17
februar

Čiščenje družinske karme in slabih vezi

Kdaj: 17. februarja ob 8:00 do
19. februarja 2023 ob 19:00
Kje:
Prispevek:240
Organizira:Društvo Grem naprej
Kontakt:+386 31 463377

613 ogledov

V Društvu grem naprej smo se odločili, da vam ponudimo enkratno priložnost za izredni duhovni napredek. Za vas bomo organizirali potovanje v Budimpešto na energijsko točko za čiščenje družinske karme in slabih vezi.

Na svetu je veliko energijskih točk in vsaka ima svojo funkcijo/energijo. Energijska točka v Budimpešti je primerna za čiščenje družinske karme, in to za več generacij nazaj! S svojim dejanjem ne boste »osvobodili« oz. olajšali samo sebe, ampak tudi svoje prednike. Nekaterim dušam namreč ne uspe priti v nebesa in ostanejo na Zemlji kot duhci. Ali so bili vaši predhodniki »pridni« ali ne, boste lahko preverili sami. Energijska točka omogoča vpogled v stanje vseh vaših prednikov.

Poleg tega je dotična energijska točka primerna za rezanje vezi med sodelavci, prijatelji, sorodniki, starši. Te vezi vplivajo na nas tudi, če nočemo ali  se jih ne zavedamo. So nevidna povezava med ljudmi, ki lahko rezultira v veliki izgubi energije. Rezanje vezi ne pomeni, da boste »izgubili« stik z osebami, ki jih imate radi. To pomeni samo, da se lahko odrešite okov, ki vas zavirajo na poti duhovnega napredka. Manj kot imamo »balasta« na sebi, lažje bomo dosegli brezpogojno srečo.

Klik za prijavo na potovanje

Število mest je omejeno, zato pohitite s prijavo! 

*Upokojenci, brezposleni in študenti z dokazilom imajo popust na potovanje.

Lep pozdrav

Društvo Grem naprej

ORGANIZATOR

Začutili smo, da ljudje v današnjih časih potrebujejo nekaj več in to jim tudi dajemo. Nudimo pomoč, da najdejo sebe in svojo brezpogojno srečo. Da se znajo spopasti...


  Registrirani uporabniki s prijavo na dogodek prejmejo 10 žarkov. Registriraj ali prijavi se!
V kolikor znaki niso berljivi, klikni nanje za zamenjavo.
Nalagam...