Joy of Business s Harisom

Joy of Business s Harisom

21. januar 2017 ob 10:00, Ljubljana
0 komentarjev    17 ogledov
Kdaj: 21. januar 2017 ob 10:00 do
21. januar 2017 ob 18:01
Kje:
Prispevek:360 eur
Organizira:HIŠA RADOSTI
Kontakt:info@hisaradosti.com ali 040 504 127

Joy of Business: Access Business 101 - Drugačno poslovanje

Access Business 101 je enodnevni seminar odklepanja nove realnosti na področju kreiranja, posla, financ in povezovanja z ljudmi.

Kaj če ste lahko še veliko več, kot ste si lahko kadarkoli predstavljali? Kaj če je to, kar se vam zdaj zdi nemogoče, lahko preprosto uresničljivo?

Na seminarju se naučimo ogromno orodij, s pomočjo katerih začnemo ustvarjati življenje po svoje in se odpremo neskončnim možnostim. Že sam dogodek je sprememba in je intenziven proces vstopa v novo življenje, novo realnost.

Naučimo se drugačnega delovanja v vsakdanjem življenju in v poslu, trženju, komunikaciji. Naučimo si biti energija, ki je sprememba za svojo okolico. Spoznamo, kako smo lahko življenje in sledimo življenju, sebi.

Skozi seminar se razbije ogromno zaključkov, pričakovanj glede kreiranja, posla, financ in ljudi. Nehamo delovati na teh področjih, kot deluje večina, ampak začnemo kreirati onkraj tega.

 V svojem vsakodnevnem življenju začnemo uporabljati svoje zavedanje in zaznavanje, naučimo se slediti energiji in preprosto vedeti, kaj si kreiramo z vsako izbiro. To uporabljamo pri stiku z vsako osebo in v vsakem našem projektu, podjetju, dejavnosti.

Odpremo se prejemanju, odpremo se denarju in odpremo se kreiranju generativne prihodnosti in različnim prilivom denarja. Dovoli si biti energija, bivanje, ki kreira več.

Z izbirami sledimo radosti in lahkotnosti in tako kreiramo še več zase in za druge. Koliko več lahko skreiraš, če vedno izbiraš, kar je zate radost in lahkotnost?

Veliko ljudi je še vedno nesrečnih pri svojem kreiranju, v svoji službi, ne živijo, kar bi želeli.

Kakšna sprememba smo lahko za cel planet, če začnemo izbirati radost, sebe, življenje? Kakšna sprememba smo lahko za ljudi?

Kaj že vseskozi veš, da je lahko življenje? 

Joy of Business seminarji so del Access Consciousnessa, ki je razširjen po celem svetu. Access Consciousness je nabor preprostih, praktičnih, dinamičnih in pragmatičnih tehnik, orodij in telesnih procesov, ki so ustvarjeni, da te spodbujajo da kreiraš življenje, ki ga resnično želiš.Ponuja procese, ki te korak za korakom peljejo do bolj zavestnega življenja in ti pomagajo odstraniti omejitve, ki ti preprečujejo, da bi uresničeval sebe in zaživel. Spodbuja nas, da ozavestimo to, kar že vemo. Joy of Business sta skupaj razvila podjetnica Simone Milasas in Gary Douglas, ustanovitelj Access Consciusnessa.

Delavnico vodi Haris Omanovič, ki je v zadnjih petih letih razvijal različne tehnike osebne rasti in načine delovanja v življenju skozi več kot 150 vikend delavnic in skupaj več kot 500 delavnic osebne rasti, ki jih je vodil. Udeležil pa se je tudi več seminarjev osebne rasti po svetu pri različnih izvajalcih. Vseskozi se uči iz življenja ter skozi svoje delo in to podaja naprej skozi nove delavnice. Podjetnik je že več kot deset let, razvijal je različna podjetja, deloval v različnih dejavnostih storitev, prodaje, vodenja in trženja. Živi svoje sanje in z veseljem pomaga to živeti tudi drugim.

Haris je certificiran fascilitator Access Consciusness, fascilitator Joy of Business seminarjev, voditelj delavnic Access Bars, voditelj delavnic Access Body procesov, opravljene ima Access Consciousness seminarje: Foundation, Choice of Possibilities, Energetic Synthesis of Being, Symphony of Possibilities, Facilitators class, Joy of Business seminarje in Body Class.

Termin: Sobota, 21. januar, od 10. – 18. ure
Lokacija: Hiša radosti, Dunajska 58, Ljubljana

Cena: 360 eur

Obvezne so prijaveinfo@hisaradosti.com ali 040 504 127.

 
0 komentar    Teme:

Prijava na dogodek | Joy of Business s Harisom , 21. januar 2017

  Registrirani uporabniki s prijavo na dogodek prejmejo 10 žarkov. Registriraj ali prijavi se!

Lokacija | Hiša radosti, Dunajska 58, LjubljanaHIŠA RADOSTI

delavnice osebne rasti

Hiša Radosti je kraj, kjer se radostimo in počnemo vse, kar nas osrečuje, oživlja in povezuje s seboj. Organiziramo različne delavnice osebne rasti, s pomočjo katerih se odpremo, da zaživimo svoje življenje v polnosti.Spletna stran:
http://www.hisaradosti.co...
Umetnost prejemanja v odnosih

Umetnost prejemanja v odnosih

20. september 2017, Ljubljana
TEMELJI Access Consciousness z Ano Omanovič

TEMELJI Access Consciousness z Ano Omanovič

21. september 2017, Ljubljana
Korekcija vida s Harisom

Korekcija vida s Harisom

22. september 2017, Ljubljana
ACCESS BARS s Harisom

ACCESS BARS s Harisom

23. september 2017, Ljubljana
Več dogodkov ponudnika »
Nalagam...
PRIJAVI  

Komentarji

  Bodi prvi in podaj svoj komentar! S svojim komentarjem dobiš tudi 3 žarke!

Facebook komentarji