16
januar

Povezovanje s svojim višjim jazom s šamanko iz Kanade

Organizira: Kimspirational
Kdaj: 16. januarja ob 18:00 do
16. januarja 2022 ob 20:00
Kje: Preko spleta
Prispevek:
Organizira:Kimspirational
Kontakt:support@openupwide.com

48 ogledov

Višji jaz je del vas, ki je čist in se ga ne dotikajo človeški ego in čustva. Je del človeka vas in Vira hkrati. Kim bo razpravljala o tem, kako se povezati s svojim višjim jazom in zakaj je to pomembno za pospeševanje vaše energije in ustvarjalne moči. Odnos z višjim jazom je pomemben iz več razlogov, kot so manifestiranje in življenje svojega življenjskega namena. 

KDAJ:
nedelja 16 januar, 2022 ob 16 uri

TRAJANJE:
1 uro + vprašanja

PRIJAVE:Na tej povezavi... oziroma brezplačno s članstvom...

CENA: 15€ - oziroma... Pridružite se nam v OpenUpWide.com - 9,99€/mesec + ostalo vsebino! Vsak mesec si lahko BREZPLAČNO ogledate spletne seminarje v živo! Z različnimi stopnjami članstva imate dostop do prejšnjih spletnih seminarjev, ki so na voljo eno leto in druge vsebine.

JEZIK: Webinar bo v angleškem jeziku brez prevoda

 

VAŠA ČLANNSTVO VKLJUČUJE:
Open Up Wide in ostanite povezani s telesom, umom in dušo. Vsak mesec lahko dostopate do svojega računa in spremljate nove mesečne izdaje spletnih seminarjev, meditacij, kanaliziranih sporočil in reading-ov z 3 kartami. Prav tako lahko preverite, kaj je novega v drugih priljubljenih razdelkih, kot so Orakeljske karte, knjižnica, klepetalnica za člane, video posnetki in posebni dogodki – Transformation Update. Naša enostavna navigacija vam omogoča, da najdete točno tisto, kar potrebujete, in ko to potrebujete. Pridružite se naši skupnosti ali preizkusite članstvo OpenUpWide.com med našim virtualnim dnevom odprtih vrat! Članstvo vam daje tudi popust za plačane Posebne dogodke in za artikle v spletni trgovini. Ogledate si lahko celotno vsebino te spletne strani s članstvom OpenUpWide.com.

Oglejte si spodnji videoposnetek, če želite izvedeti več o skupnosti OpenUpWide.com.

 

STAY TUNED IN
Build Awareness with Kimberley A. Doucette – Kimspirational as she shares her knowledge to access the states of awareness where guidance, intuition, and ideas reside. Would you like to take the next step in your personal development? Are you trying to raise your awareness? Are you in the process of making decisions and need answers? What if there is a system that allows anyone to train the mind in how to enter to new states of being? Are you in a funk and need change now? In the time when the rest of the world aims to survive, you can choose to thrive. You will get uncanny abilities to get grounded and confident, source creative ideas to solve complex problems, and produce a level of personal development.


 
Join us with your Membership level, and you can cancel at any time. Hope to see you there!

DOGODEK JE ŽE PRETEKEL!

ORGANIZATOR

Kim Doucette, znana tudi kot Kimspirational, je Kanadčanka z indijanskimi koreninami, ki komunicira z nevidnim svetom in ima stik z duhovi umrlih prednikov in angeli.

  |  centerastera.si/

Nalagam...