Alma
celostni razvoj

0 zahval     14 ogledov

ALMA, FOLLOW YOUR JOY

Vabljeni v svet, kjer ste sprejeti točno takšni, kakršni ste. Kjer je vaša drugačnost prepoznana kot največje darilo, ki ga lahko podarite svetu.

Ni se vam treba več truditi, da bi bili popolni, kajti spoznate, da to že ste, od nekdaj.

Ana Bergant je soustanoviteljica prvega holističnega centra na Obali. Ima skorajda 20 let izkušenj z delom z ljudmi na področju različnih holističnih tehnik in masažnih terapij. Nenehno pridobiva nova znanja od domačih in tujih učiteljev s področij osebnostne rasti, duhovnosti, Access Consciousness-a, mindfulness-a in ostalih terapevtskih pristopov, ki posameznika opolnomočijo.

Študirala je socialno delo, smer psihosocialna podpora in pomoč. Pri petnajstih letih je začela vaditi jogo, ki jo je kasneje začela tudi poučevati; trenutno se posveča jogi za otroke in družine. Obožuje potovanja, igranje "ponvisa" s sinom in vrtnice. :-) Ena od njenih strasti je tudi delo z ljudmi, ki so predani napredku in preseganju samega sebe. Orodja Access Consciousnessa so spremenila marsikaj v njenem življenju, tudi tisto, kar ostali terapevtski pristopi v več letih niso. Sedaj z največjim veseljem posreduje učinkovite tehnike za več svobode in možnosti tudi drugim.

Delavnica Access Bars v naravi

Delavnica Access Bars v naravi

27. julij, Stahovica
Nam želiš kaj sporočiti? 0
  Bodi prvi in podaj svoj komentar ter prejmi 3 žarke!

Pošlji sporočilo  |  Društvo Alma

  Registrirani uporabniki s poslanim sporočilom prejmejo 10 žarkov. Registriraj ali prijavi se!
V kolikor znaki niso berljivi, klikni nanje za zamenjavo.
Nalagam...