20
maj

Bachove cvetne esence – holistična metoda samozdravljenja

Organizira: AKADEMIJA SRCA
Kdaj: 20. maja ob 19:00 do
20. maja 2021 ob 21:00
Kje: Preko spleta
Prispevek:25 EUR
Organizira:AKADEMIJA SRCA
Kontakt:akademija.srca@gmail.com

15 ogledov

Inteligenca rastlin

Kljub temu, da danes znanost že zelo natančno določa kemično sestavo rastlin, da bi odkrila učinkovine, ki imajo zdravilno moč, pa je inteligenca rastlin tudi njihov duh, esenca. Bistvo je očem skrito, a resnično vpliva na naš duh, čustveno stanje in ga harmonizirata. Določen duševni koncept rastline vpliva na duševno stanje človeka.

Kako delujejo

Tako kot je za naravo značilno, vplivajo na nas tako, da krepijo energetski manko, odpravljajo čustveno disharmonijo. Nežno nas podprejo tam, kjer imamo šibko točko in krepijo pozitivna čustvena stanja. So podpora in “zdravilo” za dušo. Delujejo na vzroke naših težav. Nimajo stranskih učinkov in so istočasno tudi naši pomočniki za pravilno izbiro.

Edvard Bach

Dr. Edvard Bach, homeopat, je svoje življenje posvetil raziskovanju “značajev rastlin” in njihovim vibracijam. Imel je vedenje, da imajo posamezne rastline vibracije, ki pomagajo krepiti naš duh in telo. Razvil je cvetno terapijo, ki sloni na homeopatiji. Njegove besede: “Bolezen lahko preprečimo in pozdravimo, če spoznamo pomanjkljivost v nas samih in jo odpravimo tako, da razvijemo tiste kreposti, ki to pomanjkljivost izničijo…«

 

Uporaba cvetnih esenc nas popelje na pot samoraziskovanja na zelo čaroben način saj med spoznavanjem posameznih cvetnih esenc spoznavamo tudi sebe. Samo, če se poglobimo vase in si želimo srčno pomagati, najdemo rešitev. To je pot do sebe skozi moč narave. 

Cilj Bachove cvetne terapije je, da se ponovno vzpostavi naše ravnovesje.

Izobraževanje vključuje vsebine:

  • Podrobna razlaga značilnosti vseh 38 esenc in kako delujejo
  • Kako jih izberemo
  • Kako jih pripravimo in uživamo
  • Individualno srečanje za izbiro vaše osebne mešanice
  • Potrdilo o opravjenem izobraževanju

Srčno vabljeni

Za več info lahko pišete na akademija.srca@gmail.com

DOGODEK JE ŽE PRETEKEL!

ORGANIZATOR

Akademija srca širi znanje o tem kdo smo in kakšni potenciali se skrivajo v nas samih. Podpira posameznika, da krepi zdravje in v sebi išče izvorno moč –...


Dogodki organizatorja

Članki organizatorja »

Nalagam...