14
januar

Čarobni večer v Kopru z Mašo Plaznik

Organizira: Žarek sreče
Kdaj: 14. januarja ob 18:00 do
14. januarja 2021 ob 21:00
Kje:
Prispevek:55 €
Organizira:Žarek sreče
Kontakt:Maša Plaznik, 041 905 740 ali info@zareksrece.si

72 ogledov

NOVO LETO, NOV ZAČETEK

 

Čarobni večer je dogodek, ki ga bomo izvedli že 7. leto zapored.

 

Na dogodku se posvetimo odstranjevanju starih energij in omejitev, naredimo energetsko podporo za novo leto, prejmete intuitivni upogled za celotno leto in skupaj se zabavamo z branjem iz orakeljskih kart.

 

Začetek leta in mesec januar nasploh, je ravno pravo obdobje, da si vzamete čas in počistite vse staro, vse kar ne ustreza več, kar vas omejuje in zaustavlja, vse kar ni v vaše najvišje dobro. Med drugim so to vse slabe navade, misli in ustaljeni vzorci obnašanja, ki vam v prihodnje ne bodo več služili.

 

V kolikor bi radi izvedeli tudi kaj lahko v letu 2021 pričakujete, kaj vas čaka na področju ljubezni, partnerskega odnosa, na delovnem mestu, v poslovnem področju, zdravju in osebni sreči, kje so šibke točke in na katerih področjih je potrebno kaj storiti ter se malo več angažirati, vas vabim da se nam pridružite na čarobnem večeru.

 

 

Vsak udeleženec prejme:


– energetsko čiščenje starih energij in omejitev z Radost enostiTM
– energetska podpora in uravnovešenje poti za lahkotno leto 2021
– na papirju zapisan intuitivni vpogled za leto 2021 za 4 področja v življenju (ljubezen, delo, zdravje, psihološki profil)
– branje iz orakeljskih kart ljubezenskih angelov, angelov varuhov, samorogov…

 

S seboj prinesi:

  • ležalno podlogo
  • povšter
  • dekico
  • flaško z vodo

 

Cena: 55€

 

Prijave in več inforacij na info@zareksrece.si ali 041905740

www.zareksrece.si

 

 

Dogodek vodi Maša Plaznik, certificirani Radost enostiTM facilitator, Access Bars® facilitator, Access body proces® facilitator, Access energetic facelift® facilitator, Thetahealing® praktik, Usui reiki praktik. S strani vesolja in vodnikov je prejela že veliko aktivacij in iniciacij, ki so ji odprle vrata do vira.

Z večletnimi izkušnjami z delom na sebi, je do sedaj pomagala že mnogim ljudem! Prepričajte se še vi!

DOGODEK JE ŽE PRETEKEL!

ORGANIZATOR

V Žarku sreče ljudem pomagamo odpraviti svoje težave in da dosežejo uspehe na področjih kot so zdravje, psihološko stanje, delo, ljubezen, medosebni odnosi, družina, izobraževanje… in še mnogo...

  |  www.zareksrece.si

Nalagam...