AKADEMIJA SRCA
Osebni razvoj in zdravje

0 zahval     179 ogledov

POSLANSTVO

Akademija srca širi znanje o tem kdo smo in kakšni potenciali se skrivajo v nas samih. Podpira posameznika, da krepi zdravje in v sebi išče izvorno moč – življenjsko energijo.

FILOZOFIJA

Krepitev zdravje je naša temeljna življenjska naravnanost. Znanje in zavedanje o tem kaj nam lahko koristi širokosrčno in plemenito delimo. Na način, da spoznamo sebe in zase naredimo veliko dobrega, s tem pa seveda tudi za druge.

ZNANJE IN VEDENJA NAM DAJEJO MOŽNOSTI

Akademija srca je sestavljanka, ki krepi naše telo, um in dušo. Nežno, na način, da zaupamo sebi, novemu znanju, da čutimo potrebo po razumevanju, nas podpira na poti samopomoči in osebne rasti.

ZAUPAJMO NARAVNI INTELIGENCI V NAS SAMIH

Upošteva holističen pristop, ki podpira dejstvo, da um in telo težita k ravnovesju, homeostazi in imata naravno sposobnost, da se sama uravnavata. Samo vzgibom svoje duše moramo prisluhniti.

MOJA POT

Ob upoštevanju palete možnosti, ki so nam danes na razpolago za zdravljenje naše biti, ne smemo spregledati našo dolžnost in vzpodbuditi našo potrebo, da krepimo naše zdravje sami. To je tudi pot na kateri spoznamo sebe in se osvobodimo škodljivih aspektov življenja. Nihče te avanture ne more opraviti namesto nas.

POMOČNIKI

Delavnice, predavanja v okviru Akademije srca so pomočniki na naši poti. So kažipoti, ki v odvisnosti od naše notranje potrebe, kažejo vedno malo drugače in nas vodijo iz labirinta ne vedenja.

Vsebina se nanaša na:

  • Uporaba homeopatskih preparatov
  • Uporaba Bachovih cvetnih esenc
  • Meditacija v praksi
  • Gozdna terapija v praksi
  • Energetske tehnike
  • Matrika življenja v praksi
  • Razumevanje kvantnega polja in povezovanje z njim

Kot rdeča nit pa nas vodi spoznavanje energetske zasnove naše biti. Vsebina se niza tako, da nam omogoča postopno dojemanje, a celotna slika se zlaga vsakemu od nas na svoj način.

 

 

Nam želiš kaj sporočiti? 0
  Bodi prvi in podaj svoj komentar ter prejmi 3 žarke!

Pošlji sporočilo  |  Osebni razvoj in zdravje

  Registrirani uporabniki s poslanim sporočilom prejmejo 10 žarkov. Registriraj ali prijavi se!
V kolikor znaki niso berljivi, klikni nanje za zamenjavo.
Nalagam...