25
junij

Galaktični vikend intenziv z Mojstroma Budo in St. Germainom

Organizira: Svetla zvezdica si
Kdaj: 25. junija ob 17:00 do
26. junija 2021 ob 17:00
Kje: Preko spleta
Prispevek:
Organizira:Svetla zvezdica si
Kontakt:serepenthine@gmail.com

32 ogledov

Galaktični vikend intenziv  z Gautamo Budo in St. Germainom 25. in 26.6. 

 

 

 

Lepo vabljeni na izjemno zdravilen in pomirjujoč Galaktični vikend intenziv, tokrat z Guatamo Budo in St. Germainom.


"Pozorno poslušaj," govori Buda tvojemu srcu, "ker ti bom povedal, kako postati Buda prav tam, kjer si."

"Buda", odmeva v tvojem srcu.

Mir. Bistrina uma. Nežna tišina. Od kod prihaja vse to?

Buda je tukaj in zdaj. On je vedno prisoten. Govori predanim dušam onkraj časa in prostora, pa naj bo to v starodavni Indiji ali pa v današnjem sodobnem svetu.

"Kako lahko jaz postanem Buda?", vprašaš. "Mislil sem, da obstaja samo en Buda"

"Obstaja mnogo, mnogo Bud", odgovori Gautama. "Vedi, da jih je toliko kot je zvezd na nebu sredi poletne noči".

Tudi ti lahko postaneš Buda, ker je samo bistvo Bude v tvojem srcu. To je Budova narava, zmožnost postati Buda. Vse Življenje ima to Budovo bistvo v sebi.To je seme. Lahko ga nguješ in opazuješ, kako raste. Lahko pa ga tudi pustiš spečega. Bolj kot kdarkoli prej morajo vsi, ki jim je namenjeno postati Buda., spoznati svojo Budovo naravo in izpolniti svoj notranji klic. Od tega je odvisno preživetje matere Zemlje in vsega čutečega Življenja na njej.

Nauki Guatama Bude iz knjige Mojstri in sedem žarkov.


V tem času v katerem se nahajamo in v času, ki prihaja, bo še kako pomembno, da se še bolj kot do sedaj naučimo, kako vzpostaviti in ohraniti svoj notranji mir, tišino in mirno pluti skozi nevihto, ki se dogaja okrog nas. Mojster Buda nas bo skozi kanalizirana sporočila in meditacije naučil, kako ohraniti svoj notranji mir in doseči tišino in bistrino uma, ne glede na vse, kar se dogaja okrog nas. Naučil nas bo biti Mir in Tišina kjerkoli se nahajamo. 


 

St. Germain nas bo s svojo značilno duhovitostjo in istočasno strogostjo vodil skozi spoznavanje energij Nove dobe, ki so popolnoma drugačne od energij, ki smo jih bili navajeni do sedaj. Mati Zemlja se skupaj z nami podaja v neverjetni preskok v evoluciji in na nas je, da spoznamo in se naučimo uporabljati energije Nov dobe v katero pravkar prehajamo, hoteli ali ne.

Zemlja zelo pospešuje svoj vibracije, saj se bo v Novi dobi dvignila v Višje območje in izžarevala vse več duhovne svetlobe. Skupaj z njo se bližamo Velikemu središčnemu soncu, ki je izvor vseh univerzumom, sončnih sistemov in sonc. Zato bomo na delavnici intenzivno delali tudi s to energijo, z energijo Kristusove Zavesti.

Delavnica bo kot vedno izredno zdravilna, transformativna in zelo intenzivna, zato je primerna le za tiste udeležence, ki si želijo resničnega napredka, zdravljenja in kvantnega preskoka v zavesti.


Cel čas delavnice bomo intenzivno delali z zlato rumenim in vijoličnim žarkom, žarkoma modrosti, razsvetljenja, Kristusove zavesti in Božanskega uma in preobrazbe.


Delavnica bo potekala 25.6.od 17h do 21h in 26.6.od 10h do 17h preko Zoom učilnice ali v živo v Ormožu, prispevek 144 eur, možnost plačila v dveh obrokih.

Prijave na serepenthine@gmail.com. 

Spletna stran: Serepenthine

 

 

 

 

DOGODEK JE ŽE PRETEKEL!

ORGANIZATOR

Svetla zvezdica si je učilnica življenja za novodobne otroke, ki jih imenujemo tudi mavrični, kristalni, zvezdni otroci in njihove starše, kjer se bodo naučili veščin ki so nujno...

  |  svetlazvezdica.si/

Nalagam...