Access Bars® delavnica

Ponudnik: Ana Bergant
Prispevek:240 euro /120 euro /0 euro
Izvaja:Ana Bergant
Kontakt:041 619 035, anabergant15@gmail.com (Ana Bergant )
Kje:

7 ogledov

ACCESS BARS® DELAVNICA

Kaj če je sedaj čas, da se nehate pretvarjati, da niste dovolj močni/pogumni/sposobni in si končno priznate svojo veličino?
Kaj če svet potrebuje točno vas in vaše darove, da se globalno zgodi sprememba na bolje?
Kaj če je sedaj čas za nove vas in nov svet?

Na delavnici se boste naučili tehnike Access Bars®, ki ima potencial, da spremeni vsa področja, ki ste jih pripravljeni spremeniti.
Ja, tudi tista, kjer se trudite že leta in leta pa ni napredka.
Kar je najboljše pri tem pa je, da se vam ni potrebno poglabljati v travme in drame iz preteklosti, da dosežete željeno spremembo, temveč se samo prepustite in uživate.

Ste pripravljeni raziskovati kaj vse je mogoče, ko izberemo biti potentni in ne (več) patetični?

Access Bars je temeljno orodje Access Consciousness-a, ki lahko počisti vsa mesta v vas, kjer ste se zataknili in vsa prepričanja, ki vas ne opolnomočajo.

Access Bars® predstavlja 32 točk na vaši glavi, katere stimuliramo z nežnim dotikom. Na ta način možgani preidejo v theta stanje, ki je stanje globoke relaksacije. Aktivira se samozdravljenje telesa in odpre se prostor novega zavedanja v vašem življenju.

Z nežnim in sproščujočim pritiskom na  točke na glavi se brišejo omejujoča prepričanja, stališča in podzavestni vzorci, kjer so zaklenjeni vsi vaši potenciali. Tako dostopate do življenja, kjer je več možnosti, več svobode, radosti in zadovoljstva.

Access Bars® je v najslabšem primeru božansko sproščujoča masaža glave, v najboljšem primeru pa ima potencial, da spremeni vaše celotno življenje!

Predvsem je Access Bars® tehnika, ki vam da več sebe!
Odstrani se namreč nepotreben balast, s katerim smo omejili svoje čudovito Bitje. Prenehate se ukvarjati s tem kaj mislijo in od vas želijo drugi, temveč se začnete spraševati : Kaj jaz vem o tem / kaj si sploh želim v življenju / kaj si želim ustvariti kot svoje življenje, če omejitve ne obstajajo?

Med delavnico boste dvakrat izvajali in dvakrat prejemali Access Bars®. Spoznali boste tudi ostala praktična orodja, ki bodo pripomogla k ustvarjanju nove, lepše prihodnosti za vas, za vaše bližnje in za cel planet.

Po opravljeni enodnevni delavnici pridobite mednarodni certifikat in naziv Access Bars® praktik. Barse lahko izvajate samostojno na svojih strankah ali bližnjih ter uporabljate na sebi ali pa se udeležujete Accessovih izmenjav.

Povezava do posnetka o Access Bars®:

https://www.youtube.com/watch?v=p2axqedXMnw
 
Delavnica je namenjena vsem, ki veste, da je možno nekaj več.

Vsem, ki si želite več svobode, lahkotnosti, sproščenosti in sreče. Vsem, ki imate dovolj tega, da se vrtite v začaranem krogu.

DARILO za vse, ki se udeležite delavnice : Energijski Facelift tretma 60 min.

Kako je lahko še boljše, kot to?

Za več informacij in prijavo me prosim kontaktirajte na 041 619 035 ali anabergant15@gmail.com. 

 Več info : https://anabergant.com/

Delavnice na voljo po celi Sloveniji in tudi v tujini.

PONUDNIK

Kaj če je zdaj čas, da odvijete darilo tega, kar resnično ste? In kaj če je vaša drugačnost točno tisto, kar je potrebno, da se zgodi globalna sprememba...

  |  anabergant.com/

  Registrirani uporabniki s prijavo na dogodek prejmejo 10 žarkov. Registriraj ali prijavi se!
Nalagam...