23
maj

Intenziv samospoznanja- gnoze

Organizira: Nova Alkimija
Kdaj: 23. maja ob 10:00 do
23. maja 2020 ob 20:00
Kje:
Prispevek:60€
Organizira:Nova Alkimija
Kontakt:051/783-072 , grega.gregorec@gmail.com

10 ogledov

Kakšna je v resnici naša realnost, izven naših prepričanj, misli, uma, brez naučenih percepcij? Kaj je življenje? Kdo sem jaz?

Ste prebirali ali poslušali zgodbe drugih ljudi o duhovni prebuditvi in bi radi sami to doživeli? Če je temu tako vas vabimo na Intenziv samospoznanja.

Intenziv samospoznanja ni seminar ali tečaj, temveč je proces, metoda, ki človeka pripelje do neposredne izkušnje doživetja samega sebe, ki je edina prava izkušnja resnice.

Spoznanje sebe na najgloblji ravni, je spoznanje vseprisotnosti in čiste zavesti. To je skrivnost Gnoze, in tudi končni cilj Intenziva samospoznanja.

Globoko občutena, empatična interakcija z drugo osebo je zdravljenje odnosa do sebe in odnosa do druge osebe. Ob brezpogojni prisotnosti, ki nas ne ocenjuje ali presoja, se tudi sami odpiramo do drugih in do sebe. 

Cilj, ki ga ima Intenziv je odgovor na vprašanje: Kdo sem jaz? Kaj je življenje? Kaj je drugo človeško bitje? Naše »osebnosti« nikoli ne moremo dovolj nahraniti ali jo izboljšati, da bi našli mir. Šele ko izgubimo to iluzijo sebe, se razkrije celota, čista zavest, bog, praznina ali polnost – kakor je komu ljubši izraz. Postanemo dom, ki ga pravzaprav nikoli nismo zapustili, le zavedali se nismo tega. To zavedanje naredi bistveno razliko v dojemanju.

Izkušnja Intenziva nam daje:  

- samospoznanje in razumevanje bistva življenja
- pristnejši občutek poslanstva in življenjskega smisla
- večje zmožnosti globlje povezave z drugimi ljudmi - družino, partnerjem, prijatelji...
- olajša zmožnost oprostiti sebi in drugim
- moč preseči strahove in probleme
- brezpogojno ljubezen, popolno sprejemanje sebe in drugih
- mir in tišino uma 
- veselje, občutek sreče brez razloga...

 

Posamezniki, ki so spoznali samega sebe veliko hitreje napredujejo v svojem življenju na vseh področjih.

Intenziv samospoznanja je skrajšana verzija originalnega Intenziva Razsvetljenja avtorja Charlesa Bernerja. Največja sprememba je v temu, da so koani bolj prilagojeni energiji in zavesti samo skupine in se med Intenzivom spreminjajo.

Vsak Intenziv je po svoji naravi edinstven, enkraten in neponovljiv. Sama atmosfera in energija Intenziva posameznika vodi do sebe, ne glede na to, kaj doživlja. Podpora vodje Intenziva in delo na sebi pomaga razstopiti lastno nevednost in ujetost v delovanje pogojenega uma. Tišina, odsotnost misli in občutek globoke izpopolnjenosti in nepogojenosti, omogočata uvid v lastno brezčasje svoje resnične narave.

Intenziv omogoča direktno izkušnjo resnice. V nekem trenutku Intenziva Gnoze se mentalni in čustveni elementi našega uma spraznijo. In v tem stanju je možno doseči direktno izkušnjo resnice in doživeti svojo resnično naravo, ki je edini resnični in trajni vir sreče.

Intenziv je ena od najhitrejših metod s katero lahko v kratkem času spoznamo svojo resnično naravo, ki ni pogojena, ki ni opisljiva...ki samo je. Čista zavest, brez objekta in subjekta.

Intenziv samospoznanja bo vodil Grega Gregorec, ki se je svojega prvega Intenziva Razsvetljenja udeležil leta 1991. Nekaj časa je tudi prebival v ašramu Ramane Maharshija, enega od največjih modrecev prejšnjega tisočletja. Tam se je pobliže spoznal in prakticiral tehniko samospraševanja, ki jo bomo prakticirali tudi na Intenzivu.

V okviru Intenziva se bo izvajala tudi Kvantna Transmisija - energijski prenos čiste Zavesti, ki bo še dodatno aktivirala in poglobila proces samospoznavanja.
Intentiv je namenjen vsem iskalcem resnice, ki želijo spoznati svojo lastno nepogojeno naravo in so pripravljeni na to potovanje. Namenjen je tudi posameznikom, ki so se že udeležili Intenziva in si želijo svojo izkušnjo še poglobiti.

Več o konceptu,ciljih, načinu dela in zgodovini Intenziva Razsvetljenja si lahko preberete na 

https://www.slohipnoterapija.org/intenziv-razsvetljenja

 

Kraj: Ljubljana, Kersnikova 5a ( zavod Gnozen, več tukaj )

Datum: sobota 23.5.2020 od 10:00 do 20:00 ure

Cena Intenziva: 60 evrov 

Intenziv bo vodil Grega Gregorec.

Prijave sprejemamo do zasedbe mest.

Prijave in informacije:  051/ 783- 072 ali po e-pošti: grega.gregorec@gmail.com

 

 

ORGANIZATOR

Celostna terapija in metode samorazvoja: Hipnoza, hipnoterapija, samohipnoza, kvantna transmisija, slikanje avre/aure, zen psihoterapija, duhovna tehnologija- Slavinski, PEAT, DP4, Intenziv Gnoze , bioterapija, meditacije, delavnice in seminarji.

  |  www.slohipnoterapija.org/

  Registrirani uporabniki s prijavo na dogodek prejmejo 10 žarkov. Registriraj ali prijavi se!
Nalagam...