9
julij

Enodnevno izobraževanje JASNOST MANIFESTACIJE

Organizira: Apolonia Galanti
Kdaj: 9. julij ob 10:00 do
9. julij 2022 ob 17:00
Kje:
Prispevek:120 EUR
Organizira:Apolonia Galanti
Kontakt:070271888

194 ogledov

Ključ do takojšnje materializacije jasnega namena se skriva v prav vsakem izmed nas. Ste pripravljeni na popolno transformacijo dojemanja svojih sposobnosti in mej mogočega?

Pridružite se nam na edinstvenem popotovanju po globinah svoje zavesti in zavesti božanskega kreatorja. Apolonia vas na tej poglobljeni in še bolj razširjeni različici izobraževanja popelje na pot spoznanja in razodetja skrivnosti ustvarjanja čudežev in jasne manifestacije.

Izobraževanje je primerno tako za tiste, ki se na pot ustvarjanja čudežev podajate prvič, kot tudi za tiste, ki ste se z njimi že spoznali.

Kdaj?

V soboto, 9. julija 2022, od 10h do 18h.

Kje?

Kotnikova 28, Ljubljana.

Izobraževanje poteka na naši novi lokaciji! Vhod v stavbo je z zadnje strani (kjer je lekarna), parkirate pa lahko ob cesti, v garažni hiši ali pri železniški postaji.

Vaš prispevek za udeležbo na delavnici je 120eur.

Svoje mesto na delavnici si zagotovite s prijavo na info@apolonia.si ali prek spletnega obrazca najkasneje do 8. julija 2022.

Prijave so odprte.
 
Morda mojega dela še ne poznate?

V zadnjem desetletju, ki ga posvečam individualnemu in skupinskemu delu z ljudmi ter raziskovanjem globine svojega poslanstva in vesolja, sem imela priložnost razviti učinkovit in edinstven pristop, s katerim vas vodim po poti samorealizacije in svetlobe. Način mojega dela ni, da vam povem, kako razmišljati, kaj narediti in da podam odgovore na vsa vaša vprašanja. Moj pristop in namen teh srečanj je, da vas vodim in usmerjam na vaši poti do prebujenja in dviga zavesti vse do tiste ravni, na kateri boste lahko odgovore na svoja vprašanja našli sami. Le tako boste imeli možnost resnično ozavestiti, kar je potrebno, in se osvobodili omejujočih vzorcev in blokad.
 
Z lepimi pozdravi in z željo, da se vidimo.


Hvala vam z ljubeznijo,
Apolonia Galanti

__________


Luč in ljubezen sta vaša rojstna pravica. Vzemite si ju nazaj.

 

Facebook | Instagram | Apolonia.si | Facebook skupina

DOGODEK JE ŽE PRETEKEL!

ORGANIZATOR

Določeni nezavedni vzorci nas kontrolirajo do te mere, da nas pahnejo v neželjene situacije in povzročajo trpljenje. Te vzorce ter vzroke za njih uspešno odkrivam, vi jih ozavestite...


Nalagam...