10
april

Green Tara Seichim (Reiki)

Organizira: Anita Gomezel
Kdaj: 10. aprila ob 15:00 do
10. aprila 2021 ob 19:00
Kje:
Prispevek:140 eur
Organizira:Anita Gomezel
Kontakt:anita@osebni-razvoj.si, 031 870 474

28 ogledov

Green Tara je »buddha v ženski obliki«. Je budističa boginja, ki se je zaobljubila, da bo pomagala vsem živim bitjem do popolne osvoboditve kar najhitreje kot je za to bitje mogoče.

Pravijo ji tudi »Mati vseh bud«, ker predstavlja Modrost iz katere se rodijo vse bude. Ta Modrost je tudi podstav za srečo in izpolnjenost po kateri hrepenijo živa bitja. Da bi jih pripeljala do nje in čimbolj pomagala vsem, se Zelena Tara manifestira v različne aspekte, nekatere zelo mirne, druge burne, ki predstavljajo 21 njenih emanacij različnih barv.

Stik z njo poglablja in razvija Sočutje in s tem daje ogenj Modrosti, saj gresta z roko v roki. »Odpira srce« in odstranjuje ovire, ki ga zapirajo, pomaga presegati stare okove in stopati po svoji poti hitreje, prinašati jasnost in poglabljati Zavedanje do najgloblje točke, ki jo je mogoče doseči- nedualno stanje (ne ločenost in hkrati ni enost). Green Tara je namreč svobodna tudi jaza, zato nam pomaga hitreje presegati navezanosti.


Ta sistem Reikija in stik z Zeleno Taro priporočam vsem, ki si želijo sprememb, a se vrtijo v krogih, ki si želijo podpore na svoji poti brez odvečne drame. Meni že odkar imam bolj »resen« stik z njo (od novembra lani) pomaga spreminjati življenje. Ni besed, ki bi lahko opisale kaj »čutim« do Nje.Na krajšem tečaju bomo:

spoznali Taro in njene emanacije
spoznali mantro za povezavo in delo z Njo
spoznali tri Njene simbole
bili inicirani v Green Tara Reiki (in s tem pridobili globlji stik z Njo)
spoznali iniciacijo in samoiniciajo v sistem
spoznali prakse, ki krepijo stik z Njo in njenimi kvalitetami.


Tečaj traja cca 3-4 ure in enako vsebuje bogat priročnik v slovenskem jeziku ter potrdilo o opravljeni iniciaciji.

Čeprav je sistem in Zelena Tara zelo močna, je edini pogoj za iniciacijo vanjo opravljen najmanj Usui Reiki mojstrske stopnje, to pa zato, ker bo Tara sama poskrbela, da bo sledila vam na vaši poti najlažje kot le lahko.

Obstaja samo ena stopnja Green Tara Reikija in to je mojstrska stopnja. V Sloveniji še nisem zasledila tega sistema, zato si upam reči, da je nov.

Green Tara Seichim je trenutno razpisan za soboto 10.4.2020 v Mariboru (Center Bio Holistika, Pekrska ulica 33) od 15h do 19h.

Cena je 140 eur (vsi, ki ste pri meni opravljali katerikoli drugi tečaj, imate 10% popust. Cena s popustom 126 eur).

 

Reiki tečaj poučujem Anita Gomezel, Usui, Imara, Angel, Kundalini, Shamballa, Green Tara Reiki Mojstrica, univ.dipl.socialna pedagoginja, terapevtka transpersonalno kognitivne terapije (TCT), z 19  letno prakso Reikija in ostalih metod samorazvoja. Reiki tečaje vodim redno zadnjih 16 let in imam za sabo več kot 1800 iniciacij udeležencev različnih stopenj in stilov Reikija. Izkušnje z Green Taro sem leta 2019  poglabljala tudi v Nepalu v njenem templju.


Vabljen/a, če tako začutiš oz. če te povleče.

 

Anita

DOGODEK JE ŽE PRETEKEL!

ORGANIZATOR

Izobraževanje in svetovanje za osebno rast, ki temelji na znanjih humanistične, kognitivne in transpersonalne psihologije ter osebnih izkušnjah napredka na stvaren in prizemljen način.

  |  www.osebni-razvoj.si

Dogodki organizatorja

Članki organizatorja »

Teme:
Nalagam...