15
september

Delavnica Access Bars® - resetirajte se!

Organizira: Ana Bergant
Kdaj: 15. septembra ob 9:30 do
15. septembra 2019 ob 17:30
Kje:
Prispevek:240 euro/120 euro/0 euro
Organizira:Ana Bergant
Kontakt:041 619 035

45 ogledov

Ste pripravljeni raziskovati kaj vse je mogoče, ko izberemo biti potentni in ne (več) patetični?

Onkraj omejitev v svet neskončnih možnosti!!

Postanite Access Bars praktik in si poklonite možnost spremembe življenja sebi, svojim družinskim članom in sedanjim ter bodočim strankam! :-)

ACCESS BARS - kakšne spremembe lahko prinesejo v vaše življenje :
več sproščenosti in miru
več denarja
boljše odnose
več smeha in radosti
svobodo
poslovne uspehe
prijateljstvo s svojim telesom
zdravje
več energije
konec s stresom
zmanjšanje fizičnih bolečin
konec duševnim motnjam
manj ali nič strahov
konec glavobolov
boljši spanec
konec težav s telesno težo
več jasnosti
boljši spolni odnosi
partnerstvo, ki deluje
več smisla
več samega sebe

Pri Access Bars® tretmaju z nežnim dotikom 32 točk (barsov) na glavi možgani preidejo v theta stanje - stanje globoke relaksacije. Takrat se aktivira samozdravljenje telesa in odpre se prostor novega zavedanja v vašem življenju.
Z Access Bars® "deletamo" mesta na trdem disku naših možganov, ki nam preprečujejo, da bi v življenju videli več možnosti.

Kaj če je sedaj čas, da končno zacvetite v vsej svoji lepoti?
Kaj če je sedaj čas, da se nehate pretvarjati, da niste dovolj močni/pogumni/sposobni in si končno priznate svojo veličino?
Kaj če svet potrebuje točno vas in vaše darove, da se globalno zgodi sprememba na bolje?
Kaj če je sedaj čas za nove vas in nov svet?

Access Bars je temeljno orodje Access Consciousness-a, ki počisti vsa mesta v vas, kjer ste se zataknili in vsa prepričanja, ki vas ne opolnomočajo.
Delavnica je namenjena vsem, ki veste, da je možno nekaj več. Vsem, ki si želite več svobode, lahkotnosti, sproščenosti in sreče. Vsem, ki imate dovolj tega, da se vrtite v začaranem krogu.

Access Bars so primerni za vse; tudi za nosečnice, otroke, starejše in bolne ter za ljudi, ki imajo duševne ali psihične probleme. 

Med delavnico boste dvakrat izvajali in dvakrat prejemali Access Bars. Dobili boste tudi ostala praktična orodja, ki bodo pripomogla k ustvarjanju nove, lepše prihodnosti za vas, za vaše bližnje in za cel planet.

Po opravljeni delavnici pridobite certifikat in naziv Access Bars praktika. Lahko se udeležujete izmenjav ali samostojno izvajate terapije na vaših bližnjih ali pa si barse zaganjate na sebi.

Ali ste pripravljeni imeti življenje polno sreče, radosti in obilja? :-)

CENA (vključuje skripto, sladke in slane prigrizke ter pijačo) : 240 € ,
120 € za ponovne udeležence in otroke stare 16-18 let.
Otroci do 15. leta se tečaja udeležijo brezplačno v spremstvu odraslega udeleženca tečaja.
Možno je plačilo na obroke.

Delavnico vodi Ana Bergant, ki je soustanoviteljica prvega holističnega centra na Obali. Ima skorajda 20 let izkušenj z delom z ljudmi na področju različnih holističnih tehnik in masažnih terapij. Nenehno pridobiva nova znanja od domačih in tujih učiteljev s področij osebnostne rasti, duhovnosti, Access Consciousness-a, mindfulness-a in ostalih terapevtskih pristopov, ki posameznika opolnomočijo. Študirala je socialno delo, smer psihosocialna podpora in pomoč. Pri petnajstih letih je začela vaditi jogo, ki jo je kasneje začela tudi poučevati; trenutno se posveča jogi za otroke in družine. Ena od njenih strasti je tudi delo z ljudmi, ki so predani napredku in preseganju samega sebe. Orodja Access Consciousnessa so spremenila marsikaj v njenem življenju, tudi tisto, kar ostali terapevtski pristopi v več letih niso. Sedaj z največjim veseljem posreduje učinkovita orodja za več svobode in možnosti tudi drugim.

Pripravljeni na čaranje in neomejene možnosti? :-)

 

Za več info in prijavo me prosim kontaktirajte :
041 619 035, anabergant15@gmail.com.

DOGODEK JE ŽE PRETEKEL!

ORGANIZATOR

Kaj če je zdaj čas, da odvijete darilo tega, kar resnično ste? In kaj če je vaša drugačnost točno tisto, kar je potrebno, da se zgodi globalna sprememba...


Dogodki organizatorja

Članki organizatorja »

Nalagam...