Šola Integralne hipnoze in celostne terapije

Ponudnik: Nova Alkimija
779 ogledov

Šola Integralne hipnoze in celostne terapije je multidimenzionalni terapevtski program osebne rasti, ki pomaga posamezniku pridobiti vse potrebno znanje in razumevanje dinamičnih procesov, ki se dogajajo in pojavljajo znotraj samega terapevtskega procesa. Program je po svoji osnovi edinstven na tem področju, saj vključuje izjemen širok nabor potrebnega znanja, tako teoretičnega in praktičnega. Program je zastavljen široko, saj posameznik pridobi in obogati svoje znanje na različnih področjih, ki so potrebni pri dinamični in uravnoteženi osebnostni rasti in samorazvoju ali pri uspešnem terapevtskem delu.

Za uspešno delo ponavadi ni dovolj samo praktično poznavanje same hipnoze, temveč so v program vključene tudi druge metode in pristopi, ki dopolnjujejo celostni pristop k posamezniku ( PEAT, DP4, delo s simboli, kvantna transmisija, energetska in kvantna psihologija, alternativna psihoterapija...). Širok nabor potrebnega znanja je potreben in zelo koristen pri samorazvoju, samopomoči in seveda tudi v samem praktičnem terapevtskem delu.

Komu je program namenjen?

Program je namenjen posameznikom, ki si želijo izboljšati kvaliteto svojega življenja in se ukvarjajo ali se začenjajo zanimati za osebnostni razvoj in za delo na sebi. Doseženo znanje učinkovito pomaga v procesu lastne samopomoči in samozdravljenja. Program je prav tako namenjen tudi posameznikom, ki že izvajajo različne terapevtske procese, oziroma bodočim terapevtom, ki želijo obogatiti in učinkovito nadgraditi svoje znanje. Vsak udeleženec pridobi teoretično in praktično znanje o različnih učinkovitih sistemih in pristopih, ki vodijo v celovitost, spontanost in samozavedanje.

Poudarek samega izobraževanja je praksa in praktično delo, ki sestavlja več kot 80% samega programa.

Velika prednost samega izobraževalnega programa je možnost individualnega pristopa in poglobljenega individualnega učenja.

S tem se program dodatno prilagodi posamezniku in njegovemu predhodnemu znanju in razumevanju sebe in sveta v katerem prebiva. Samo učenje je dinamično, saj spodbuja stik s samim seboj in delom na preseganju notranjih omejitev in prepričanj, ki jih večina posameznikov vsekakor ima. Gre za notranji proces, ki privede do načina dela, ki je prilagojen posamezniku in pelje do pravega razumevanja širine terapevtskega procesa. Sam se držim aksioma »drugim lahko pomagaš samo toliko, kot si sam naredil na sebi«. Samo šolanje je v bistvu stik s seboj in pot k notranjemu ravnovesju in harmoniji, kar privede do razumevanja življenja, samega sebe in svoje vloge v vsemu temu.

Šola Integralne hipnoze in hipnoterapije se izvaja v manjši skupini ( do 4 posamezniki) ali individualno.

Na ta način je omogočen individualni praktični pristop, kar manjka v večini tovrstnih izobraževanjih. Večina takih izobraževanj je usmerjena v kvantiteto ( čim večjo število slušateljev) večinoma zaradi komercialnih namenov, pozablja pa se na samo kvaliteto ( kar je osnova tega izobraževanja). Omejitev takih izobraževanj se kaže ravno v pomanjkanju prakse in s tem tudi globine samega terapevtskega procesa.

Program izobraževanja je zasnovan zelo odprto in je prilagojen posamezniku ali skupini. Učenje hipnoze in ostalih metod je izrazito usmerjeno v prakso in praktično delo, osvobojeno nepotrebnega balasta. Po potrebi se programu dodajajo tudi različne druge vsebine, ki zaokrožujejo celostni in integralni pristop.

Kdo izvaja program?

Šolo integralne hipnoze in celostne terapije vodi in izvaja Grega Gregorec, ki se z različnim terapevtskim delom ukvarja od leta 1990.

Vsebina programa:

INTEGRALNA HIPNOZA in HIPNOTERAPIJA

-hipnoza ( pomen, zgodovina in teorija)
-kako praktično uporabiti hipnozo za samorazvoj in za pomoč drugim
-različne vrste hipnotičnih indukcij in hipnotični testi
-možganska valovanja
-kako hipnozo in hipnoterapijo prilagoditi klientu
-»branje« informacij o potrebah klienta
-kako spoznati pravo ozadje problema in ne delati simptomatsko
-kako doseči optimalen učinek
-hipnoza in zdravljenje
-hipnoza in odvisnosti
-hipnoza in fobije
-hipnoza in globoka sproščenost
-sestavljanje primerne hipnotične indukcije
-sugestibilnost in testi
-samohipnoza
-hipnokineziologija
-hitro učenje in delo s sugestijami v spanju
-hipnoza in meditacija
-hipnotična bilateralna stimulacija- EMDR
-hipnoza in celostni pristop

 

Spiritualna tehnologija (PEAT in DP4 metoda)

Naučimo se praktičnega dela s PEAT in DP4 metodo. PEAT ( primordialna energetska aktivacija in transcendenca ) doda terapevtskemu znanju višjo dodano vrednost, saj ga lahko čudovito kombinirate z različnimi metodami in pristopi. Nekateri ljudje niso preveč dovzetni za samo hipnozo in v tem primeru se jim učinkovito pomaga s Peat in DP4 metodo. Na ta način naučeno znanje hipnoze dobi pravo veljavo.

Več oPEAT in DP4  

TRANSCENDENT

Naučimo se učinkovitega dela s simboli in ostalimi metodami, ki dopolnjujejo celostni pristop. Simbole lahko učinkovito uporabljamo v terapevtskem procesu. Znotraj sistema TRANSCENDENT se naučimo nekaj izjemno uporabnih in učinkovitih metod, ki dodatno pomagajo obogatiti terapevtsko znanje.

Več o TRANSCENDENTU najdete TUKAJ

KVANTNA TRANSMISIJA

Kvantna Transmisija je celostni energetski prenos, ki pomaga pri dvigu zavesti in v posamezniku prebuja harmonijo in ravnovesje. Transmisija se istočasno odvija na fizični, čustveni, mentalni, psihološki in duhovni ravni in je kot samo terapevtsko orodje nadgradnja različnih pristopov in metod, ki so bili uporabljeni v samem terapevtskem delu. Transmisija kot sama metoda ni učenje kako kaj dobro narediti ali zdraviti, temveč gre v svojem delovanju do samega jedra, bistva, ki ga nobena metoda ali učenje kot tako, na nek način ne more zajeti. Transmisija gre onkraj našega pogojenega uma, naših pogojenih predstav in identifikacij in pelje človeka v brezčasje, enost. Pelje nas onkraj vseh dvojnosti do svojega izvora, svojega sebstva.

Kvantna transmisija je nastala kot preblisk in uvid. Izvajanje transmisije pomaga vam in vašemu klientu problem videti z druge perspektive: »Na nižjih nivojih zavesti so problemi in ni rešitev...na višjih nivojih zavesti ( katere omogoča kvantna transmisija) ni problemov....«

Več o Kvantni Transmisiji najdete TUKAJ

TERAPIJA KOT CELOTA

združitev vsega naučenega v celoto, katera osnova je harmoničen posameznik, ki razume sebe, druge ljudi in svet okoli sebe.

Šola Integralne hipnoze in celostne terapije se izvaja v manjši skupini ( do 4 posamezniki) ali individualno. Program je na ta način prilagojen tempu skupine ali posameznika.

Za vse ostale informacije in za prijavo me lahko kontaktirate.

Kontakt: 051/783-072, grega.gregorec@gmail.com

"Nekako sem sama začutila, da bi bilo to šolanje mogoče primerno zame. Ne toliko v smeri terapevtskega dela, temveč bolj za svojo rast in razvoj. Všeč mi je bilo to, da učenje poteka individualno in da se Grega resnično potrudi predstaviti stvari čim bolj jasno. Predvsem pa, da je veliko prakse. Vse različne tehnike je »preizkusil« na meni, tako, da to ni bilo samo učenje, temveč terapevtsko poglobljena duhovnost v najčistejši možni obliki. Vsa srečanja so bila prilagojena meni, čeprav sem po naravi zahtevna oseba, me je način dela prepričal. Veliko balasta je skozi najina srečanja odpadalo, med srečanji sem to znanje na sebi koristno uporabljala. Svoji hčerki in sinu sem z naučenim veliko pomagala, ne morem verjeti...nimata več strahov kot sta jih imela prej. Še mož, ki je po naravi močan skeptik je občutil spremembo in je delovalo. Ves čas med šolanjem in med srečanji me je Grega vodil in odgovarjal na vsa vprašanja. Po koncu šolanja sem imela globok občutek izpolnitve, vse se je nekako umirilo in je prišlo na svoje mesto. Na koncu lahko rečem samo to, toplo priporočam. Zaradi vsega v paketu."  (Marjana K., Kranj)

PONUDNIK

Celostna terapija in metode samorazvoja: Hipnoza, hipnoterapija, samohipnoza, kvantna transmisija, slikanje avre/aure, zen psihoterapija, duhovna tehnologija- Slavinski, PEAT, DP4, Intenziv Gnoze , bioterapija, meditacije, delavnice in seminarji.

  |  www.slohipnoterapija.org/

  Registrirani uporabniki s prijavo na dogodek prejmejo 10 žarkov. Registriraj ali prijavi se!
V kolikor znaki niso berljivi, klikni nanje za zamenjavo.
Nalagam...