3
junij

Čarobna Trenta – utelesi in prizemlji čarobnost Življenja

Organizira: Anamarija Kovačič
Kdaj: 3. junija ob 12:00 do
6. junija 2023 ob 16:00
Kje:
Prispevek:278 eur
Organizira:Anamarija Kovačič
Kontakt:kreacije@anamarijakovacic.si, https://www.anamarijakovacic.si/

227 ogledov

Vabljena da izkusiš  4 dni čiste PRAVLJICE ŽIVLJENJA.

Predstavljaj si 4 dni samo zate, kjer si popolnoma sprejeta in podprta , da izkusiš GLOBINO IN VELIČASTNOST SEBE, da izkusiš čisto pravljico in čarobnost Mati Zemlje, da imaš možnost tako na široko odpreti Srce, da ti bo Mati Zemlja dovolila vstopiti v Njeno nevidno kraljestvo. Lahko izkusiš vso čarobnost  tega kraja. Lahko se odločiš , da greš veliko globje v čutenju , v izkustvu Sebe in Mati zemlje. Lahko se odločiš, da vstopiš v NOVO SEBE , lahko si dovoliš da si vrneš vso svojo moč in tukaj ti bodo mogočni spiriti gora in njihovi varuhi držali ta prostor.

Tukaj te čaka prostor, kjer se boš lahko SPOMNILA KDO V RESNICI SI. 

Tukaj te čaka objem čiste Božanske Ljubezni. 

Tukaj te čaka DOM

ODLOČILE SMO SE, da postanemo  opolnomočene Ženske Nove Zemlje

V  prostoru čiste,  brezpogojne Ljubezni,  se bomo srečale tiste duše, ki občutimo globoko ljubezen do Mati Zemlje. 

Tiste duše , ki smo pripravljene odvreči vse iluzije matrice 3 d sveta, ki smo pripravljene ozdraviti vse globoko zakopane rane in vstopiti v izkustvo Nove zemlje, v izkustvo čiste Radosti ŽIVLJENJA, v izkustvu Enosti in brezpogojne Ljubezni.

Ljubezen našega Srca se bo povezala z Srcem Mati Zemlje in skozi ta portal, nam je dovoljeno vstopati v duhovni svet Gaje.

Z Njo, ki nam daje Življenje, bomo izkušale čisto radost in čarobnost ŽIVLJENJA.

Izkušale bomo čudežnost in čarobnost Mati Zemlje , teh krajev in Stvarstva.

Vračale bomo svetost Njej,  svetim krajem in oni bodo vračali nam našo svetost, našo izgubljeno moč, naše spominjanje kdo v resnici smo.

Mati Zemlja nas potrpežljivo čaka. 

Da se vrnemo in zlijemo z Njo v Ljubezni in Enosti.

S čisto namero Srca, z vso Ljubeznijo, s čisto željo duše spomniti se svoje Luči bomo z vsem spoštovanjem vstopale v svete prostore , kjer so portali Luči , kjer nam Mati Zemlja odpira vrata v njeno 5 dimenzijo. 

Ljubezen Srca nam bo odpirala vrata v globine Mati Zemlje. Spomnili se bomo teh globin, spomnili se bomo zemlje, kjer smo imeli globoko povezavo z Mati Zemljo, zemljo kjer smo nekoč bili Eno z Njo.
V teh globinah bodo potekali globoki procesi zdravljenja.

Držala vam bom ta prostor.
Pomagala vam bom spomniti se, da imamo v sebi vso potrebno znanje in moč, da lahko presežemo vse omejitve, v katere smo se ujeli, da lahko ozdravimo vse dele SEBE.
Pomagala vam bom, da si vrnemo izgubljeno Ljubezen do Sebe, da se začnemo neskončno ljubiti, da utelesimo Sebe v sebi, da utelesimo božanskost v telesih, da opolnomočimo svoja telesa, da bodo zmogla zdržati visoke frekvence, ki se pospešeno dvigujejo na našem planetu.
Da ozdravimo vse kar ni v sozvočju z našimi telesi, vse kar ne moremo nesti s sabo v višjo dimenzijo. Vse kar ne vibrira več z nami.

Me smo tiste, ki moramo odpreti vrata Srca in vstopiti. Energije Nove Zemlje nas močno podpirajo da v vsej polnosti odpremo vrata božanskosti, neskončnosti in brezmejnosti naše duše. 

Da odpremo vrata vsemu obilju, obilju Luči. 

Da se spomnimo in zasidramo v sebi Zavest brezpogojne Ljubezni, miru, Zavest Enosti.

DA SE LAHKO VRNEMO V TO KAR MI V RESNICI V NAJGLOBJEM BISTVU SMO.
Da lahko končno zasijemo v vsej svoji veličastnosti, v vsej svoji Luči.
ČAS JE DA ŽIVLJENJE POSTANE VELIČASTNA IZKUŠNJA TEGA KAR SMO

Delavnice bodo potekale v čarobni Trenti , v objemu mogočnih spiritov gora, v objemu portala Triglav ( zračne razdalje nekaj kilometrov ) in na močnih energijskih točkah. 

S pomočjo spiritov gora, voda in v povezavi z Mati Zemljo bomo izpuščale in se osvobajale vsega starega, vsega, kar nam preprečuje, da bi izkušale božanskost sebe. Osvobodile se bomo vseh ran in bolečin, da naredimo prostor za Novo. 

Z nami bo Mati Zemlja. Z nami bodo Bitja čiste Luči in Ljubezni.
Vstopale bomo v čarobne prostore, kijer so odprta vrata za izkustvo 5 dimenzije. 

Z svojo Lučjo in Ljubeznijo vračamo svetost krajem in kraji vračajo našo svetost nam.
Čas je.

PROGRAM:

Sobota  3.6 2023  od 12.00

do 6.6. 2023 do 16 h 

Program ni napisan , ker bo vse popolnoma božansko vodeno. Tiste , ki ste bile na mojih retereatih veste , da sem samo posoda in da dovolim , in sem neizmerno hvaležna , da božansko deluje skozi mene. Samo tako je lahko vsak trenutek popoln.

Zagotovo bom z vami delila vsa nova spoznanja vsega kar nosim, spoznanja tega leta, vstopale bomo v izkustvo nove dimenzije svojih teles, nove dimenzije samozdravljenja. Spomnile se bomo , da smo ozdravljenje zdravilke, spomnile se bomo da smo svečenice , svete ženske in čarobnice. Spomnile se bomo  šamanke , ki je v nas in globoke povezave z Mati Zemljo.

Vsak trenutek bo popolna izkušnja Božanskosti

Na retreatu bo vsaka udeleženka prejela več  sporočila Boginj, visokih svečenic in varuhinj Luči in Ljubezni, sporočila Mati zemlje in spiritov narave ter intuitivna sporočila  njeni duši. 

BO MAJHNA SKUPINA DO 10 DUŠNIH SESTER

 

LOKACIJA IN PROSTOR:

Bivale bomo v  pravljični leseni hiški , ki je na samem in na koncu doline v Trenti, v objemu spiritov gora in magičnosti Mati Zemlje.

Delavnica bo potekala v čarobni Trenti , v objemu mogočnih spiritov gora, v objemu portala Triglav ( zračne razdalje nekaj kilometrov ) in na močnih energijskih točkah Trente. 

 

REGISTRACIJA IN CENA:

Izmenjava za delavnico ,  vodenja na sveta mesta in vsakodnevno podporo je 278 eur

DOPLAČILO:

4 x nočitev v  leseni hiški Trenta 120 eur 

prehrana : lahko imate svojo prehrano, imele pa bomo možnost za vsak dan topel obrok (  juha, glavna jed, sladica - okvirno do 7 eur )

 

Več o dogodku: 

https://www.anamarijakovacic.si/carobna-trenta-globine-ljubezni-mati-zemlje-in-sebe-3-6-do-6-6-2023/

 

Dodatne informacije:

Anamarija Kovačič
031 318 137
Mail:  kreacije@anamarijakovacic.si

DOGODEK JE ŽE PRETEKEL!

ORGANIZATOR

Sem DUHOVNA UČITELJICA in VODITELJICA retreatov, delavnic in meditacij za dvig Zavesti in poti v Nove dimenzije Nove Zemlje. Sem Lightworker in gridworker, sem VARUHINJA ZEMLJE. NE UČIM...

  |  www.anamarijakovacic.si/

Nalagam...