14
december

Brezplačna predstavitev Access Bars® v Dih centru prisotnosti

Organizira: Ana Bergant
Kdaj: 14. decembra ob 10:00 do
14. decembra 2019 ob 11:00
Kje:
Prispevek:Brezplačno
Organizira:Ana Bergant
Kontakt:041 619 035

100 ogledov

Ste že slišali za anti stres tehniko Access Bars, ki ima potencial, da spremeni vse tiste aspekte vašega življenja, ki ste jih pripravljeni spremeniti?

Na predstavitvi boste spoznali to magično tehniko, kako je nastala in nekaj učinkovitih orodij Access Consciousnessa, ki jih lahko vključite v svoj vsakdanjik.

Kaj če je možno vsakodnevno čutiti radost, svobodo in srečo?
Kaj če so tiste pozabljene sanje, ki ste jih imeli kot otroci, možne?

Access Bars je v najslabšem primeru božansko sproščujoča masaža glave, v najboljšem primeru pa ima potencial, da spremeni vaše celotno življenje!

Z nežnim in sproščujočim pritiskom na določene točke na glavi se brišejo omejujoča prepričanja, stališča in podzavestni vzorci, kjer so zaklenjeni vsi vaši potenciali. Tako dostopate do življenja, kjer je več možnosti, več svobode, radosti in zadovoljstva.

Predvsem je Access Bars tehnika, ki vam da več sebe! Odstrani se namreč nepotreben balast, s katerim smo omejili svoje čudovito Bitje. Prenehate se ukvarjati s tem kaj mislijo in od vas želijo drugi, temveč se začnete spraševati : Kaj jaz vem o tem / kaj si sploh želim v življenju / kaj si želim ustvariti kot svoje življenje, če omejitve ne obstajajo?

Dobra novica namreč je, da omejitve obstajajo le v glavi in da jih je možno odpraviti hitro, elegantno in brez poglabljanja v travme in drame iz preteklosti. Kako je lahko še boljše, kot tako? :-)

Vabljeni tisti, ki bi želeli spoznati Access Bars & kakšne spremembe lahko prinese ta izjemno učinkovita tehnika v vaše življenje!

Pred kratkim je bila opravljena raziskava, v kateri je sodelovalo 167 posameznikov. Po eni Access Bars seansi so poročali o :

zmanjšanje bolečine za.....84,93%

zmanjšanje tesnobe za......87,27%

zmanjšanje stresa za........92,98%

povečanje občutka sreče za......91,37%

Kako je lahko še boljše, kot tako? In kaj vse je še mogoče? :-)

Na predstavitvi bo z vami Ana Bergant, ki ima skorajda 20 let izkušenj z delom z ljudmi na področju različnih energetskih tehnik in masažnih terapij. Nenehno pridobiva nova znanja od domačih in tujih učiteljev s področij osebnostne rasti, duhovnosti, Access Consciousness-a, mindfulness-a in ostalih terapevtskih pristopov, ki posameznika opolnomočijo. Študirala je socialno delo, smer psihosocialna podpora in pomoč. Pri petnajstih letih je začela vaditi jogo, ki jo je kasneje začela tudi poučevati; trenutno se posveča jogi za otroke. Ena od njenih strasti je tudi delo z ljudmi, ki so predani napredku in preseganju samega sebe. Orodja Access Consciousnessa so spremenila marsikaj v njenem življenju, tudi tisto, kar ostali terapevtski pristopi v več letih niso. Sedaj z največjim veseljem posreduje učinkovita orodja za več svobode in možnosti tudi drugim.

Predstavitev bo potekala v Dih centru prisotnosti, Šmarska cesta 5d v Kopru.

Info & prijave na : 041 619 035 ali anabergant15@gmail.com.

DOGODEK JE ŽE PRETEKEL!

ORGANIZATOR

Kaj če je zdaj čas, da odvijete darilo tega, kar resnično ste? In kaj če je vaša drugačnost točno tisto, kar je potrebno, da se zgodi globalna sprememba...


Dogodki organizatorja

Članki organizatorja »

Nalagam...