Ananta Center
center za zdravo življenje, Ananta Akademija, TKM, energijska medicina

0 zahval     128 ogledov

Alexandra k Ananta Zdravilnim Terapijam vedno pristopi z Ljubeznijo do vsega Stvarstva in Narave, kar ji omogoči povezovanje z Najčistejšimi Zdravilnimi Energijami, Magično Močjo, ki jo lahko posreduje vsakomur preko govora, rok in celega telesa pri zdravljenju bolezni in težav, individualno (ali v skupini) na Privatni terapiji ali v skupini na Antistresni terapiji. Zdravilna Energija vstopa v vsako celico tvojega telesa, odpre, zdravi, čisti blokirane stare čustvene vzorce, nepravilen odnos do sebe, ki je vzrok vseh bolezni, bolečin in težav, jih pomaga ozavestiti in sprostiti, kar je kjuč zdravljenja izvora bolezni.

ANANTA Zdravilne Terapije pomagajo zdraviti:

Pri telesnih problemih
depresija, psihična napetost, nespečnost, strahovi, brezvoljnost, vrtoglavice, glavoboli, migrene, čiri na želodcu, nizek in visok krvni tlak, slabo srce (aritmija), problemi govora, problemi kože in las, glivice, bradavice, alergije, astma, skleroza (multipleks), problemi klimakterija, problemi spolnih organov, mišic in kosti, ledvic, mehurja, žolča, problemi z očmi, tumorji, ciste, parkinsonova bolezen, hemeroidi, putika, borelija, težave s hrbtenico, spondiloza, osteoporoza in artritis, itd...

Pri problemih otrok in študentov
prekomerna živost in nemir, mokrenje v posteljo, slab spomin, lenoba in slaba koncentracija, strah in trema pred izpiti - učenje


Pri problemih zasvojenosti
z alkoholom, nikotinom, kavo, tabletami, drogo, itd...

Pri moških in ženskih problemih
povečanje spolne moči, problemi prostate in menstrualni problemi.

Pri poslovnih težavah
stres, živčna napetost, neodločnost pri poslovnih odločitvah, problemi v komunikaciji s poslovnimi partnerji

Pri zakonskih problemih
reševanje zakona in izboljšanje medčloveških odnosov

Alexandrine Ananta terapije učinkujejo tudi:

1. Posamezniku s svojo močjo pri Ananta terapijah pomagam njegove razpršene energije spraviti nazaj v telo, kar deluje zelo pomirjujoče in razjasni um. Tako ste budni in prisotni v svojem telesu v svoji moči, v lastnih Energijah, kar prinese notranji mir, zdravje, srečo in blaginjo.

2. Ananta Zdravilne terapije delujejo kot energijska zaščita pred nižjimi energijami. Imam magično moč, ki deluje preko rok, glasu, besed ali celega telesa in tako pomagam uskladiti vse vaše telesne procese in celostno skrbim za vaše zdravje.

3. V zadnjih letih sem stopila v komunikacijo z različnimi dimenzijami obstoja in posledično komuniciram z različnimi duhovnimi bitji, kar redno uporabljam pri zdravljenju na Ananta Privatnih in Antistresnih Zdravilnih terapijah.

 

 

Resnica se razkrije

Resnica se razkrije

Alexandra Debevec
Nam želiš kaj sporočiti? 0
  Bodi prvi in podaj svoj komentar ter prejmi 3 žarke!

Pošlji sporočilo  |  Ananta Center

  Registrirani uporabniki s poslanim sporočilom prejmejo 10 žarkov. Registriraj ali prijavi se!
V kolikor znaki niso berljivi, klikni nanje za zamenjavo.
Nalagam...