24
maj

Celostno svetovanje in zdravljenje z Access Bars podporo

Organizira: Društvo Pot srca
Kdaj: 24. maja ob 13:00 do
30. junija 2022 ob 13:00
Kje:
Prispevek:90 €
Organizira:Društvo Pot srca
Kontakt:041 821 401, drustvopotsrca@gmail.com

9 ogledov

Bi rad/a naredil/a spremembo v življenju? 

Pa ne veš, kje ali kako začeti? 

Tu sem zate, da ti pomagam narediti prvi korak!

 

​S celostnim svetovanjem in zdravljenjem z energijsko podporo Access Bars®!

S svetovalnim pogovorom bova najprej raziskala/i, kaj v življenju želiš spremeniti, ter poiskala/i možnosti, na kakšen način boš to spremenil/a.

 

Predala ti bom tehnike in orodja, s katerimi boš vsak trenutek dneva spreminjal/a svojo realnost. 

 

Nato bova na energijski ravni z Access Bars® terapijo prečistila/i vse, kar te ovira na poti do življenja, kot si ga želiš. 

Tako boš začela ustvarjati takšno življenje, kot si ga želiš in ti je namenjeno!

 

Na vseh področjih življenja lahko cvetiš in živiš, kot si želiš, in prav vsakemu od nas to pripada! 

REZERVIRAJ SVOJ TERMIN! 


KAKO JE LAHKO ŠE BOLJŠE KOT TO?

VSE ŽIVLJENJE PRIHAJA K MENI RADOSTNO, LAHKOTNO IN VELIČASTNO!

​​

Kaj je Access Bars terapija?

Access Bars® terapija je tehnika, s katero na energijski ravni spreminjamo vzorce v našem življenju, ki jih ne potrebujemo in nam ne služijo več.

Rahel dotik pomembnih točk na glavi sproži energijski pretok in odpravi energijske blokade v našem telesu. Ustvari se pretočnost in ustvarijo se nove možnosti.

Spremenimo lahko vse, kar v našem življenju ne deluje, na kateremkoli področju našega življenja - zdravje, sreča, mir, odnosi, telo, ustvarjalnost, denar, nadzor, oblika, struktura, radost, žalost, zavest itd. 

 

Z rahlim dotikom 32 točk na glavi sprostimo in odpravimo naša prepričanja - vse naboje, ki so se tekom življenja nabrali v nas. 

 

Kar 98% prepričanj smo namreč prevzeli iz okolice in to močno vpliva na naš pogled na svet in kako živimo. Le v 2% živimo iz svoje lastne biti. 

 

 Z Access Bars® pobrišemo te nekoristne "datoteke", iz okolice prevzete vzorce, navade, in prepričanja, ki se nahajajo v našem umu in nas omejujejo, da bi v življenju videli več možnosti.

Access Bars® terapija omogoča, da nam ni potrebno vedeti in razumeti, ampak enostavno sprošča naboj, ki se je nabral do danes, in zrahlja ter premakne gosto, zastalo energijo, ki jo ustvarjajo prepričanja, ki se jih ne zavedamo. 

 

Access Bars® je nežna terapija z močnimi učinki.

 

Po njej se boš počutil/a lahkotno in sproščeno, kot po zares dobri masaži. Poleg tega se ti bo lahko tvoje življenje začelo spreminjati v smer, kamor si si vedno želel/a.

PRIJAVI SE ZDAJ! 

 

Kaj vključuje Access Bars tretma?

Poleg Access Bars® terapije tretma vključuje tudi svetovalni pogovor, na katerem boš pogledal/a na stvari iz nove perspektive. Prejel/a boš tudi učinkovita orodja, s katerimi boš na lahkoten način začel/a spreminjati svoje življenje. 

​REZERVIRAJ SVOJ TERMIN! 

 

Informacije: 

Access Bars® tretma traja 120 minut, cena je 90 € in vključuje svetovalni pogovor, terapijo Access Bars in učinkovita praktična orodja za vsakodnevno uporabo. 

Lahko se odločiš tudi za paket 3 tretmajev za ugodno ceno 255 € ali paket 10 tretmajev za 810 € (1x tretma gratis!) 

(Priporočljivo je, da se jih izvede zaporedoma v roku 3 oziroma 10 tednov.)

 

Tretmaje izvajam mag. Mojca Tavčar, potekajo v Trzinu. 

 

Izkušnje po Access Bars tretmaju: 

"Mojca, super je bilo, da sem bila v ponedeljek pri tebi na tretmaju, da sem potem vse izzive tega tedna drugače sprejela. Okvaro avta, težek sestanek... Dobila sem nov pogled na določene stvari v življenju in orodja uporabljam vsak dan! Sploh v odnosu s partnerjem in otroki mi drugačna perspektiva in orodja pridejo neznansko prav. Spreminjam svojo realnost in sprejemam svoje poslanstvo." (Petra, Ljubljana)

"Vsakič se po terapiji počutim super in popolnoma sproščeno. Navadno grem po kosilu malo spat, ko pa pridem na terapijo, pa se počutim veliko bolj spočito, kot če samo spim." (Lenči, Trzin)

"Na terapijo sem prišla zaradi zatečenih in zelo bolečih nartov. Med terapijo je bolečina kar popustila in mi je po dolgih tednih bolečine končno odleglo." (Terezija, Ihan)

"Po terapiji sem se počutila super sproščeno, kot prenovljena. Priporočam! Hvala, Mojca." (Andreja, Komenda)

''Hvala Mojca, za prečudovito prvo izkušnjo z Acces Barsi. Čutila sem močan pretok energije. Predvsem sem čutila intenzivno dogajanje na predelu trebuha in širjenja v glavi. Blokada na področju grla, katere se zavedam že dolgo časa, se je sprostila. Po terapiji sem sproščena in polna energije.

Bi pa rada povedala, da mi je bila zelo všeč tudi tvoja prijaznost, mehkoba in topla energija. Toplo priporočam vsem. Hvala še enkrat za čudovito izkušnjo. Še pridem.'' (Ana, Ljubljana)

 

PRIJAVI SE ZDAJ! 

 

Se te veselim! 

 

Z ljubeznijo, 

Mojca

DOGODEK JE ŽE PRETEKEL!

ORGANIZATOR

S programi za osebno rast in preobrazbo pomagam do harmoničnega, zadovoljnega in izpopolnjenega življenja.


Nalagam...