28
junij

Aromatično druženje

Organizira: Avatara
Kdaj: 28. junija ob 18:00 do
28. junija 2022 ob 20:00
Kje:
Prispevek:8 €
Organizira:Avatara
Kontakt:maja.tara.santl@gmail.com

12 ogledov

Po dolgem času sem začutila (tudi na vaše želje in spodbudo), da pripravim eno čudovito aromatično druženje v živo, skozi katerega vas bom popeljala v svet in srce aromaterapije in naravne, botanične, aromaterapevtske kozmetike. 

Predstavila pa vam bom tudi svojo filozofijo in pristop k naravni negi in (samo)zdravljenju z aromaterapijo, v živo pa boste imeli priložnost poduhati in preizkusiti tudi izdelke iz moje kolekcije 100-naravne in ekološke kozmetike, ki jo ustvarjam že približno 13 let.

Srčno vabljeni torej v mojo družbo, če si želite preživeti en čudovit, sproščen, dišeč večer, v katerem vas poleg mini predavanja na temo aromaterapije in aroma kozmetike čaka tudi zanimivo, čutno doživetje, razvajanje za Dušo, telo in brbončice, DARILO in še kakšno dodatno presenečenje. :-)

Dobimo se v torek, 28. junija, ob 18-ih, v krasnem ambientu Studia POTOP v Ljubljani v manjši, intimni skupini do 10 ljudi. … Tako kot je meni najbolj ljubo … osebno, pristno, intimno in domače, da je dovolj časa za vse in se lahko posvetim vsakemu od vas. 

 Pa naj vam zaupam, kaj vse vas na našem aromatičnem druženju čaka:

--> aromaterapevtski napitek dobrodošlice z vrtnico

--> kratka meditacija povezovanja z izbranim eteričnim oljem (ki naj ostane presenečenje:-))

--> interaktivno predavanje na temo aromaterapije in naravne, botanične, aroma kozmetike

--> priložnost povonjati in preizkusiti približno 45 eteričnih olj, 4 hidrolate in približno 30 hladno stiskanih olj in masel

--> možnost, da me vprašate karkoli v zvezi z aromaterapijo, aroma kozmetiko, eteričnimi olji, kožo, naravno nego, (samo)zdravljenjem in vsem, kar te zanima

--> redko PRILOŽNOST, da lahko poduhate in preizkusite večino izdelkov iz moje 100-odstotno naravne in ekološke kolekcije za nego in razvajanje telesa in Duše in si jih po želji privoščite oz. naročite

--> čisto posebna aromaterapevtska sladica za zaključek druženja

--> krasno dišeče DARILO - mini pakiranje enega od mojih izdelkov

--> čisto na koncu (po zaključku uradnega dela) pa te čaka še eno presenečenje, zato se ti naj ne mudi domov 

Čaka vas torej čudovit, sproščen, aromatičen večer, ki bo razvajal vse vaše čute in nahranil vašo dušo, hkrati pa vam bo prinesel nekaj novega (uporabnega) znanja, zanimivih, novih izkušenj in doživetij, tako da, če začutite, srčno vabljeni. 

Dogodek bo trajal približno 2 uri, od 18-ih do 20-ih (po potrebi pa ga podaljšamo, če bo npr. več vprašanj), po končanem “uradnem” delu pa nas (po želji seveda) čaka še prijetno druženje na vrtu. 

Simbolični prispevek za dogodek je 8 €.PRIJAVE sprejemam na maja.tara.santl@gmail.com  najkasneje do nedelje, 26. junija, ali do zapolnitve mest (trenutno so na voljo samo še 4). 

 Če vas zanima še malce več o VSEBINI samega predavanja, pa je tukaj še nekaj iztočnic:

--> aromaterapija in njena zgodovina

--> kaj so eterična olja, zakaj so tako učinkovita in kako se (varno) uporabljajo

--> drugi osnovni materiali in njihova uporaba: hidrolati, hladno stiskana olja in masla

--> aromaterapija za dobro počutje in (samo)zdravljenje na fizični, čustveni, mentalni in duhovni ravni

--> aromaterapija za občutljive skupine, npr. nosečnice in otroci

--> eterična olja in hidrolati v napitkih in prehrani

--> konvencionalna kozmetika in njene pasti

--> naravna vs ekološka kozmetika

--> botanična, aromaterapevtska kozmetika, zakaj je odlična za nego in kako jo ustvarjamo

--> moja filozofija naravne, botanične nege in celostnega (samo)zdravljenja z aromaterapijo 

--> kratka predstavitev izdelkov iz moje kolekcije

Če imate kakšna dodatna vprašanja glede dogodka ali kakšno konkretno vprašanje v zvezi z aromaterapijo in/ali naravno aroma nego, mi pišite na maja.tara.santl@gmail.com in bom morda odgovor vključila že v samo predavanje.

Ravno tako mi pišite, če si želite katere od mojih izdelkov še posebej preizkusiti, saj verjetno ne bom imela s seboj testerjev za čisto vse. Lahko si pa celotno kolekcijo pogledate na SPLETNI STRANI

In ne pozabite, prostor sprejme samo 10 ljudi, zato ne čakajte na maj in se, če se mi želite pridružiti, prijavite čim prej. :-) Hvala in se vas/nas veselim.

Z Ljubeznijo,

Maja

 

DOGODEK JE ŽE PRETEKEL!

ORGANIZATOR

Maja Šantl sem intuitivna holistična terapevtka, ki vam pomagam odpreti srce, najti stik s svojim telesom in dušo, zaceliti ranjene dele sebe, ozavestiti in transformirati čustva in prepričanja...


Nalagam...