Apolonia Galanti
odkrivanje in reševanje skritih vzorcev in programov

0 zahval     208 ogledov

Sem Apolonia Galanti in sem specialistka za odkrivanje in reševanje skritih vzorcev in programov pri ljudeh. Ljudi vodim skozi proces osebnega in duhovnega razvoja. Odkrivam in razkrivam dogodke ter situacije iz preteklosti, ki se ponavljajo v sedanjosti ter imajo negativen vpliv na življenje. Ti dogodki ali okoliščine so lahko posledica naših vzorcev, prepričanj, programov, čustvene navezanosti, itd.

Že kot otrok sem odkrivala svoje sposobnosti v gozdu, kjer sem nabirala in preučevala zdravilne rastlinice za katere nisem vedela, da so zdravilne. Ko sem jih prinesla domov, mi je mama pojasnila kakšno moč imajo in za katere bolezni so primerne.

Pri 15 letih sem spoznala bioenergetika, ki me je vpeljal v svet energij in načine zdravljenja z njimi. Povezanost z energijo omogoča, da se ljudje lahko lažje spoznajo, saj se v moji prisotnosti dobro in varno počutijo. S časoma sem pričela dobivati uvide ob stikih z ljudmi, kako jim svetovati in jih zdraviti. Imela sem pogoste uvide, čeprav si jih takrat nisem znala pojasniti. 

Prišlo je obdobje, ko sem se prenehala ukvarjati z energijami in duhovnostjo in sledile so določene težke preizkušnje. Ko se je moje življenje dokončno obrnilo na glavo na vseh življenjskih področjih, sem se začela zavedati, da je potrebno nekaj spremeniti. Pričela sem iskati stvari v svoji notranjosti, v svoji globini nezavednega z delom na sebi. Spoznala sem, da mi vse stvari, kot so na primer travme in bolečine dogajajo zato, da mi nekaj sporočijo. Z odkrivanjem sebe sem prišla do modrosti, ki sem jih redno prenašala v prakso. Preko prakse in meditacije sem iznašla načine, kako pomagati ljudem na čim bolj učinkovit način na različnih življenjskih področjih.

Od leta 2010 sem profesionalno začela pomagat ljudem, kako razumeti življenje in svoj notranji svet. Poti so me vodila tudi k različnim učiteljem, ki so dopolnjevali moja razkritja in mi pomagali sestavit delčke moje modrosti v celoto.

Prišla sem do spoznanja, da so vsi procesi plod preteklosti in so globoko zakoreninjeni v nas,  nekateri celo do te mere, da se jih niti ne zavedamo, kaj šele opazimo. Tisti, ki se jih zavedamo pa smo pogosto interpretirani po svoje in to povsem drugače, kot so se v resnici zgodili. Posledica tega so bolečine in rane na nezavednem nivoju, ki jih zadajamo sebi, svojim bližnjim ter okolici, odvijajo pa se tako v zasebnem kot poslovnem okolju.

MOJE DELO:

Z UVIDI POMAGAM NAJTI VZROK OZ. JEDRO PROBLEMA, TER POMAGAM NAJTI REŠITEV IN OZDRAVITEV.

Skozi seanso pomagam prepoznati, kako našo sedanjost in prihodnost kreirajo miselni procesi, programi, vzorci in prepričanja, ki se deloma odvijajo na zavednem, večji del pa na nezavednem nivoju.

To omogoča osvoboditev od negativnih vzorcev, razmišljanj in čustvenih nabojev. Ko ljudje, prepoznajo, ozavestijo in razumejo dele, ki jih v sebi vztrajno zavračajo, lahko spremenijo smer svojega bivanja, prepričanja in delovanja. Pri tem se pogosto odkrijejo in  razkrijejo skriti potenciali, ki zaradi takih ali drugačnih vzrokov prej niso bili dostopni. To nam spremeni življenje na bolje, ter nam omogoča biti in živeti v sedanjem trenutku.

Naša čustva in bolečine niso nepotrebna nadloga, ampak so tukaj, da nam predajo sporočilo in nas nečesa naučijo. Radi jih sicer delimo v pozitivna in negativna, a ta delitev ni najbolj smotrna, saj  nam negativna čustva služijo enako dobro kot pozitivna, ker prav tako signalizirajo naše občutke in odzive na okolico. Čustva so namreč kompas našega življenja.

S časoma sem izpopolnila svoje veščine za delo s podjetji in poslovneži katerim pomagam odkrivati potenciale za poslovni razvoj.

Nam želiš kaj sporočiti? 0
  Bodi prvi in podaj svoj komentar ter prejmi 3 žarke!

Pošlji sporočilo  |  Apolonia org

  Registrirani uporabniki s poslanim sporočilom prejmejo 10 žarkov. Registriraj ali prijavi se!
V kolikor znaki niso berljivi, klikni nanje za zamenjavo.
Nalagam...