WARDRUNA
Energijsko delo in svetovanje

Wardruna, Ana Trebežnik s.p.

Kriška vas 69
1294 Višnja Gora

14 zahval     5225 ogledov

Moje ime je Ana Trebežnik in delujem kot bioterapevtka. Uradno se je moja pot začela, ko sem leta 2013 zaključila dvoletno usposabljanje v Šoli za bioterapevte pod strokovnim vodstvom Tadeja Pretnerja, čeprav je bilo moje življenje že od otroštva prepleteno z drugimi dimenzijami ter realnostmi.

Znanje sem pridobivala tudi pri nekaterih tujih učiteljih med katerimi so:

Naomi I. Feinberg, ameriški jasnovidec in duhovni učitelj Sal Rachele, ameriška psihologinja in mednarodna predavateljica Bethany Webster (zdravljenje notranjega otroka in čustvenih ran iz otroštva), Judith Kusel, priznana učiteljica šamanskih praks Sandra Ingerman ter zdravilec-šaman Foster Perry.

Pot me je vodila na številna duhovna potovanja (Tibet, Nepal, Mongolija, Bolivija, Mehika, ZDA, Irska in Anglija), kjer sem srečala ljudi, ki so mi pomagali tako z inicijacijami kot z aktivacijo mojih starih znanj in sposobnosti iz preteklih inkarnacij.

Predvsem pa so me kovale direktne življenjske izkušnje in predano delo na sebi v obliki introspekcije, predelovanja in čiščenja podzavestnih blokad in vzorcev ter večnivojskega samozdravljenja, ki mi je omogočilo, da s svojim znanjem, izkušnjami in sposobnostmi pomagam tudi drugim

Med znanja, ki jih vključujem v svoje delo spadajo:

  • neposreden vpogled v informacijsko polje in podzavestne vsebine (vzorce, programe, prepričanja, zaobljube, dušni dogovori itd.)
  • znanje iz tradicionalne kitajske medicine
  • Arkturijanske 'tehnike' energijskega dela (čiščenja, transformacije ter integracije)
  • energijsko čiščenje magije (urokov, prekletstev in pdb) ter njenih vplivov iz energijskega polja osebe (bodisi preko linije prednikov bodisi preteklih nepredelanih inkarnacij, ko je bila oseba tako ali drugače povezana z negativno magijo) 
  • šamanske prakse čiščenja, transformacije in integracije energij (ekstrakcija tujih energij, entitet in osvobajanje pokojnih duš iz energijskega polja osebe, vračanje izgubljenih delov duše in njihova integracija ipd.)
  • energijsko delo na bolj subtilnih energijskih nivojih s pomočjo svetlobnih bitij s Plejad (7. dimenzija) in  kozmičnih zdravilcev 7. in 8. dimenzije z ozvezdja Arkturus (moja izvorna kozmična družina), ki obsega brisanje škodljivih energijskih zapisov iz 6-ih nižjih energijskih teles, programov, matric, odstranjevanje nezemeljskih implantov in druge tehnologije nezemeljskega izvora, uravnovešanje in harmonizacija energijskega polja osebe itd.
  • kanaliziranje duhovnega vodstva (predajanje informacij in uvidov) ter pregled dušne poti, dušnih lekcij ter dušnih pogodb

Vsak tretma je edinstven, tako kot smo edinstveni tudi mi sami. Med procesom sem v celoti vodena s strani mojih osebnih duhovnih vodnikov in kozmične dušne družine (Arkturus in Plejade), v veliko podporo pa so mi tudi ostali člani Velike Bele Bratovščine ter angelskega kraljestva.  

Več informacij najdete na moji uradni spletni strani – www.wardruna.co

Ena izmed ključnih stvari v procesu osebne transformacije pa je vsekakor zavedanje vsakega posameznika, da je sam odgovoren za kvaliteto svojega življenja in njegova pripravljenost za konkretne aktivne spremembe v svojem vsakdanjem življenju. Ljudje zlahka zapademo v vlogo žrtve in pozabimo, da nam je dana moč kreacije, ki nam omogoča, da s spreminjanjem našega notranjega sveta in doživljanja, ustvarjamo nove, drugačne izkušnje v zunanjem svetu.

Narava naše realnosti je namreč vibracijska in se odziva na našo osnovno vibracijo, le-to pa določajo naši pogledi, prepričanja, čustva, namere in naše zavedanje kot tako. Nihče ne more ničesar storiti namesto nas, lahko nas zgolj vodi in podpre v našem procesu transformacije. Kozmični zakon svobodne volje nam omogoča, da smo mi tisti, ki izbiramo in na koncu koncev tudi izberemo kaj želimo izkušati v konkretni inkarnaciji.

Ko se ob rojstvu spustimo v telo, praviloma pozabimo na vse dušne dogovore, ki smo jih sklenili z namenom, da preko konkretnih izkušenj osvojimo pomembna spoznanja in dušne lekcije, katerih edini cilj je dvigovanje zavedanja in (preko preseganja polarnosti) vračanje v izvorno stanje enosti s stvarstvom.

Ta pozaba o kateri je govoril že starogrški filozof Platon nas pogosto pahne v matrico žrtve, vse dokler nismo pripravljeni sprejeti polne odgovornosti za svojo dušno pot in ozavestiti vse mehanizme in blokade, ki nas na tej poti zavirajo.

Namen duše je izkušanje, naša osebnost pa se praviloma zatakne v igri dobrega in slabega, kar nam onemogoča, da bi prepoznali pomembne dušne lekcije in spoznanja, ki nas lahko osvobodijo in izpolnijo.

Vsak se odloča sam. In prav je tako.

Kdor pomaga sebi, pomaga mnogim.

Vsi smo povezani.

Nam želiš kaj sporočiti? 2
  Podaj svoj komentar in prejmi na svoj račun 3 žarke (za tvoj 1. komentar)!
Boris
  komentiral 2 leto nazaj
Prišel sem do veliko spoznanj ob prebiranju tvojih zapisov. Hvala ti Ana.
Tomaž
  komentiral 6 leto nazaj
Hvala za zanimive in koristne članke, rad jih prebiram in razmišljam ob njih.

Tomaž

Pošlji sporočilo  |  Wardruna, Ana Trebežnik s.p.

  Registrirani uporabniki s poslanim sporočilom prejmejo 10 žarkov. Registriraj ali prijavi se!
V kolikor znaki niso berljivi, klikni nanje za zamenjavo.
Nalagam...