5
november

JOGA Energij - 4 odlične delavnice

Organizira: YOGINI
Kdaj: 5. novembra ob 17:00 do
5. novembra 2020 ob 20:00
Kje: Preko spleta
Prispevek:1 delavnica 50 €, 4 delavnice skupaj 150 €
Organizira:YOGINI
Kontakt:jana@yogini.si, 041 265 695

265 ogledov
Se sprašuješ, kako v tem času ostati čimbolj zdrav in ohraniti mir v sebi? Si želiš izboljšati spomin in postati še bolj samozavesten v poslovnem ali na osebnem področju? Potem so te delavnice prav zate!
 
4 čudovite intenzivne delavnice v novembru kar v » domači dnevni sobi«

1. TEDEN (5.11.2020) - JOGA ZA DVIG IMUNSKEGA SISTEMA

Ker je imunski sistem mehanizem, ki omogoča obrambo našega telesa, je dvig tega sistema še posebej v tem nečistem okolju in času virusnih obolenj v katerem živimo, še kako pomemben! Veliko lahko na tem področju naredimo prav mi sami, zato bomo na prvi intenzivni delavnici delali predvsem na tem kako lahko z “Jogo energij” in njenimi potentnimi tehnikami izboljšati in dvigniti naš imunski sistem, da bo deloval v sozvočju z našim telesom.
Naj naš imunski sistem postane »ščit« proti različnim boleznim, stresu…

2. TEDEN (12.11.2020) - JOGA ZA KONTROLO ČUSTEV

V sodobnem času ugotavljamo, da čustva vladajo in urejajo življenja večine ljudi, kar pa je lahko posledica slabih medsebojnih odnosov, neprimernega vedenja in še kaj slabšega. Ker so čustva neka vrsta energije in je v energiji moč, je še kako pomembno, da jo usmerimo v pravo smer. V drugem tednu boste izvedeli kateri joga položaji pomagajo, da se umirimo in obvladujemo naša čustva ter kako jih imamo lahko pod kontrolo.
Ne pustimo, da nas čustva speljejo z naše poti in začnejo kontrolirati naš um.

3. TEDEN (19.11.2020) - JOGA ZA VEČJO SAMOZAVEST

Tretji teden bomo posvetili naši samozavesti. To je najpomembnejša lastnost, ki jo potrebujemo, tako na poslovnem kot tudi na osebnem področju, da se na pravi način izrazimo in nastopimo s pravo energijo. Vas zanima, kako postati bolj žareči, bolj samozavestni? Verjemite, pravo harmonijo v vas, opazijo tudi drugi.
Na začetku se vse zdi težko, ampak vse je težko na začetku, kot pravi Miyamoto Musashi. Z konsistentnimi vajami prebijemo led in okrepimo ogenj v nas samih.

4. TEDEN (26.11.2020) - JOGA ZA BOLJŠI SPOMIN

Avtentični jogiji so v globoki meditaciji zaznali, kje ima vsako človeško bitje center mentalnih procesov. Pravijo, da na spominu temelji celo zavedanje sebe. V četrtem tednu, vam odkrijemo moč posebnih jogijskih asan in spoznali tehniko meditacije, ki aktivira naš energetski center za spomin.
Ne dovolimo si, da bi se na vsako situacijo odzvali, kot da se je zgodila prvič in nas še dodatno spravila v stres. Ohranimo čiste misli in zdrav razum, s pomočjo jogijske prakse.
 
ČAS TRAJANJA DELAVNICE: 3h
 

CENA DELAVNIC:

* 1 delavnica: 50 €
(Posebna ponudba)
* Paket 4 delavnic: 150 €
 

NAPOTKI ZA VADBO JOGE DOMA:

- pripravite si joga blazino in udoben kotiček
- udobna oblačila
- vzemite si 3 ure svojega časa
- bodite točni
 
Za rezervacijo in dodatne informacije nam pišite na info@yogini.si 

DOGODEK JE ŽE PRETEKEL!

ORGANIZATOR

Starodavni avtentični sistem joge uči, da je v vsakem človeku skrit potencial. Oseba ga mora samo odkleniti. Vadite avtentično jogo in dosezite svoje življenjske sanje!

Nalagam...