12
julij

Inicializacija in aktivacija humanoidnega organa telesni proces

Organizira: Žarek sreče
Kdaj: 12. julij ob 18:00 do
12. julij 2024 ob 21:00
Kje:
Prispevek:100 €
Organizira:Žarek sreče
Kontakt:Maša Plaznik, 041 905 740 ali info@zareksrece.si

99 ogledov
  • Ste spraševali po Accessovem telesnem procesu, ki bo v vašem telesu podprl vaše humanoidno utelešenje?
  • Se sprašujete o tem, ali je možno v telesu ustvariti energijske organe, ki vas bodo podprli pri vaših kreacijah?
  • Ali je telesni proces Access consciousnessa za inicializacijo in aktivacijo humanoidnega organa to, po čemer sprašujete?
  • Imaš zavedanje, da v tvojem telesu obstaja skriti organ, ki lahko popolnoma spremeni tvoje utelešenje?
  • Kaj če lahko aktiviraš humanoidne organe, ki bodo tvoje telo in tebe podprli v vseh energijskih sposobnostih, ki jih imaš?

 

V kolilkor ste se počutili lahkotni ob tem ali ste imeli zavedanje, da je to to, potem vas vabimo, da se nam pridružite na delavnici.

Naše telo ima sposobnosti, ki mu jih ne priznavamo. Že kot majhni otroci smo ga zaklenili, da nečesa ne zna ali ne zmore. Telo smo ustvarjali v omejeni obliki z omejenimi sposobnostmi, saj bi bilo preveč nenavadno in nenormalno, da bi lahko telo obnovilo samo sebe v rekordnem času.

Kaj če lahko ponovno spomnite vaše telo, česa je sposobno in kaj vse zmore?


Telesni proces od Access Consciousness® je popolnoma sproščujoč in čisto naraven proces, kjer s polaganjem rok na telo aktiviramo energije, ki telesu omogočijo, da se telo odklene, sprosti in aktivira tiste energije, ki so del procesa, ki se ga na delavnici naučite. Obstaja okoli 70 telesnih procesov, ki podpirajo telo na vseh možnih področjih.

Tehnika je zelo preprosta, vsaj se jo lahko nauči.


PREDZNANJE NI POTREBNO

Pridobljeno znanje je vaše za vse življenje. Enkratna udeležba na delavnici je dovolj, da lahko sami na sebi ali drugih izvajate tretmane po potrebi. Tehnika omogoča hitre in učinkovite rezultate, če jo na telesu dovolj krat zaženete.

Na delavnici se boste naučili, kako s polaganjem rok aktivirate v telesu proces Access conscioussnessa Inicializacija in aktivacija humanoidnega organa.


Med delavnico boste enkrat prejeli in enkrat podarili accessov telesni proces.

Po končani delavnici dobite potrdilo, da ste certificirani praktik in lahko samostojno izvajate proces na sebi in drugih ljudeh ali živalih. Proces lahko izvajate tudi proti plačilu in ga uvrstite med svoje storitve pri delu s strankami.


Delavnico vodi 

 
MAŠA PLAZNIK, Access certificiran facilitator (CF), Bodi ti certificiran facilitator (BYCF), certificirani Access Bars® facilitator (BF), Access Body® proces facilitator (BPF), Access energijski facelift® facilitator (AFF), praktik SOP, CFMW, ki ima opravljenih tudi veliko naprednih seminarjev  v okviru Access consciousness®.

Cena delavnice: 100 €

Otroci do 15. leta: brezplačno v spremstvu odrasle osebe, ki se udeleži delavnice (navedite ob prijavi, če pride z vami še otrok). Otroci od 15. – 18. leta in vsi, ki delavnico ponavljate: polovična cena.

Trajanje: 3 ure

 

MNENJA STRANK

Spoznavanje aaccess-ovih procesov z Mašo Plaznik je enkratno doživetje, polno pozitivne energije in prijetnih vibracij.

 


Počasi mi spreminjajo življenje v prijetnejše in polno novih možnosti.
Ta ENERGIJA je neskončna.

 

 

Marija Jurkota

 

https://www.zareksrece.si/si/dogodki/humanoidni-organ

 

DOGODEK JE ŽE PRETEKEL!

ORGANIZATOR

V Žarku sreče ljudem pomagamo odpraviti svoje težave in da dosežejo uspehe na področjih kot so zdravje, psihološko stanje, delo, ljubezen, medosebni odnosi, družina, izobraževanje… in še mnogo...

  |  www.zareksrece.si

Nalagam...