Astrologija in Tarot

Ponudnik: Nova Alkimija
2486 ogledov

Tarot vsebuje 78 kart. Od tega vsebuje 22 kart velike arkane in 56 kart male arkane. Legenda pravi, da število kart temelji na številu korakov, ki jih je naredil Siddhartha (kasneje postal Gautama Buddha) tik po rojstvu. Stopil naj bi sedem korakov naprej in sedem nazaj v vseh štirih smereh neba in to je preračunano število malih arkan.

Tarot ima izjemen terapevtski učinek in je zanesljiv prijatelj in svetovalec posamezniku na njegovi življenjski poti. Meditacija na tarot karte spreminja energetsko strukturo posameznika. Slike tarota delujejo direktno na nezavedno. Simboli so ključ, vrata do skrivnosti. Tarot in njegovi simboli delujejo globoko v podzavest in pomagajo pri ozaveščanju in preseganju potisnjenih vsebin.

Tarot deluje skozi simbolične, nerazumske vidike zavesti, tiste, katere uporabljajo tudi sanje. Natančnost in kvaliteta razlage je odvisna od napovedovalčeve sposobnosti, kajti rezultat je odsev njegovih misli ali ravni njegove zavesti. Tarot na psihološki način razkriva različne vizualne slike psihičnih stanj. Barve so, na primer, ogledalo dogodkov, mentalnih prepričanj, zamisli in kakovosti mišljenja, kar kažejo meči. Meči so slike naših misli. Čaše predstavljajo čustveno psihološke dejavnike, ki kažejo naše odzive, želje in občutke. Palice predstavljajo kakovost vizije, vpogleda, zaznavanja, ambicije, ideje, rast in spontanosti. Diski predstavljajo zunanjo resničnost, realizacijo ideje, sposobnost izražanja pa naj gre to za zdravje, denar, ustvarjalnost, delo ali medsebojne odnose.

https://www.slohipnoterapija.org/tarot-svetovanje

Astrologija je ena od najstarejših ved, saj je stara več tisoč let

Skozi vsa ta leta si je astrologija pridobila sloves vede, ki lahko pomaga človeku, da lažje in bolje razume samega sebe, svoje notranje vzgibe, ter svet okoli sebe. Astrologija nas spominja, da je človek kot posameznik celostno bitje, ki ga gledamo skozi njegovo telesno, duševno in duhovno pojavnost. Pomaga nam razumeti, da smo del celote in da smo kot posamezniki edinstveni in posebni. In kot taki se skozi lasten proces samospoznavanja začenjamo prepoznavati na sebi edinstven način. Astrologija kot veda ni suhoparna in strogo določena, temveč omogoča posamezniku navdih in vpogled v sebe. Moj namen ni, da opisujem astrologijo na osnovi teorije in potencialnih možnosti, temveč kot praktično orodje samospoznavanja in preseganja lastnih omejitev, nekoristnih identitet, kar vodi posameznika ponovno k sebi v resnično sebstvo. Spontanost, razumevanje, odprtost ti postane bližja. Saj to enostavno živiš, razumeš in to si.

Astrologija je skupek vseh potencialnih možnosti posameznika, ki živi v dualnem svetu, v svetu nasprotij in nosi v sebi zapis izhoda iz matrice tega sveta. Astrologijo se lahko gleda na ravni osebnosti, na ravni podzavesti in na ravni nadzavesti.

https://www.slohipnoterapija.org/astrologija-osebnosti

ASTROLOGIJO in TAROT karte uporabljam tudi v obliki svetovanja/pomoči :

  • partnerstvo in osvetlitev trenutnih okoliščin
  • preseganje omejitev preteklosti
  • kariera in postavitev »zdravih ciljev«
  • razjasnitev dilem in problemov
  • osebnostna in duhovna rast
  • meditacija in samorazvoj
  • biti »tukaj in sedaj«
  • analiza posameznikove psihološke strukture osebnosti

V okviru terapevtskega dela opravljam tudi astrološke analize osebnosti in svetovanje s tarot kartami. Kombinacija obeh pristopov daje v praksi pozitivne rezultate.  Posamezno srečanje traja približno 60 minut, cena pa je 50 evrov.

PONUDNIK

Celostna terapija in metode samorazvoja: Hipnoza, hipnoterapija, samohipnoza, kvantna transmisija, slikanje avre/aure, zen psihoterapija, duhovna tehnologija- Slavinski, PEAT, DP4, Intenziv Gnoze , bioterapija, meditacije, delavnice in seminarji.

  |  www.slohipnoterapija.org/

  Registrirani uporabniki s prijavo na dogodek prejmejo 10 žarkov. Registriraj ali prijavi se!
V kolikor znaki niso berljivi, klikni nanje za zamenjavo.
Nalagam...