Apolonia Galanti
odkrivanje in reševanje skritih vzorcev in programov

Apolonia Galanti, Svetovanje na področju osebne rasti in razvoja

Kersnikova 5 A
1000 Ljubljana

4 zahval     1244 ogledov

Sem Apolonia Galanti in sem specialistka za odkrivanje in reševanje skritih vzorcev in programov pri ljudeh.

Ljudi vodim skozi proces osebnega in duhovnega razvoja. Odkrivam in razkrivam dogodke ter situacije iz preteklosti, ki se ponavljajo v sedanjosti ter imajo negativen vpliv na življenje. Ti dogodki ali okoliščine so lahko posledica naših vzorcev, prepričanj, programov, čustvene navezanosti, itd.

Življenje je pot in je igra, kako jo igramo. Duhovnost je preobrazba in veliko več kot mi to dojemamo v tem materialnem fizičnem svetu. Če smo obremenjeni z drugimi ljudmi jim želimo izboljšati življenje, jim pomagati, ugajati, se ubadamo s tem, kako nas drugi vidijo, ali smo dovolj dobri v njihovih očeh, se zanašamo na druge, da nam bodo pomagali ali rešili problem itd. Tu vsekakor sledimo drugim in ne sebi. Ko pa smo spočiti, polni energije, veseli, ko nam gredo stvari v življenju dobro od rok, ko smo zdravi, potrpežljivi, v svojem miru, lahko rečem, da sledimo sebi. 

Odnosi, v katerih smo so naša ogledala in nam kažejo, kako in koliko sledimo sebi.

O MENI:

Že kot otrok sem odkrivala svoje sposobnosti v gozdu, kjer sem nabirala in preučevala zdravilne rastlinice za katere nisem vedela, da so zdravilne. Ko sem jih prinesla domov, mi je mama pojasnila kakšno moč imajo in za katere bolezni so primerne.

Pri 15 letih sem spoznala bioenergetika, ki me je vpeljal v svet energij in načine zdravljenja z njimi. Povezanost z energijo omogoča, da se ljudje lahko lažje spoznajo, saj se v moji prisotnosti dobro in varno počutijo.

S časoma sem pričela dobivati uvide ob stikih z ljudmi, kako jim svetovati in jih zdraviti. Imela sem pogoste uvide, čeprav si jih takrat nisem znala pojasniti. 

Prišlo je obdobje, ko sem se prenehala ukvarjati z energijami in duhovnostjo in sledile so določene težke preizkušnje. Ko se je moje življenje dokončno obrnilo na glavo na vseh življenjskih področjih, sem se začela zavedati, da je potrebno nekaj spremeniti. Pričela sem iskati stvari v svoji notranjosti, v svoji globini nezavednega z delom na sebi.

Spoznala sem, da mi vse stvari, kot so na primer travme in bolečine dogajajo zato, da mi nekaj sporočijo. Z odkrivanjem sebe sem prišla do modrosti, ki sem jih redno prenašala v prakso. Preko prakse in meditacije sem iznašla načine, kako pomagati ljudem na čim bolj učinkovit način na različnih življenjskih področjih.

Od leta 2010 sem profesionalno začela pomagat ljudem, kako razumeti življenje in svoj notranji svet. Poti so me vodila tudi k različnim učiteljem, ki so dopolnjevali moja razkritja in mi pomagali sestavit delčke moje modrosti v celoto.

Prišla sem do spoznanja, da so vsi procesi plod preteklosti in so globoko zakoreninjeni v nas,  nekateri celo do te mere, da se jih niti ne zavedamo, kaj šele opazimo. Tisti, ki se jih zavedamo pa smo pogosto interpretirani po svoje in to povsem drugače, kot so se v resnici zgodili. Posledica tega so bolečine in rane na nezavednem nivoju, ki jih zadajamo sebi, svojim bližnjim ter okolici, odvijajo pa se tako v zasebnem kot poslovnem okolju.

Ko se ti vse trenutno zavedanje obrne na glavo in sprejmeš kdo v resnici nisi, se ti razjasni ter razsvetli, kdo ti si. Hvaležna za mojo pot, po kateri hodim v Šoli misterij.
U., večkratna udeleženka Šole misterija

MOJE DELO:

Z UVIDI POMAGAM NAJTI VZROK OZ. JEDRO PROBLEMA, TER POMAGAM NAJTI REŠITEV IN OZDRAVITEV.

Skozi seanso pomagam prepoznati, kako našo sedanjost in prihodnost kreirajo miselni procesi, programi, vzorci in prepričanja, ki se deloma odvijajo na zavednem, večji del pa na nezavednem nivoju.

To omogoča osvoboditev od negativnih vzorcev, razmišljanj in čustvenih nabojev. Ko ljudje, prepoznajo, ozavestijo in razumejo dele, ki jih v sebi vztrajno zavračajo, lahko spremenijo smer svojega bivanja, prepričanja in delovanja. Pri tem se pogosto odkrijejo in  razkrijejo skriti potenciali, ki zaradi takih ali drugačnih vzrokov prej niso bili dostopni. To nam spremeni življenje na bolje, ter nam omogoča biti in živeti v sedanjem trenutku.

Naša čustva in bolečine niso nepotrebna nadloga, ampak so tukaj, da nam predajo sporočilo in nas nečesa naučijo. Radi jih sicer delimo v pozitivna in negativna, a ta delitev ni najbolj smotrna, saj  nam negativna čustva služijo enako dobro kot pozitivna, ker prav tako signalizirajo naše občutke in odzive na okolico. Čustva so namreč kompas našega življenja.

Dejavnosti:

  • Predavanja: Če si pripravljen odpreti vrata svetlobi in ljubezni, se rešiti pričakovanj sebe in drugih ter se povezati s svojim avtentičnim jazom, se nam pridruži na petkovih interaktivnih predavanjih. Stopi z nami na pot izpolnitve, uresničenih poslanstev in svobode.
  • Enodnevne delavnice: Namen je spoznavanje, razsvetljevanje, razumevanje, osvobajanje, preobrazba, širitev oz. dvig zavesti, najti pravi način za ustvarjanje zadovoljstva, sreče, itd., za uspehe in dosežke na vseh življenjskih področjih.
  • Individualna srečanja (ena na ena): Skozi več kot desetletje dela z ljudmi in raziskovanjem različnih tehnik in pristopov, sem razvila edinstven način dela, ki se prilagaja vsakemu posamezniku in njegovim potrebam, ne da bi se oklepal ene same teorije ali pristopa.
  • Šola Misterij: sestavlja več tridnevnih sklopov, ki potekajo v mirnem okolju od petka do nedelje. V šoli se razkrivajo talenti in sposobnosti. Razsvetljujejo se skriti pojavi v nas samih in so vzrok določenih dogodkov v naših življenjih. Z mesecem februarjem šola odpira vrata novi skupini. 
  • Podjetja: S časoma sem izpopolnila svoje veščine za delo s podjetji in poslovneži katerim pomagam odkrivati potenciale za poslovni razvoj. 
  • Če začutite klic in ste pripravljeni igrati igro svojega življenja, ugotoviti, kdo ste in kdo niste, se nam pridružite.

Po iskanju rešitev zunaj sebe, tako v knjigah, na raznih obredih, preko raznih tehnik, preko bližnjic, preko novodobnih odrešenikov sem v Šoli misterija prišla do najpomembnejšega ključa. Vse odgovore na vprašanja imamo v sebi. Samo poslušati se moraš. Pomembno pa je, da najprej odstraniš vse, kar nisi, vse vzorce, vse blokade, vse predstave, ki smo jih použili preko družbe ali družine.
J., večkratna udeleženka Šole misterija

Se veselim našega srečanja v živo. 

Apolonia Galanti

Nam želiš kaj sporočiti? 0
  Bodi prvi in podaj svoj komentar ter prejmi 3 žarke!

Pošlji sporočilo  |  Apolonia Galanti, Svetovanje na področju osebne rasti in razvoja

  Registrirani uporabniki s poslanim sporočilom prejmejo 10 žarkov. Registriraj ali prijavi se!
V kolikor znaki niso berljivi, klikni nanje za zamenjavo.
Nalagam...