1
december

Darilo meni - Access Bars® delavnica

Organizira: Ana Bergant
Kdaj: 1. decembra ob 9:00 do
1. decembra 2019 ob 19:00
Kje:
Prispevek:240/120/0 euro
Organizira:Ana Bergant
Kontakt:041 619 035

237 ogledov

Kako bi bilo, da za en dan pozabite na vse obveznosti, ki jih imate in se odprete prejemanju energije obilja, ki je na voljo vedno in povsod?
Kako bi bilo, da prejmete in ozavestite darilo tega, kar resnično ste?
In kako bi bilo, če bi na delavnici prejeli orodja, ki prinesejo nove možnosti, svobodo in radost v vaš vsakdan?

Če se je nekje v vas med branjem prebudil glasek, ki pravi : "ja, to je to, prosim greva", je tole delavnica za vas. :-)

Prvo nedeljo v mesecu decembru bomo preživeli v čudoviti Vili Muzika v Istri, le nekaj minut od morja. Roko na srce, že sama vila in njena lokacija sta taki, da človek ne potrebuje dosti več za popolno srečo. Da ne omenjam čudovite veganske kuhinje izpod rok kuharskih mojstric Hane in Bebe. Ter dejstva, da je Vila Muzika "zero waste" in "eco friendly".
Kako je lahko še boljše, kot to?

Lahko je. Vedno je lahko še boljše in boljše in boljše..... :-)

Na delavnici se boste namreč naučili magične tehnike Access Bars®, ki ima potencial, da spremeni vsa področja, ki ste jih pripravljeni spremeniti.
Ja, tudi tista, kjer se trudite že leta in leta pa ni napredka.
Kar je najboljše pri tem pa je, da se vam ni potrebno poglabljati v travme in drame iz preteklosti, da dosežete željeno spremembo, temveč se samo prepustite in uživate.


Ste pripravljeni raziskovati kaj vse je mogoče, ko izberemo biti potentni in ne (več) patetični?

Z nežnim in sproščujočim pritiskom na določene točke na glavi se brišejo omejujoča prepričanja, stališča in podzavestni vzorci, kjer so zaklenjeni vsi vaši potenciali. Tako dostopate do življenja, kjer je več možnosti, več svobode, radosti in zadovoljstva.

Access Bars je v najslabšem primeru božansko sproščujoča masaža glave, v najboljšem primeru pa ima potencial, da spremeni vaše celotno življenje!

Predvsem je Access Bars tehnika, ki vam da več sebe!
Odstrani se namreč nepotreben balast, s katerim smo omejili svoje čudovito Bitje. Prenehate se ukvarjati s tem kaj mislijo in od vas želijo drugi, temveč se začnete spraševati : Kaj jaz vem o tem / kaj si sploh želim v življenju / kaj si želim ustvariti kot svoje življenje, če omejitve ne obstajajo?

Pred kratkim je bila opravljena raziskava, v kateri je sodelovalo 167 posameznikov. Po eni Access Bars seansi so poročali o :

zmanjšanje bolečine za.....84,93%

zmanjšanje tesnobe za......87,27%

zmanjšanje stresa za........92,98%

povečanje občutka sreče za......91,37%

 

Kaj če je sedaj čas za nove vas in nov svet?

Po opravljeni delavnici pridobite certifikat in naziv Access Bars praktika. Lahko se udeležujete izmenjav, izvajate terapije ali pa si barse zaganjate na sebi.

POTEK DELAVNICE (okvirni) :
sobota : prihod 9h, delavnica 10-19h, 14h ekološko vegansko kosilo in sprehod po čudoviti okolici.

CENA vključuje delavnico Access Bars, skripto, prigrizke in pijačo na delavnici in je 240 euro.
Za ponovne udeležence na delavnici in otroke stare 16-18 let je cena 120 euro.
Otroci do 15. leta se Access Bars delavnice udeležijo brezplačno v spremstvu odraslega udeleženca tečaja.

Ekološko vegansko kosilo 6 euro. 

Delavnico VODI Ana Bergant, ki je soustanoviteljica prvega holističnega centra na Obali. Ima skorajda 20 let izkušenj z delom z ljudmi na področju različnih holističnih tehnik in masažnih terapij. Nenehno pridobiva nova znanja od domačih in tujih učiteljev s področij osebnostne rasti, duhovnosti, Access Consciousness-a, mindfulness-a in ostalih terapevtskih pristopov, ki posameznika opolnomočijo. Študirala je socialno delo, smer psihosocialna podpora in pomoč. Pri petnajstih letih je začela vaditi jogo, ki jo je kasneje začela tudi poučevati; trenutno se posveča jogi za otroke. Ena od njenih strasti je tudi delo z ljudmi, ki so predani napredku in preseganju samega sebe. Orodja Access Consciousnessa so spremenila marsikaj v njenem življenju, tudi tisto, kar ostali terapevtski pristopi v več letih niso. Sedaj z največjim veseljem posreduje učinkovita orodja za več svobode in možnosti tudi drugim.

Pripravljeni na čaranje in neomejene možnosti? :-)

Povezava Vila Muzika :

http://www.muzika-istra.si/

Povezava do posnetka o Access Bars :

https://www.youtube.com/watch?v=X2HWH9fG_40&t=7s&fbclid=IwAR1lhdxKSnWxeKaA3WMBrzZcgW7Mfj7frpB70XzW3pqjPLAkRHwxJSZpJ_A

Za več info in prijavo me prosim kontaktirajte :
041 619 035, anabergant15@gmail.com .

DOGODEK JE ŽE PRETEKEL!

ORGANIZATOR

Kaj če je zdaj čas, da odvijete darilo tega, kar resnično ste? In kaj če je vaša drugačnost točno tisto, kar je potrebno, da se zgodi globalna sprememba...


Nalagam...