12
november

Imara reiki tečaj v Ljubljani

Organizira: Društvo Izvir
Kdaj: 12. novembra ob 17:00 do
12. novembra 2019 ob 20:00
Kje:
Prispevek:od 140€
Organizira:Društvo Izvir
Kontakt:zacutireiki@gmail.com, 041905704

25 ogledov

Imara reiki tečaj (mojstrska in učiteljska stopnja)

 

Imara reiki je čudovita nadgradnja reikija. Z njegovo pomočjo se dogaja proces, ki sproži samozdravljenje telesa. Pa naj bo na fizičnem, mentalnem, astralnem, duhovnem telesu. Reiki mojstri (ice), občutili boste moč njegovega delovanja in tudi mantre, ki je v primerjavi z Usui Reikijem 3. stopnje vsaj 5x močnejša. Izkusili boste enostavno je delo tudi na daljavo, celo delo na daljavo na skupini ljudi, naučili se boste poenostavljene iniciacije, prav tako velja, če iniciirate skupine ljudi, enostavno pošiljanje energije skupinam ljudi. Ne uporablja simbolov. Njegova prednost je preprostost za uporabo in edinstvena moč. Zaradi njegove moči lahko v krajšem času naredite več, rezultati so vidni hitreje.

Torej močnejši naprednejši reiki, zato se skrajša se čas terapij, učinki so vidni hitreje. Njegovo delovanje je usmerjeno tako v zavedno kot tudi nezavedno, razrešuje tudi težave prejšnjih življenjtravme in vzorce globoko v podzavesti, zelo odprti doživijo vizijo duhovnih vodnikov / angelov, poveča se jasnovidnost, jasnoslišnost, jasnočutnost in jasnovednost.

 

Deluje na fizične, psihične, čustvene in duhovne težave in odpravlja tudi vzroke zanje.

Imara Reiki ima samo eno stopnjo, ki je hkrati mojstrska in učiteljska stopnja. Po udeležbi te stopnje dobite certifikat, ste Imara reiki mojster/ica lahko uporabljate reiki in tudi poučujete imara reiki.

Tečaj obsega:

  • Kaj je Imara reiki, delovanje
  • povezava z imara reiki kanalom
  • Uporaba imara reiki na sebi
  • uporaba imara reiki drugih ter zdravljenje na daljavo
  • Postopek iniciranja v Imara Reiki v živo in na daljavo
  • reiki in živali, reiki in rastline
  • Iniciacija v Imara reiki
  • Poučevanje drugih v Imara reiki
  • teoretično in praktično
  • individualno preverjanje čaker in napotek, kje so blokade in kaj je tvoj naslednji korak

Pogoj za udeležbo je opravljena Usui3 reiki stopnja, torej reiki mojstrska stopnja (opravljena kjerkoli in kadarkoli). Še niste Usui reiki mojster/ica - pišite mi! Možne so Imara reiki iniciacije v živo in tudi na daljavo (popust) - pišite mi zacutireiki@gmail.com. 

 

Vsak udeleženec prejme diplomo za mojstra/ico Imara reikija ter priročnik. 

V ceno je vključeno: znanje, iniciacija, mentorstvo, certifikat, priročnik. S to stopnjo imate možnost nadaljevanja na kompleksejših reiki stopnjah. 

Tečaj vodim Polonca, Usui, Imara, Kundalini mojstrica in učiteljica. Prijave za INDIVIDUALNO izvedbo tečaja zbiram vseskozi. Tudi po tečaju ostajam vaša mentorica. Naroči imara iniciacijo na daljavo na zacutireiki@gmail.com. Več: http://www.zacutireiki.com/usui-reiki-tecaji-v-ljubljani/imara-reiki-tecaj/

 

Osnovni podatki o tečaju

Kraj izvajanja: Parmova 41, 1000 Ljubljana. Brezplačno parkiranje tik pred vhodom.

Za koga? Za vsaj Usui3 reiki mojstre/ice ali ponovne iniciacije. Še nimate Usui3 stopnje? Pišite mi zacutireiki@gmail.com. Na tečaj se lahko prijavite četudi ste prejšnje stopnje opravljali drugje.

Kdaj? torek, 12.11.19 od 17h-20h (oz. dlje ob polni skupini). Za iniciacijo na daljavo mi pišite!
(*termini se ažurirajo sproti. Možni tedenski dodatni termini.) Ste zamudili? Pokličite me ali bodite na tekočem - povezava.

Rok prijave (do) 3 dni pred izvedbo tečaja oz. čimprej do zapolnitve skupine. Če to prebirate tik pred izvedbo tečaja, prosim za klic na 041-905-704. Pridružite se nam lahko, če je v skupini še kaj prostora.

 

Prijava na tečaj: na tej povezavi, 041 905 704 ali zacutireiki@gmail.com. Prijavo preko spodnje prijavnice ne bomo upoštevali.

Cena tečaja
Redna cena (približno 4h ob polni skupini) trajajočega reiki tečaja je 160€, za iniciacije na daljavo 140€. Popust samo še do konca meseca.

V ceno vključeno, razlaga, skripta, certifikat, teoretični in praktični del, vadite lahko kolikor časa želite.

♥ možnost izbire termina (tudi dopoldne), ure in individualnega poučevanja. Za posvetitve na daljavo mi pišite na zacutireiki@gmail.com!

Lahko pridete sami ali v družbi. Zaradi prostorskih kapacitet, prosim za prijavo vsakega udeleženca.

Pogoj za udeležbo: najmanj Usui3 reiki stopnja, torej reiki mojstrska, opravljena kjerkoli in kadarkoli ali re-iniciacije

Učiteljica: Polonca Čuda (Usui, Angel, Imara, Kundalini mojstrica in učiteljica)Več…

Vrsto let poučujem reiki začetnike, mojstre in učitelje. Reiki dopolnjujem z znanji karmične diagnostike šole, z znanji radiastezije, kromoterapije oz zdravljenja z barvami in vplivom barv na počutje, integralne bioorgonimije in zeliščarstva. Ukvarjam se z eko pridelovanjem domačih zdravilnih zelišč.

Veliko primerov iz lastne prakse, tudi kar se tiče očiščenje telesa z naravnimi pripravki, vplivom zelišč na biopolje človeka. Reiki tečaji so več kot teorija, učimo se čutenja, poslušanja telesa, povezovanja in pretoka energije.

Svoja znanja redno izpopolnjujem na delavnicah in šole v programu šole za bioterapevte (Neli Rep, Marjan Ogorevc, Tina Ogorevc, dr. Milena Plut in drugih učiteljev). Sem pomočnica svetovnega zdravilca Braca, in sem prostovoljka v različnih društvih za osebno in duhovno rast, kjer rada pomagam in svojo energijo izžarevam med prisotne. Izdelovalka Bachovih cvetnih esenc, ki odblokirajo vsa negativna čustvena stanja, pridelovalka ekoloških zelišč, začimb in zelenjave.

Obvezna oprema: odprto srce, udobna oblačila, plastenka vode, če boste lačni, lahko vzamete prigrizek

Povezava na spletno stran www.zacutireiki.com (končnica COM)


Potrebujete kvalitetna domača zelišča, začimbe, zelenjavo, sadike? Brez kemije! Z vami že več kot 70 let! Več www.trnovskazelisca.si

DOGODEK JE ŽE PRETEKEL!

Nalagam...