20
junij

IMARA reiki tečaj (za Reiki mojstre)

Organizira: Anita Gomezel
Kdaj: 20. junija ob 18:00 do
20. junija 2019 ob 21:00
Kje:
Prispevek:140 eur
Organizira:Anita Gomezel
Kontakt:anita@osebni-razvoj.si, 031 870 474

26 ogledov

Imara Reiki je sistem Reikija, ki sta ga zasnovala brata Wendel in preprosto pomeni VEČ ENERGIJE (Imara= več). Sistem je zaradi intenzivnosti energije primeren kot nadgradnja Usui Reikija in tako za tiste, ki že imajo opravljeno 3. stopnjo.

Pri Imara Reikiju prevajamo enako energijo kot pri Usui sistemu, ker je Univerzalna Življenjska energija samo ena, vendar počnemo to na način, ki je naprednejši in opušča simbole, prošnje in komplikacije Usui Reikija, ter se osredotoča na bistvo. Na energijo se odpremo samo preko ene mantre, vse ostalo je stvar namena, ki ga imamo. Reiki vedno sledi našemu namenu (moči volji), tudi pri Usui sistemu, le da je tam še precej strukture, ker se preko njega šele začnemo spoznavati z Reikijem kot takim, Imara (in tudi drugi sistemi učinkovitejše uporabe energije, kot npr. Kundalini, Shambala Reiki itd.) pa strukturo opušča in se fokusira na energijo samo ter odprtost.


Imara Reiki energija se vrtinči in je v primerjavi z Usui Reikijem 3. stopnje vsaj 4-5x močnejša, kar pomeni, da so učinki opazni hitreje, doseže tudi globlje vzroke težav in je tako ozdravitev mogoča na globljem nivoju, skrajša čas dela z Reikijem.


Imara Reiki ima samo eno stopnjo (Mojstrsko stopnjo) in ni usmerjen na naša telesa ločeno (npr. bolj na fizično telo ali bolj na astralno, mentalno, duhovno kot pri Usui sistemu kjer vsaka stopnja pokriva določeno telo) temveč doseže ena stopnja vsa telesa. Ko ga praktikant tako enkrat obvlada, ga lahko prenaša tudi naprej.

V glavnih točkah Imara Reiki tečaja bomo spoznali:

- kaj sploh Imara Reiki je, odkod izvira
- kako deluje (potrebno mantro in način)
- kako ga izvajamo
- Imara seanse
- poenostavljene tehnike polaganja rok
- poenostavljeno delo z Imara energijo na daljavo
- postopek iniciranja v Imara Reiki

 

OSEBNO PRIČEVANJE ene izmed Reikistk, iniciranih na daljavo v Imara Reiki:

"V dobrem letu sem postala Usui reiki mojstrica. Delo me je pripeljalo do želje po še več... odločila sem se za Imara Reiki.
Z Anito, sva se dogovorili za inciacijo na daljavo. Poslala mi je skripto, ki sem jo večkrat prebrala. Ob dogovorjeni uri me je poklicala, če imam še kakšno vprašanje. Nato sva prekinili in se dogovorili, da se slišiva po končani inciaciji.
Udobno sem se namestila in se skušala sprostiti. Po glavi so mi švigale misli, da zopet ne bo posebnega občutka. Takrat se je pričelo... Prav čutila sem, kot da mi nekdo »odpira« glavo, nato pa vročino (kot da bi me nekdo zalil z zelo toplo vodo). Toplota se je širila proti očem. Ob tem so se mi ulile solze. Toplota se je širila po hrbtenici navzdil v obliki vrtinca. Po trebuhu mi je »vrelo«, nato pa je stekla vsa energija v levo nogo( verjetno zaradi bolečine, ki je že nekaj dni sevala iz hrbtenice po nogi). Ko sem »prišla k sebi« se mi je vrtelo...
Občutek ob ugotovitvi, da se mi je tokrat res »dogajalo« je bil neverjeten. Zelo zanimivo mi je bilo, ko je mojstrica omenila, da je imela občutek, da sem omotična. Točno tako je tudi bilo.
Moji občutki po inciaciji: Nasmeh do ušes in polna energije ter hvaležnosti da mi je na pot prišel reiki, ter z njim Anita. :)"

 

Čeprav občasno izvajam Imara Reiki iniciacije tudi v živo, le te večinoma potekajo na daljavo. 

Potek: pošljem priročnik v slovenščini, katerega preberete, se slišimo za vsa morebitna vprašanja, izvedemo iniciacijo, znanje prenašate v prakso, ob čemer se lahko z vprašanji javite tudi še po izvedeni iniacijami. Po pošti zatem prejmete certifikat o opravljeni iniciaciji.

 Tokrat pa poteka srečanje z iniciacijo tudi v živo v Ljubljani, 20.6 od 18-21h.

Cena tečaja je 140 eur. Vsi, ki so pri meni že opravljali kakršen koli drug tečaj imajo na ta tečaj 20% popust.


Po zaključenem tečaju ali iniciaciji na daljavo prejmete tudi cerifikat o opravljenem tečaju za Imara Reiki Mojstra in lahko Imara Reiki predajate naprej.


Za morebitna vprašanja in druge informacije, ki se velikokrat rodijo šele po izvajanju doma, pa sem tečajnikom vedno dosegljiva tudi po tečaju.Reiki tečaje poučujem Anita Gomezel, Usui, Imara, Angel, Kundalini in Shamballa Reiki Mojstrica, univ.dipl.socialna pedagoginja, terapevtka transpersonlano kognitivne terapije, s 16 letno prakso Reikija in ostalih metod samorazvoja (Intenziv Razsvetljenja, Šamanske delavnice, Kriya joga, izobraževanje nenasilne komunikacije itd). Reiki redno poučujem zadnjih 13 let.
Anita

 

 www.reiki-tecaji.si

www.osebni-razvoj.si

DOGODEK JE ŽE PRETEKEL!

ORGANIZATOR

Izobraževanje in svetovanje za osebno rast, ki temelji na znanjih humanistične, kognitivne in transpersonalne psihologije ter osebnih izkušnjah napredka na stvaren in prizemljen način.

  |  www.osebni-razvoj.si

Teme:
Nalagam...