6
julij

Brezplačen 7-dnevni potep po čakrah s KRISTALI

Organizira: Moje Prebujenje
Kdaj: 6. julij ob 18:00 do
12. julij 2022 ob 10:00
Kje: Preko spleta
Prispevek:0€
Organizira:Moje Prebujenje
Kontakt:info@MojePrebujenje.com

150 ogledov

Dejstvo je, da imamo vsi čakre, pa če se jih zavedamo ali ne :).

Imamo pa veliko prednost tisti, ki se jih, saj lahko tako zavestno poskrbimo, da so čiste, pretočne in sijoče. 

Skozi čakre se namreč dovaja energija v vsa naša življenjska področja; od odnosov do financ in vse vmes. Hkrati so čakre povezane z našimi žlezami, organi, meridiani… in tako poskrbijo za zdravje in vitalnost na vse nivojih.

Da te skozi poletje močno podprem, sem pripravila BREZPLAČNI 7 dnevni spletni tečaj: Potep po čakrah s KRISTALI, ki ga pričnemo že v sredo, 6. julija.

Prijave TUKAJ >>>

Vsak dan od 6. do 12. julija boš na tvoj e-naslov prejel-a dostop do video posnetka za posamezno čakro v katerem bo posamezna čakra razložena in pokazane bodo številne kristalne vaje za nego, čiščenje, zaznavanje in aktiviranje posamezne čakre.

Namen 7 dnevnega potepa po čakrah je, da se čaker res zaveš, da jih začutiš in da po intenzivu pričneš zanje tudi skrbeti ter si tako omogočiš lepše in kvalitetnejše življenje na vseh področjih.

Za vse, ki si želite VEČ - torej svoje čakre res dodobra spoznati, jih prečistiti, uravnovesiti in poskrbeti, da bodo vseskozi pretočne, sem nato pripravila 3 mesečni spletni tečaj Moje čakre žarijo. 

Prijav na brezplačni 7 dnevni potep po čakrah s kristali tukaj 

 https://www.subscribepage.com/potep-po-cakrah  

DOGODEK JE ŽE PRETEKEL!

ORGANIZATOR

Namen portala je, da spoznate in stopite v svojo lastno moč, da prepoznate svoje potenciale ter aktivirate svoje darove in darove. Kajti čas je, da se izklopite iz...


Dogodki organizatorja

Članki organizatorja »

Nalagam...