15
junij

Intuitivno svetovanje-sporočila vaše duše in vodnikov

Organizira: Serepenthine
12 ogledov

Zakaj bi prišli na reading-sporočila vaše duše in vodnikov?
Ker je to darilo, ki ga imajo vaši vodniki za vas. Veliko ljudi čuti, sploh ob težkih situacijah življenju, da je nekdo ob njih, jim pomaga, jih sliši, jih razume. Nekdo, ki ga ne vidijo, samo čutijo njegovo energijo, nekateri ga imenujejo angel varuh, spet nekateri kako drugače. Teh vodnikov, naših angelov varuhov in tudi drugih svetlobnih bitij, ki so z nami vse življenje, če jih le želimo slišati in čutiti je veliko. Veliko stvari bi vam radi predali, jih povedali, vas usmerili na vašo optimalno pot v življenju, toda ko nismo v popolnem stiku s seboj, jih ne slišimo. To lahko opravim namesto vas, povežem se z njimi in vam predam njihova sporočila za vas <3.
Kdo sem? Kaj je moj namen v tem življenju in kaj poslanstvo? Zakaj se vrtim v krogu? Sem na pravi poti? Kako lahko izboljšam situacijo v svojem življenju, partnerstvu, financah, zdravju, službi? Če so to vaša vprašanja, potem je individualno svetovanje prava odločitev.
Dušni reading odpira globine, ki jih naše nezavedno ne želi odpirati. Med samim readingom-pogovorom dobimo dovolj informacij kako staro zamenjati z novim. Med pogovorom z vašo dušo in vašimi vodniki dobite odgovore na vprašanja, ki si jih v življenju zastavljate, ki vas v življenju ovirajo in vse, kar morate v tem trenutku vedeti o svoji življenjski poti.
Reading lahko naredim v živo ali pa ga dobite v pisni obliki po mailu. Cena readinga po mailu je 50 eur, cena readinga v živo je 60 eur. Prijavite se na serepenthine@gmail.com.

DOGODEK JE ŽE PRETEKEL!

ORGANIZATOR

Serepenthine je sodobni studio za osebno rast, sproščanje in pridobivanje novih znanj. Njegovi nosilni znamki sta Empat Si in Moč Ženske, ki ponujata individualne programe, delavnice, meditacije in...


Dogodki organizatorja

Članki organizatorja »

Nalagam...