15
avgust

Fun refleksoterapija tečaj :-)

Organizira: Ana Bergant
Kdaj: 15. avgusta ob 9:30 do
15. avgusta 2020 ob 15:00
Kje:
Prispevek:100€
Organizira:Ana Bergant
Kontakt:041 619 035

307 ogledov

“Stopala so ogledalo naše duše.”

Tako pravi Ana Korošec, priznana refleksoterapevtka, ki je avtorica knjige Zdravje iz stopal.

In res se na stopalih odraža stanje celotnega organizma, posameznih organov ter tudi čustvena in energetska stanja človeka.

Stopala so dostikrat prezrt, pozabljen del telesa, ki pa dejansko predstavlja vhod v človekove globine in premnoge aspekte njegovega bivanja.

Spodbudimo samozdravilne sposobnosti telesa!

Refleksoterapija temelji na spoznanju, da se vsak del telesa odziva na natančno določeno točko na stopalih. S pritiskanjem na te točke lahko sprostimo in uravnovesimo celotno telo. Tako spodbudimo samozdravilne sposobnosti telesa, ponovno se vzpostavita ravnovesje in harmonija v človeku.

Refleksoterapija združuje starodavna vzhodnjaška znanja ter moderne pristope zahodne medicine. Uporabljala so jo različna ljudstva po vsem svetu že pred več tisoč leti in s pridom jo uporabljamo tudi danes.

Tehnika je namenjena boljšemu počutju, sprostitvi, poglabljanju odnosa s samim seboj in preseganju čustvenih, energetskih ter drugih izzivov.

Poteka na več nivojih: telesnem, čustvenem, energetskem in duhovnem.

V masažo stopal se bomo poglobili intuitivno, raziskovali bomo refleksne cone in opazovali kako se počutimo ob dotiku določenega predela na stopalu.

Med tečajem bomo meditirali, se na ta način povezali s samim seboj in Vesoljem ter tako pripravljeni vstopili v "prostor" iz katerega bomo izvajali refleksoterapijo.

Pričeli bomo z masažo na svojih stopalih, na ta način se razvija ljubezen in skrb do samega sebe. Nato pa si bomo masažo še izmenjali.

Prejeli boste "zemljevid stopal", krajši priročnik in potrdilo o opravljenem tečaju.

Tečaj vodim Ana Bergant

Imam skorajda 20 let izkušenj z delom z ljudmi na področju različnih holističnih in energijskih tehnik, ki posameznika opolnomočijo. Nenehno pridobivam nova znanja od domačih in tujih učiteljev s področij osebnostne rasti, duhovnosti, Access Consciousness-a, čuječnosti/mindfulness-a in ostalih terapevtskih pristopov.

Redno izobraževanje, konstantno delo na sebi in lastna izkušnja okrevanja od destruktivnih vzorcev so me oblikovali v to, kar sem danes.

Sedaj z največjim veseljem posredujem učinkovite tehnike za več svobode in možnosti tudi drugim, saj obožujem delo z ljudmi, ki so predani napredku in preseganju samega sebe.
Z refleksno masažo stopal sem se srečala pri svojih 20.letih. Sprva sem se učila sama iz priročnika in takoj sem vedela, da je to stvar, ki se ji bom posvetila. Takrat sem prejela jasno zavedanje, da je terapevtsko delo z energijami moje poslanstvo v tem življenju.

Refleksoterapije sem se učila pri Darji Rogelja, prof. in priznani refleksoterapevtki Ani Korošec.
Največ znanja pa sem seveda pridobila z dolgoletnimi izkušnjami na stotinah stopal, ki sem jih zmasirala.

Toplo te vabim, da se mi pridružiš pri odkrivanju čudovitih svetov, ki se odstirajo ob masaži stopal!

Mnenja nekaterih mojih udeleženk

MNENJE Št. 1 :
"Refleksna masaža stopal.... Noro dobro.
Udeležila sem se delavnice in bila zelo navdušena. Ana se tako kot vedno posveti vsaki posebej in je odprta za vsa vprašanja. Preda ogromno znanja.
Na delavnico sem prišla z bolečinami v križu, na stopalu-v predelu ki ponazarja križ, sem imela zatečeno. Po delavnici je oteklina in bolečina spustila, telo je postalo lahkotno. Hvaležna za to izkušnjo."
Barbara

MNENJE Št. 2 :
Tečaja refleksne masaže stopal sva se udeležila skupaj z možem. Moram reči, da je bila to zelo dobra odločitev, nad tečajem sva bila oba zelo navdušena in pridobljeno znanje zdaj veselo uporabljava v praksi. Zagotovo se bova udeležila še kakšnega od Aninih tečajev.
Vanja

MNENJE ŠT. 3 :

"Na delavnici je bilo TOP in ponosna sem da sem prejela nekaj novega in predvsem uporabnega   Že pridno masiram ata, ker ga boli stopalo, tako da že vadim."
Ines

Če bi se želeli naučiti te enostavne, vendar zelo učinkovite tehnike, vabljeni, da se nam pridružite na tečaju!

Cena : 100 euro.

S seboj lahko pripeljete moža/ženo. Saj je zelo dobrodošlo imeti maserja kar doma. Če bi želela, lahko tečaj organiziram samo za vaju!

Pohitite s prijavo, saj je število mest omejeno!

Info in prijave : 041 619 035, anabergant15@gmail.com.

https://anabergant.com/

Priporočilo: hodite bosi, kjerkoli je to možno! Naj se vaša stopala ponovno povežejo z energijo Zemlje.

DOGODEK JE ŽE PRETEKEL!

ORGANIZATOR

Kaj če je zdaj čas, da odvijete darilo tega, kar resnično ste? In kaj če je vaša drugačnost točno tisto, kar je potrebno, da se zgodi globalna sprememba...


Dogodki organizatorja

Članki organizatorja »

Nalagam...