Celostna individualna obravnava - osebno srečanje

Ponudnik: WARDRUNA
2134 ogledov

METODE IN PRISTOPI, KI JIH ZDRUŽUJEM PRI SVOJEM DELU:

  • neposreden  vpogled v informacijsko polje osebe: vpogled v podzavestne programe / prepričanja / vzorce, ki so nastali kot posledica karmičnih vozlov in nepredelanih izkušenj iz preteklih življenj – zaradi svojega močnega energijskega naboja, ki deluje na nas iz podzavestnega nivoja le-ti še vedno preko naše podzavesti v večji ali manjši meri vplivajo na naše mišljenje / čustvovanje / delovanje;
  • osnove tradicionalne kitajske medicine;
  • večnivojske metode energijske transformacije (kanalizirane Arkturijanske tehnike)
  • šamanski prijemi (ekstrakcija tujih energij, odstranjevanje parazitskih entitet, energijskih tvorb in osvobajanje pripetih    pokojnih duš);
  • energijsko čiščenje linije prednikov ter čiščenje posledic magijskih praks (stara prekletstva in razni uroki, ki se prenašajo že več generacij oz. jih oseba nosi v svojem energijskem polju že več življenj)
  • večnivojsko globinsko energijsko čiščenje energijskega polja v sodelovanju s "kozmičnimi zdravilci" vnebovzetimi mojstri, angeli in nadangeli, mojo izvorno kozmično družino z ozvezdja Arcturus (bitja 7. in 8. dimenzije) in svetlobnimi bitji s Plejad: odstranjevanje implantov/energijskih tvorb zemeljskega in nezemeljskega izvora (različne oblike nezemeljske tehnologije, ki je bila vstavljena v energijsko polje brez naše zavestne privolitve z namenom manipulacije) ter brisanje škodljivih energijskih zapisov na celičnem nivoju in na ravni subtilnih energijskih teles (zapisi travm, vzorci in matrice prednikov, energijska harmonizacija energijskega polja ter aktivacija izvorne povezave z dušno družino);
  • kanaliziranje duhovnega vodstva (predajanje sporočil in uvidov) ter dušne poti, dušnih lekcij in dušnih pogodb

Kako poteka individualna obravnava?

Ob prvem srečanju se najprej na kratko pogovorimo o aktualnih težavah in razlogih za obisk. Običajno gre za zelo osnovne informacije, saj se držim načela, da se tekom terapije blokade in nerazrešene zadeve, ki so v danem trenutku zrele za obravnavo, same dvignejo na površje in se do mere kot vi sami (zavestno ali z nivoja svojega višjega jaza) dovolite ter z vašim aktivnim sodelovanjem tudi razrešijo. Izbira metode je odvisna od narave težav zaradi katerih ste se odločili za individualno terapevtsko obravnavo. Kadar gre za podzavestne vzorce in prepričanja, ki povzročajo blokade na določenem področju življenja, se odločam za vodeno meditacijo z vpogledom v vaše energijsko informacijsko polje. Na ta način vam pomagam, da jih v celoti ozavestite ter vas energijsko podprem pri osvobajanju le-teh.

Ob koncu tretmaja običajno sledi pogovor o konkretnih korakih in spremembah, ki bi jih bilo dobro uvesti na vsakdanji ravni, če želite doseči resnično trajne rezultate. Poudariti moram, da gre v terapevtskem procesu za enakovredno sodelovanje mene kot bioterapevtke in vas kot klienta, saj je kljub uporabi mojega znanja in sposobnosti vaše življenje v celoti v vaših rokah. NIČESAR NE MOREM STORITI NAMESTO VAS, BREZ VAŠE PRIVOLITVE IN AKTIVNEGA SODELOVANJA v smeri zavestnih sprememb v vašem vsakdanjem življenju (odnos do sebe, okolice, sveta kot takega / opuščanje škodljivih navad / aktivno delo na sebi).

Univerzalni zakon svobodne volje namreč določa, da je vsak v celoti sam odgovoren za svoje izkušnje v posameznih inkarnacijah, saj si jih v končni fazi na dušnem nivoju tudi sam izbere in sicer z namenom, da bo osvojil neko določeno lekcijo, ponotranjil spoznanja ter tako nadaljeval svoj dušni razvoj. Naloga terapevta je, da osebo v zadostni meri energijsko podpre in usmerja skozi PROCES SAMOZDRAVLJENJA, ki poteka preko ozaveščanja teh dušnih lekcij in aktivnim delovanjem v smeri pozitivnih sprememb v odnosu do sebe in sveta kot takega. V ta namen mi je bližji izraz "asistent v procesu samozdravljenja", saj poudarja temeljno nalogo terapevta - podporo in usmeritev. Med terapijo delujem tudi kot kanal za višjevibracijska kozmična bitja, ki imajo znanje, sposobnosti in tehnologijo za odpravljanje blokad in uravnovešanje na različni nivojih bivanja.

Po tem, ko s stranko skupaj ozavestiva škodljive podzavestne vsebine in jih zavestno transformirava, delujem, kadar je to potrebno kot medij za višje frekvence svetlobnih bitij (moje izvorne kozmične družine z ozvezdja Arcturus, kozmični zdravilci iz 7. in 8. dimenzije), sodelujem z mojimi osebnimi duhovnimi vodniki, angelskim kraljestvom ter po potrebi tudi z ostalimi mojstri Velike Bele Bratovščine. Energijsko delo na bolj subtilnih nivojih je njihova domena, jaz sama delujem izključno v vlogi koordinatorja procesa in povezovalca med našo 3D realnostjo in višjimi dimenzijami.

Arkturjanci so predstavniki nezemeljske civilizacije, ki delujejo neposredno iz višjega srčnega energijskega centra in so znani kot vrhunski zdravilci. Njihovo znanje in sposobnost zdravljenja sta multudimenzionalna, zdravljenje je vibracijsko in močno pripomore k splošnemu dvigu zavesti posameznika. Moje izkušnje so take, da v tej fazi te visoke vibracije osebo praviloma "uspavajo" (aktivira se t.i. theta možgansko valovanje), še posebej v primerih, ko svetlobna bitja opravljajo zdravljenje na najglobljih nivojih (brisanje energijskih zapisov, harmonizacija polja in odstranjevanje nezemeljske tehnologije). Med samo obravnavo se lahko pri osebi aktivirajo spomini iz tega ali preteklih življenj, pojavijo se lahko tudi določeni uvidi, lahko zazna svetlobo različnih barv (zdravilni žarki posameznih mojstrov ter eterična telesa kozmičnih zdravilcev), včasih pa tretma poteka brez posebnosti in se konkretni učinki pokažejo šele  čez nekaj tednov ali celo par mesecev, ko se večnivojske energijske spremembe v celoti integrirajo tudi na fizičnem nivoju. Vsak tretma je namreč edinstven, tako kot smo edinstveni mi sami.

Bolj podrobne informacije ter vse ostalo, kar bi vas utegnilo zanimati, najdete na uradni spletni strani www.wardruna.co.

Vse dobro in obilje blagoslovov,

Ana Trebežnik

PONUDNIK

Wardruna je naziv moje terapevtske prakse, v kateri združujem različne pristope energijskega dela in večnivojske osebne transformacije, ki poleg razreševanja konkretnih težav in blokad, pripomore tudi k dvigovanju...

  |  www.wardruna.co

  Registrirani uporabniki s prijavo na dogodek prejmejo 10 žarkov. Registriraj ali prijavi se!
V kolikor znaki niso berljivi, klikni nanje za zamenjavo.
Nalagam...