ima toplo srce, zelo dobro pozna svoje zdravilne moči z različnimi orodji, predvsem pa Chumpis ali 7 kamnov moči. Zelo natančen je pri napovedovanju iz listov koke, imenujemo ga varuh Pachamame (Boginje Matere zemlje), ker je njegova ljubezen do Matere Zemlje in Kozmosa edinstvena, mu to zelo pomaga enostavno delati, s temi silami.
 

MOJSTER: NICOLAS FLORES

Mojster Nicolas prihaja iz skupnosti Qero iz majhne vasi Hatun Qero, star je 35 let, pri 17 letih je bil iniciiran od Šamana Pamapamesayoq, prejel njegovo moč v visokogorju Ausangate, prihaja iz rodu močnih Šamanov, kot je Sebastian Flores Machaca, eden najpomembnejših Šamanov v skupnosti Qero, zelo dobro poznan po svojih sposobnostih zdravljenja in čiščenja z uporabo različnih orodij in zdravilnih rastlin. Zelo natančen je tudi z napovedovanjem listov koke, zato mu pravimo Toplo srce, zaradi njegove ljubezni in odnosa do duha gora, ki jih spoštuje in jim pomaga, ter pravi, da je njegovo poslanstvo širiti znanje o Pachamami ali materi Zemlji in naš odnos do nje.

JANET RAMIREZ

Janet je iz popka sveta, znanega kot Cusco iz Peruja. Z Qero Šamani sodeluje že več kot 9 let, uči se od njih, imela je čast sodelovati z najbolj priznanimi Šamani, kot je Alejandro Apaza tudi Pamapamesayoq Šaman in potomci Benita QoriHuaman in Altomesayoq Shamana na visoki ravni. Govori Qechua jezik in angleščino, ter pomaga in poskrbi, da bo prenašala Znanje skupnosti Qeros zaradi svojega kompromisa s Pachamamo materjo Zemljo in Močmi, da bi tudi sama postala pravi Pampamesayoq Šaman.

 WALTER CORAZA

Walter prihaja iz popka sveta, znanega kot Cusco, v Peruju. Je Šaman, ki so ga poimenovali WAYRA zaradi njegove prijaznosti in njegove moči, medtem ko dela energijske povezave. Z Qero Šamani sodeluje že več kot 4 leta, iniciiran je bil z zdravilnimi rastlinami, ki jih za zdravljenje kot zdravilo uporabljata San Pedro ali Wachuma. Govori qechua in angleško, ter pomaga poskrbeti za prenos Znanja skupnosti Qeros. Rad igra na svojo šamansko flavto, medtem ko šamani opravljajo obred povezane ljudi in pri pomoči na njihovi življenjski poti. Tudi sam je na poti, da postane Pampamesayoq Šaman, ko bo pravi čas.

ANANTA INTENZIVNI PROGRAM

Zdravljenja z Inkovskimi Šamani v Sloveniji (Bohinj)

V 6 dneh bomo opravljali energijsko delo, kjer vas bomo z vsem spoštovanjem ponovno povezovali z lastno energijo in celotno živo energijo ali Kausay Pacha. Šli boste skozi pot Pachamame (Mati Zemlja) in uravnali svojega duha z Kozmosom, tako da boste lahko prebudili svojo Moč ali Zvezdo, da boste lahko brez strahu hodili in se izogibali negativnosti v vsakdanjem življenju, prav tako pa boste svojo energijo opolnomočili z močjo APUS-a ali Svetih gora.

Vsi andski Qero Šamani delajo z Močjo gora Apus in Nustas, pravijo, da tam prebiva njihova moč. Nobeden ne mora izvajati šamanskih praks brez dovoljenja Pachamame (Matere Zemlje) in tako lahko Andski Qero Šamani pomagajo drugim z programi zdravljenja. Glavni namen Intenzivnega programa je zdravljenje, kjer bodo Andski Šamani sprostili negativnosti ali težko energijo iz vašega telesa in tudi iz vaših 5 energijskih centrov, lahko pa pomagajo tudi težavam v vašem vsakodnevnem življenju, kot so sreča s prijatelji, zveza, poroka, služba, študij itd.

Odkrili boste, kako izgleda delo z energijo Apusa (gorovja), ker to fizično in duhovno napaja Andske Qero Šamane, gore so kot Qolqas (shrambe) polne energije in so povezane s celim svetom. Voda s svojima dvema posebnima energijama, kot sta mama Sirena (ženska energija) in Inka Huaskar (deveto Inkovsko področje, kjer kraljuje podzemni svet) in še zdravljenje s posebnimi kamni, imenovani Chumpis, ki imajo posebno energijo za fizično zdravljenje.

Qero mistiki so najbolj cenjeni Paqosi ali praktikanti andskih mističnih poti, živijo na več kot 4.000 metrov nadmorske višine, sami so se imenovali za zadnje potomce Inkov, ker so v današnjem času ohranili starodavne tradicije, obredne in šamanske prakse. Inštitut za kulturo v Peruju jih je zaradi načina življenja poimenoval zadnji Inkan Ayllu.

 

URNIK INTENZIVA

1.  DAN: NEDELJA 28.06.2020
09h – 12h    Alexandra Debevec bo predstavila
               ŠAMANSKO SKUPNOST QEROS is PERUJA
               RAZPRAVLJANJE O ANDSKI KOZMOVIZIJI
               ·    HANAQ PACHA
               ·    KAY PACHA
               ·    UKHU PACHA  
               Predstavitev mojstrov AGUSTIN MACHACA, NICOLAS FLORES, JANET RAMIREZ in WALTER CORAZA
12h – 13:30h   Čas kosila
          13:30h    Prijava v Bohinj ECO hotel in prevzem sob
       15h–18h    Priprava za šamanska zdravljenja in namen Ananta
                       intenziva zdravljenja s Qero šamani
18:30h – 21h    Večerja


2.  DAN: PONEDELJEK 29.06.2020
06h – 06:45h    Jutranje prebujanje vaše notranje moči
07h – 08:30h    Zajtrk
09h –12h    Zdravljenje s »7 Chumpi zdravilnimi kamni«
                   po skupinah 8-10 ljudi hkrati
 12h - 13:30h   Čas kosila
       15h–18h    Zdravljenje s »7 Chumpi zdravilnimi kamni«
                       po skupinah 8-10 ljudi hkrati
18:30h – 21h     Večerja za tiste, ki niso jedli kosila ali si doplačate, če ste že jedli kosilo
 
Tisti, ki ste prijavljeni na AYAHUASCA ZDRAVLJENJE
začnete s prvim Ayahuasca tretmajem
 
3.  DAN: TOREK 30.06.2020
06h – 06:45h    Jutranje prebujanje vaše notranje moči
07h – 08:30h    Zajtrk
      09h –12h    Zdravljenje z »MAVRICO« po skupinah 8-10 ljudi
                           Zdravljenje z Alexandro Debevec in povezovanje z vašo notranjo močjo
 12h - 13:30h   Čas kosila
       15h–18h    Zdravljenje z »MAVRICO« po skupinah 8-10 ljudi
                           Zdravljenje z Alexandro Debevec in povezovanje z vašo notranjo močjo
18:30h – 21h     Večerja
Tisti, ki ste imeli 2.dan na Ayahuasca zdravljenje, lahko nadaljujete popoldan z Zdravljenjem z »Mavrico« ali počivate
 
4.  DAN: SREDA 01.07.2020
06h – 06:45h    Jutranje prebujanje vaše notranje moči
07h – 08:30h    Zajtrk
      09h –12h    Obisk slapa Savica, močne izvorne energije
12h - 13:30h    Čas kosila
       15h–18h    Rezultati, občutenja in odziv telesa na zdravljenja
18:30h – 21h    Večerja
 
5.  DAN: ČETRTEK 02.07.2020
06h – 06:45h    Jutranje prebujanje vaše notranje moči
07h – 08:30h    Zajtrk
                09h    Odhod vseh na Vogel, skupaj bomo deležni
ZDRAVLJENJA S SVETO ENERGIJO GORA - »APUS«
                13h   Doplačilo: Kosilo na Voglu + vzpenjalka na Vogel
       14h–16h    ZDRAVLJENJA S SVETO ENERGIJO GORA - »APUS«
       18:30h – 21h     Večerja
 
6.  DAN: PETEK 03.07.2020
06h – 06:45h   Jutranje prebujanje vaše notranje moči
07h – 08:30h   Zajtrk
          08:30h   Prtljago pustimo na recepciji
     09h - 12h   Možnost privatnega zdravljenja (doplačilo 150€),
                         Branje iz Koka Listov (doplačilo 50€)
                         Zdravljenje z Alexandro Debevec, Rezultati, občutenja in odziv telesa na zdravljenja
               16h   Zaključek Ananta intenziva zdravljenja z Qero šamani
 
Pridržujem si pravico do spremembe programa.

RAZLAGA ZDRAVLJENJ 

ZDRAVLJENJE Z »7 CHUMPI ZDRAVILNIMI KAMNI«
 
je ena izmed starodavnih tehnik zdravljenja, ki jo izvajajo Qero Šamani in so edini, ki so to znanje prenašali iz roda v rod in ga tako ohranili iz Inkovskih časov do danes.
 
Chumpi zdravljenjeje dragocena tehnika, ki deluje z 7 zdravilnimi kamni. Kamni imajo posebno posebnost zato, ker ima vsak svojo moč in je povezan s posebnim svetim Apujem (gorskimi svetimi energijami) v trenutku zdravljenja.
 
Šaman bo deloval s 7 silami moči:
Otorongo – Moč Pume / Kuntur – Moč Kondorja / Killa – Moč Lune / Sachamama – Moč Velike kače / Inti – Moč Sonca / Siwar Qente – Moč Ptice kolibrija / Mama Kuca- Sveta Moč Koka lista
 
To zdravljenje bo odprlo vašo svetlobno moč vašega telesa, nato pa bo očistilo vseh 5 energijskih centrov v vašem telesu od spodaj do vrha glave, vaše moči Paña (desno) in Lloque (levo). Zdravljenje je pristno Inkovsko zdravljenje, ki prihaja že izpred stoletji nazaj in skupaj z Andskimi Šamani boste odkrili drugačen način zdravljenja dela s štirimi elementi moči, ognjem, vodo, zemljo in zrakom. To zdravljenje vam bo pomagalo pri zdravljenju živčnega sistema, sproščalo bo tesnobo, glavobole in pospešilo koncentracijo, povečalo in obnovilo telesno energijo.
 
ZDRAVLJENJE Z »MAVRICO«
 
Kuychi ali Mavrica, ki jo poznajo še iz Inkovskih časov, pravijo, da se Kuychi pojavi, kjer je zelo posebna in zelo močna energija. Kuychi ali mavrica, se ponavadi pojavi tam, kjer dežuje v sončnem dnevu. Obstajajo različne vrste mavric, tiste, ki prihajajo od Hanaq Pacha (Zgornji svet), ta energija deluje po razumevanju Šamanov s Tayta Inti (Oče Sonce) in je običajno okrog Sonca čez dan. Druge mavrice, ki povezujejo Kay Pacha s Hanaq Pacha, to je običajna mavrica, ki jo vidimo na obzorju in povezuje našo energijo z Svetlobno energijo Hanaq Pacha (zgornji svet) in na koncu Mavrica, ki prihaja iz Ukhu Pacha (podzemni svet), zelo močna energija za obnavljanje energije zemlje, ki sega od spodaj navzgor, vse do Hanaq Pacha (zgornji svet).
 
Povezovanje z Mavrico je sestavljeno iz dela z vašim energijskim telesnim poljem in povezavo Kuychi Rainbow. Barve Mavrice bodo predstavljane s trakovi, zato je to energijsko delo znano tudi kot energijsko delo s trakovi, ki delujejo samo z energijo Hanaq Pacha (Zgornjega Sveta).

Šamani mojstri bodo najprej povezali vaše 4 energijske točke, ki jih predstavljajo štirje pasovi  in elementi Zemlje:

Siki Ñawi, ki bo predstavljal Yana Chumpi (Črni pas), ki se povezuje z energijo Ukhu Pacha (podzemni svet).
Qosqo Ñawi, ki bo predstavljal Puka Chumpi (Rdeči pas), ki se povezuje z energijo vode.
Sonqo Ñawi, ki bo predstavljal Qori Chumpi (zlati pas), ki se povezuje z energijo ognja ali sonca.
Kunka Ñawi, ki bo predstavljal Silver Chumpi (Srebrni pas), ki se povezujejo z energijo lune.
Končno se bo šaman povezal z vašo zadnjo in končno energijo, ki je:

Uma Ñawi, ki bo predstavljal Kulli Chumpi (vijolični pas), ki se povezujez energijo Hanaq Pacha.
 
Mavrično povezovanje energij dela z vašim energijskim telesnim poljem, to zdravljenje je bilo posebej programirano za ljudi, ki želijo vedeti več o zdravljenju Inkov, poznajo pristne zdravilne tehnike Inkov, ki jih nosijo Qero Šamani, ki povezujejo vašega duha s Kausayjem Pacha energijo (celotna energija) in odpre vaše energijske točke, da se lahko napolnite s to Inkovsko Sveto Energijo Mesta.
 
ZDRAVLJENJE S SVETO ENERGIJO GORA »APUS«
 
Gore so za Andske Šamane sveti duhovi in zaščitniki, ki so jih poimenovali Apus. So sveta bitja s polno energijsko svetlobno energijo, povezana s celim svetom in zagotavljajo moč novim Šamanom v Andih, pravijo, da tisti ki želi postati mojster je potrebno, da je iniciran s strani svojega učitelja, da lahko stopaš samostojno po svoji duhovni poti in se povzpneš na eno veliko goro in zaslužiš spoštovanje od Apu.

Ta program je bil narejen še posebej za tiste posameznike, ki želijo delati z energijo posebnega Apuja, imenovali smo jo Apu Zdravljenje, ker boste delovali ravno z energijo Hanaq Pacha (Zgornji svet). Ta program je poseben za tiste ljudi, ki sodelujejo z energijskim poljem,kot so zdravilci, mojstri joge, učitelji Reikija, šamani, mediji, branje tarota, itd. Vsi vemo, da se pri delu z energijo in pomoči drugim lahko izčrpamo, včasih se spopadamo s preveč Hucha (težka energija ali negativnosti) in narediti moramo čiščenje in prositi goro za moč, kot to počnejo Andski Šamani, da se lahko vrnemo nazaj in nadaljujemo s potmi.
 
BRANJE IZ KOKA LISTOV
 
Vedeževalni tretmaji iz branja Koka Listov, so duhovna praksa že od Inkovskih časov, ko so ljudje morali sprejemati pomembne odločitve, povezane z družino, letom sajenja, napovedovanjem vremena ali celo vojn, itd. Prosili so za "MAMA KUKA" ali liste koke.


Andski Šamani uporabljajo branje iz Koka Listov, kot orodje za zdravljenje, ker jim bo povedalo katere težave ima oseba, glede na to, kar šaman vidi v listih koke, bo vedel, kakšno zdravilno tehniko bo uporabil.

Ta seansa  je namenjena ljudem, ki si želijo pomoči pri sprejemanju odločitev v življenju, lahko je povezana z kariernim uspehom, ljubeznijo, zdravjem itd.
 
Ta seja traja od 20 min do 40 min na osebo.

CENIK 6-DNEVNEGA INTENZIVA

AKCIJSKA CENA
velja za vse tiste, ki se prijavite in vplačate do
31. MAJA 2020 in imate POPUST v vrednosti 200 €
 
CENA s popustom: 1.690 €
V ceni je vključena dvoposteljna soba z ločenim ležiščem ali zakonska postelja
 
CENA s popustom: 1.880 €
V ceni je vključena enoposteljna soba za eno osebo
 
REDNA CENA: 1.890 €
V ceni je vključena dvoposteljna soba z ločenim ležiščem ali zakonska postelja
 
REDNA CENA: 2.080 €
V ceni je vključena enoposteljna soba za eno osebo
 
CENA za 1 DAN: 299 €
 
 
V CENI JE VKLJUČENO:
6 dni bivanja v Bohinj Eco Hotelu****
5 x nočitev z zajtrkom, kosilo ali večerjo po dogovoru
3 x Šamanska Energijska Zdravljenja in Povezovanja z vašo močjo
6 dnevna zdravljenja z Mojstrico Alexandro Debevec po programu Ananta Intenziva
in ostala Energijska dela.
 
V CENI NI VKLJUČENO:
4. Zdravljenje za doplačilo ( 150€ )
Branje iz Coca Listov ( 50 € )
Parkiranje po Bohinju in vožnja z gondola na Vogel
Slap Savica in korita Mostnice, vožnja z panoramsko ladjo,
ogled muzejev v Bohinju.
 
Možna doplačila po dogovoru v hotelu.

ORGANIZATOR

Alexandra Debevec je potrjena Licencirana Zdravilka po sistemu Tradicionalnega Kitajskega Zdravilstva in Življenjska Svetovalka na področju Energijske Medicine in izobražuje na Ananta Akademiji.


  Registrirani uporabniki s prijavo na dogodek prejmejo 10 žarkov. Registriraj ali prijavi se!
Nalagam...