23
november

Energijsko delo in svetovanje - individualna obravnava v Kopru

Organizira: WARDRUNA
Kdaj: 23. novembra ob 11:00 do
24. novembra 2019 ob 18:00
Kje:
Prispevek:120 eur
Organizira:WARDRUNA
Kontakt:ana@wardruna.co / 068 66 18 42

76 ogledov

V NOVEMBRU  BODO INDIVIDUALNE OBRAVNAVE V KOPRU POTEKALE V SOBOTO 23. IN V NEDELJO 24. NOVEMBRA 2019

TRETMAJI BODO POTEKALI V ČUDOVITEM AMBIENTU MASAŽNEGA SALONA MIRRA na Čevljarski ulici 15 v Kopru.

TERMINI, KI SO TRENUTNO ŠE PROSTI:
- NEDELJA 24.11. 2019 - ob 11h in ob 13:30

Svoj termin si lahko rezervirate preko telefonske številke 068 66 18 42, preko maila na ana@wardruna.co ali preko spletnega obrazca za rezervacijo termina na www.wardruna.co.

Več o meni in mojem delu si lahko preberete na moji spletni strani www.wardruna.co in toplo vabljeni tudi k branju mojih avtorakih clankov na temo osebne rasti, samozdravljenja in duhovnega razvoja.

Več na www.wardruna.co pod rubriko O meni in mojem delu. Vabim vas pa tudi k prebiranju mojih člankov za osebno in duhovno rast, ki jih prav tako najdete na zgornji spletni strani.

 

Na kratko o mojem energijskem delu in svetovanju:

Gre za poglobljeno delo na vzrokih nastanka konkretnih težav in ne zgolj na zdravljenju simptomov, ki ne prinaša resničnih in trajnih rezultatov. Vendar pa tovrstno delo zahteva tudi resnično pripravljenost za aktivne spremembe v vašem vsakdanjem življenju in v prvi vrsti sprejemanje polne odgovornosti za vaše življenje z zavedanjem, da vas prav vsaka izkušnja lahko nekaj nauči in nam pomaga do bolj kvalitetnega in polnega življenja, v skladu z vašim avtentičnim bistvom in srčnimi željami. Ko spustimo vlogo žrtve, lahko vse to, kar nas obremenjuje in kar na trenutke doživljamo kot "prekletstvo", končno uzremo kot skriti blagoslov - kot pot k temu kar smo v resnici in spuščanju iluzij, mask ter navideznih omejitev.

Kjer je volja, tam je tudi pot ♥

DOGODEK JE ŽE PRETEKEL!

ORGANIZATOR

Wardruna je naziv moje terapevtske prakse, v kateri združujem različne pristope energijskega dela in večnivojske osebne transformacije, ki poleg razreševanja konkretnih težav in blokad, pripomore tudi k dvigovanju...

  |  www.wardruna.co

Nalagam...