14
julij

Celodnevne izmenjave Access barsov in Accessovih tel. procesov

Organizira: Barbara Mali
Kdaj: 14. julij ob 9:00 do
14. julij 2019 ob 17:00
Kje:
Prispevek:45 ā‚¬ (oz. 35 ā‚¬, če se udeležite v popoldanskem delu), za otroke poglejte v opisu dogodka
Organizira:Barbara Mali
Kontakt:barbara@uresnicisvojesanje.si, 051 815 999

38 ogledov

Na tokratnih celodnevnih izmenjavah v Å empetru pri Novi Gorici, bomo v dopoldanskem delu najprej raziskovali energije Accessovega procesaĀ Vezja.

To je proces, ki ga izvajamo na ljudeh (in živalih) in delujejo v zvezi s fizičnim stanjem njihovih teles.Ā Vezja so sistemi nevroloÅ”kih, sinaptičnih odgovorov, ki so fizični v telesu, pa tudi v drugih dimenzijah, drugih resničnostih in verjetno tudi v drugih vrstah teles.Ā Videti je, kot da te stvari zadržujejo veliko kroničnih težav, ki jih ljudje ne morejo reÅ”iti. Videti je, da imajo tudi veliko zveze z rakom in drugimi boleznimi.Ā Ko pri operaciji vaÅ”o kožo prerežejo, s tem prerežejo vezja v njejĀ (tudi če je bila koža kako drugače raztrgana). Ta telesni proces to pozdravi. Deluje tudi pri ljudeh z epileptičnimi napadi.

Govorili bomo tudi o tem, kako kombinacija tega procesa z drugimi Accessovimi telesnimi procesi in barsi pomaga pri ADHD, ADD, OCD in avtizmu.

Tega dela se lahko udeležite, tudi če Å”e nikoli niste bili na nobeni Accessovi delavnici, saj se boste naučili prej omenjenega procesa, ki ga boste lahko v nadaljevanju izmenjevali z udeleženci.Ā 

Vsi udeleženci jutranjega dela postanejo praktiki procesaĀ VezjaĀ in ga lahko po tem delu izvajajo na sebi ali drugih.

Izmenjave bodo potekale med 9. - 17. uro. Med učnim delom in nadaljevanjem izmenjav bomo naredili pavzo za kosilo. Predvidoma od 12.30 - 14.00 ure.

Če boste priÅ”li za cel dan oz. v dopoldanskem delu, je prispevek 45 EUR, če se nam boste pridružiliĀ po učnem delu, je prispevek 35 EUR. (Otroci do 15. leta se lahko udeležijo kateregakoli dela brezplačno, mladi, 16. in 17. let pa plačajo polovičen prispevek.)

Drugega dela izmenjav, po kosilu, se lahko udeležijo le tisti, ki znajo Access barse ali katerega od Accessovih telesnih procesov.

Komaj čakam, da vidim, kaj vse bomo spremenili in ustvarili tokrat!

Lokacija: dvorana nad lekarno Nova, Žnidarčičeva ulica 21 (nasproti Hoferja), Šempeter pri Gorici

Prijave naĀ barbara@uresnicisvojesanje.siĀ ali 051 815 999. Pri prijavi, prosim, sporočite, kdaj pridete in ali se nam boste pridružili na kosilu.

Barbara

DOGODEK JE ŽE PRETEKEL!

ORGANIZATOR

Barbara Mali pri svojih svetovanjih, mentorstvu in treningih uporablja zakone zavestnega ustvarjanja in ljudi spodbudi, da tisto spremembo, ki jo želijo videti zunaj, najprej naredijo znotraj sebe.


Nalagam...