25
januar

Energijsko delo in svetovanje - individualna obravnava v Kopru

Organizira: WARDRUNA
Kdaj: 25. januarja ob 11:00 do
26. januarja 2020 ob 18:00
Kje:
Prispevek:120 eur
Organizira:WARDRUNA
Kontakt:ana@wardruna.co / 068 66 18 42

77 ogledov

V JANUARJU  BODO INDIVIDUALNE OBRAVNAVE V KOPRU POTEKALE V SOBOTO 25. IN V NEDELJO 26. JANUARJA 2020

TRETMAJI BODO POTEKALI V ČUDOVITEM AMBIENTU MASAŽNEGA SALONA MIRRA na Čevljarski ulici 15 v Kopru.

TERMINI, KI SO TRENUTNO ŠE PROSTI:
SOBOTA 25.1. - ob 13:30 in ob 16h                                                                                         NEDELJA 26.1. - ob 16h

Svoj termin si lahko rezervirate preko telefonske številke 068 66 18 42, preko maila na ana@wardruna.co ali preko spletnega obrazca za rezervacijo termina na www.wardruna.co.

Več o meni in mojem delu si lahko preberete na moji spletni strani www.wardruna.co pod rubriko O meni in mojem delu.  Srčno vabljeni tudi k prebiranju mojih avtorskih clankov na temo osebne rasti, samozdravljenja in duhovnega razvoja, ki jih poleg drugih vsebin prav tako najdete na moji spletni strani. 

Na kratko o mojem energijskem delu in svetovanju:

Gre za poglobljeno delo na vzrokih nastanka konkretnih težav in ne zgolj na zdravljenju simptomov, ki ne prinaša resničnih in trajnih rezultatov. Vendar pa tovrstno delo zahteva tudi resnično pripravljenost za aktivne spremembe v vašem vsakdanjem življenju in v prvi vrsti sprejemanje polne odgovornosti za vaše življenje z zavedanjem, da vas prav vsaka izkušnja lahko nekaj nauči in nam pomaga do bolj kvalitetnega in polnega življenja, v skladu z vašim avtentičnim bistvom in srčnimi željami. Ko spustimo vlogo žrtve, lahko vse to, kar nas obremenjuje in kar na trenutke doživljamo kot "prekletstvo", končno uzremo kot skriti blagoslov - kot pot k temu kar smo v resnici in spuščanju iluzij, mask ter navideznih omejitev.

Kjer je volja, tam je tudi pot ♥

DOGODEK JE ŽE PRETEKEL!

ORGANIZATOR

Wardruna je naziv moje terapevtske prakse, v kateri združujem različne pristope energijskega dela in večnivojske osebne transformacije, ki poleg razreševanja konkretnih težav in blokad, pripomore tudi k dvigovanju...

  |  www.wardruna.co

Nalagam...