20
oktober

Delo z nihalom, iskanje odgovorov in prepoznavanje energij

Organizira: Začuti Reiki
Kdaj: 20. oktobra ob 16:00 do
20. oktobra 2021 ob 19:00
Kje:
Prispevek:od 60€
Organizira:Začuti Reiki
Kontakt:041 905 704, zacutireiki@gmail.com

58 ogledov

Osnovni, praktični tečaj dela z nihalom, pri katerem se boste srečali z osnovami radiastezije. Spoznali boste temelje in pogoje, ki morajo biti izpolnjeni, da nihalo prikaže pravilne rezultate. Praktičnost, prizemljen način razlage in uporabna vrednost v praksi, z veliko praktičnimi primeri, ki jih boste lahko z lahkoto prenesli v vsakodnevno življenje. 


UPORABA NIHALA IN PREPOZNAVANJE ENERGIJ

KAJ: UPORABA NIHALA IN PREPOZNAVANJE ENERGIJ
KJE: Einspielerjeva 6, Ljubljana (zagotovljen brezplačni parking)
CENA: 70€ (nihalo ni vključeno v ceno)...več info
OBVEZNE PRIJAVE: z imenom in priimkom na 041-905-704 ali zacutreiki@gmail.com do zapolnitve prostih mest. Po prijavi dobite vse informacije na mail. Maila niste prejeli? Pišite mi. 

VODITELJICA:Polonca Čuda, Usui, Imara, Angel, Karuna1, Kundalini, Green Tara reiki mojstrica in učiteljica z več kot 9 letno reiki prakso. Danes so moji učenci že uspešni terapevti. Zeliščarka v praksi, certificirana Bachova cvetna terapevtka, izdelovalka Bachovih cvetnih esenc, pridelovalka eko zelišč, začimb. Šolana na šoli za bioterapevte, Bracova pomočnica... Naravne metode zdravljenja sem začela odkrivati ob uspešnem zdravljenju svoje, sprva neozdravljive, bolezni.  Več info...

ZA KOGA: Predznanje ni potrebno. Namenjeno je začetnikom, oz. tistim, ki se niste še srečali z nihalom. V kolikor ste terapevt/ka, boste lahko z nihalom iskali blokade, preverjali odgovore, preverjali energije. Z nihalom boste lahko izmerili delovanje čaker, energijski pretok in še in še... 

Zaželeno je, da imate s seboj svoje nihalo. Če nihala nimate, bom imela na voljo le nekaj vrst nihal (velja za dogodke v živo), verjetno pa ne dosti za vse. Cena nihala je od 10-25€ (odvisno od vrste nihala). 

PROGRAM: Temelji, osnovni pogoji pri delu z nihalom, izbira in uporaba nihala, pasti uporabe nihala, praktično delo. O osnovah radiastezije.

VEČ INFO, KONTAKT:  www.zacutireiki.com (končnica .COM), 041 905 704

 

www.bachovekapljice.si

www.trnovskazelisca.si

DOGODEK JE ŽE PRETEKEL!

ORGANIZATOR

Napredno poučevanje reikija za začetnike, mojstre in učitelje reikija. Reiki srečanja, reiki svetovanja. Iskanje in ozaveščanje vzrokov blokad. Transformacija negativnih podzavestnih vzorcev. Terapije za živali. Vodene meditacije.Zeliščarstvo. Čakre.

  |  www.zacutreiki.com

Nalagam...